Lost

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
metallicat

Re: Lost

Post by metallicat » 30 Mar 2011, 17:24

ok, hvala :D
Image

JohnDoe

Post by JohnDoe » 30 Mar 2011, 17:26

Nema frke ;)

Aryx

Post by Aryx » 30 Mar 2011, 17:54

update: još uvijek stojim na 7 ep. zadnje sezone :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

metallicat

Post by metallicat » 30 Mar 2011, 18:13

znači da to nije update :lol: :bicovanje:
Image

metallicat

Post by metallicat » 11 Apr 2011, 00:35

malo ću piskarat svakih par epki ako uočim nešto mi zanimljivo, pa ako će tko čitat, super :lol: a možda se i sammy ubaci ako je počeo od početka.
SpoilerShow
prva scena prve ep je u biti ista kao i zadnja, osim što u njoj umire. baš me je dirnulo :oops: psina je također ''uz'' njega, kao i na kraju. zatim ona tenisica, od njegovog starog se pojavi ali ne obraća pažnju na nju.
u drugoj mi je jako bila zanimljiva scena kad se prvi put locku približi walt dok ovaj igra sam sa sobom backgammon. baš je upotrijebio izraz svjetla i tamna strana, kao jacob i smokey. ja sam si tu stvorila neku novu teoriju (koja ofc nije točno :lol: ) da je locke već tamo posjednut smokey-em, jer kao priča o tim stranama i zna povijest igre. (i uostalom prohodao je) :mrgreen:
Image

Sammy

Post by Sammy » 11 Apr 2011, 01:38

ma joj, ja sam poceo ispocetka, pogledao kojih 6 epizoda i onda naglo stao, ostavicu drugo gledanje za neka bolja vremena..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

cbv

Post by cbv » 11 Apr 2011, 17:26

Ovo cu sad da skinem pa odgledam,da se podsetim... :partyman:

metallicat

Post by metallicat » 11 Apr 2011, 19:33

Sammy wrote:ma joj, ja sam poceo ispocetka, pogledao kojih 6 epizoda i onda naglo stao, ostavicu drugo gledanje za neka bolja vremena..
šteta, onda ću časkat sama sa sobom :lol:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 12 Apr 2011, 07:32

metallicat wrote:malo ću piskarat svakih par epki ako uočim nešto mi zanimljivo, pa ako će tko čitat, super :lol: a možda se i sammy ubaci ako je počeo od početka.
SpoilerShow
prva scena prve ep je u biti ista kao i zadnja, osim što u njoj umire. baš me je dirnulo :oops: psina je također ''uz'' njega, kao i na kraju. zatim ona tenisica, od njegovog starog se pojavi ali ne obraća pažnju na nju.
u drugoj mi je jako bila zanimljiva scena kad se prvi put locku približi walt dok ovaj igra sam sa sobom backgammon. baš je upotrijebio izraz svjetla i tamna strana, kao jacob i smokey. ja sam si tu stvorila neku novu teoriju (koja ofc nije točno :lol: ) da je locke već tamo posjednut smokey-em, jer kao priča o tim stranama i zna povijest igre. (i uostalom prohodao je) :mrgreen:
ova zadnja rečenica pod spoilerom; ima tu nešto, tj. ima u puno toga i nebi baš rekla da je totalno netočna pretpostavka. to su neke stvari koje se nemogu skužit kod prvog gledanja, a kasnije ovako sve nekako fino sjedne i zapazi se puno stvari. može bit da nije tako, a može baš i bit tako, serija je ostavila puno toga otvoreno, tj. nije sve najdetaljnije razjašnjeno.
SpoilerShow
a meni se baš i ne čini da je jacob totalno dobar, a smokey totalno loš lik, barem dok ga jacob nije sjebo i pobio mu ljude praktički iz čista mira, nekako su se te uloge zamijenjivale dok oni s vremenom nisu formirali sami sebe, a i jedan drugoga..... koliko me pamćenje služi, ali nisu mi bili tako jako crno/bijeli, kao što ih se prikazivalo
Image

metallicat

Post by metallicat » 12 Apr 2011, 11:56

SpoilerShow
ali sad u 4.ep somkey dođe blizu locka, tako da se pobija moje mišljenje. šteta, jer mislilm da bi to bilo nekakva ulitativna tajna :D ovo tvoje za crno bijelo, slažem se. bijeli ga je malo sjebao pa je crni postao crniji. al kako se sve prikazuje crno-bijelo, nek bude da su i oni. i super mi je kako tek sad vidim npr promjene frizura, jer kako sam stalno gledala, nisam ni primjećivala kako im je narasla kosa, činilo mi se da je iste duljine. (znam da su imali škare al opet :lol:)
Image

metallicat

Post by metallicat » 14 Apr 2011, 20:17

SpoilerShow
tek sad skužih kako čak 4 epizode (do 8. sam došla) počinju isto, kao što su prva i zadnja, s očima :D predobro
taj locke mi je sumnjiv, zašto nije rekao što je vidio u šumi, tj smokeya (valjda, jer nisu pokazali), i još ga je pustio živog? imala sam još nešto za reć, al zab sam.
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Apr 2011, 21:33

he, koja scena s odbrojavanjem... :mrgreen:
Michel puši karu.

Josef K

Post by Josef K » 22 Apr 2011, 22:26

john_constantine wrote:he, koja scena s odbrojavanjem... :mrgreen:
Ako misliš na onu sa Jackom i Lockeom oooo da!! Pre epic scena!
Sav sam se oznojio na to :lol:

metallicat

Post by metallicat » 23 Apr 2011, 00:54

napokon da se piše u ovom topicu :mrgreen: slažem se, scena :prayer:
SpoilerShow
jel onaj vepar kojeg saywer lovi, jer ga kao napada, isto smokey? čini mi se da je.
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Apr 2011, 08:24

Zadro wrote:
john_constantine wrote:he, koja scena s odbrojavanjem... :mrgreen:
Ako misliš na onu sa Jackom i Lockeom oooo da!! Pre epic scena!
Sav sam se oznojio na to :lol:
SpoilerShow
da, makar sam se nadao da će pustiti da vrijeme isteče, a da ne pritisnu gumb... ja ipak mislim da je riječ o psihološkom pokusu. :kokicarenje: Samo čekam da otkrijem kako je Locke postao invalid i tko je bila ona žena s kojom je pričao u prvim epizodama...
Michel puši karu.

Post Reply