Objavi svoju sliku
- Ašow
- Asfodel
Re: Objavi svoju sliku
Tebe smo vidjeli već n puta 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Bub
pa valjda djevojka s desne straneAšow wrote:a mene ko jebe a?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- metallicat
uvijek mi je prezanimljivo vidjet nakon masu postova pravu sliku čovjeka
i onda ih imam uvijek u glavi kad čitam heh
info, složila bi se s ostatkom ženskog dijela
info, složila bi se s ostatkom ženskog dijela

- Asfodel
Jel samo meni ovo zvuči perverzno?metallicat wrote:uvijek mi je prezanimljivo vidjet nakon masu postova pravu sliku čovjekai onda ih imam uvijek u glavi kad čitam heh
info, složila bi se s ostatkom ženskog dijela![]()
E sad sam se sjetila da kažem, Info me u prvi mah podsjetio na Mamićevog sina. Oprosti Info
- Info
Što Mamić ima sina
@metallicat, hvala
@metallicat, hvala
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Asfodel
Ima on više komada djece brijem, al ja mislim na onog plavog koji je oženio Moniku Kravić .. jedino što je taj lik zbilja ljigav i dođe mi da na njemu vježbam pucanje iz vatrenog oružja (zato sam rekla ono oprosti)Info wrote:Što Mamić ima sina![]()
Edit: joj, išla sam ga sad guglat i povlačim što sam rekla. Krivo sam ga zapamtila, uopće si ne sličite.
- Scarface
Moja prva profilna na faceu, nakon gomile pritužbi i optužbi, pa ono, evo im jedna zahodska, ni ne zaslužuju bolje.

SpoilerShow

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
izgledaš ko psihopat koji će sutra pobiti cijelo susjedstvo
inače, jako sam iznenađen da si samog sebe slikao i svojom inicijativom stavio tu sliku na facebook profil picture...ti si nekako 'I don't give a shit' tip, ali očito i u tebi leži malo želje za samopromocijom
inače, jako sam iznenađen da si samog sebe slikao i svojom inicijativom stavio tu sliku na facebook profil picture...ti si nekako 'I don't give a shit' tip, ali očito i u tebi leži malo želje za samopromocijom
This is the Zodiac speaking.
- Jane Doe
@info - naaaajs
@scar - meni malo vučeš na onog lika što glumi spidermana. meni je lik totalno drag.
@ašow - što reć, tebe voli cijela moja familija (čak i mice
), rado te gledamo di kreativno chataš
+ cura ti je zgodna
@scar - meni malo vučeš na onog lika što glumi spidermana. meni je lik totalno drag.
@ašow - što reć, tebe voli cijela moja familija (čak i mice

- callac
ghost, imaš super boju očiju!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Bub
Jel se ja to dobro sjećam, mislim da sam davno pročitao da Scarface za sebe misli da je ružan? Dobro možda ovo loše zvuči iz usta muškarca, ali uopće nije tako i da btw jednom prilikom kad si se transformirao iz Ghostface-a u Scarface-a sam te nazvao Ghost i lijepim oštrim tonom si mi rekao da te ne zovem tako pošto sada imaš novi nick, a svi te zovu Ghost. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- callac
svima nam je rekao, al ja ga ne šljivim po tom pitanjuBub wrote:Jel se ja to dobro sjećam, mislim da sam davno pročitao da Scarface za sebe misli da je ružan? Dobro možda ovo loše zvuči iz usta muškarca, ali uopće nije tako i da btw jednom prilikom kad si se transformirao iz Ghostface-a u Scarface-a sam te nazvao Ghost i lijepim oštrim tonom si mi rekao da te ne zovem tako pošto sada imaš novi nick, a svi te zovu Ghost.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
@filmofil- a daaaj, a baš san ispa milo dijete, nemoš tako.
A stavija san je konačno čisto jer već dugo iman taj face pa san već dobija par pritužbi, i eto, evo im jedna slika i amen.
@Jane- a mislin ono, Tobey Maguire, zaslužila si double facepalm i ovo: http://www.youtube.com/watch?v=ZaDBupOIIQ0
@callac- hvala, ali to je više efekt jarkog svjetla.
@Bub- jbg, tebi san to pokuša podvalit jer si noviji član, pa san zna da ćeš bit cili poslušan, ovim ostalima ne mogu ništa, pa ono...
Naravno da ću ja uvik bit Ghostface, ovo je ionako bila jedna interna šala, pa eto, nek stoji kako je.
I jadni noviji članovi s ovim ružan/lip, dobro je, nisan ružan, nije bitno, ajmeeee.
@Jane- a mislin ono, Tobey Maguire, zaslužila si double facepalm i ovo: http://www.youtube.com/watch?v=ZaDBupOIIQ0
@callac- hvala, ali to je više efekt jarkog svjetla.
@Bub- jbg, tebi san to pokuša podvalit jer si noviji član, pa san zna da ćeš bit cili poslušan, ovim ostalima ne mogu ništa, pa ono...
I jadni noviji članovi s ovim ružan/lip, dobro je, nisan ružan, nije bitno, ajmeeee.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
PreočitoBub wrote:pa valjda djevojka s desne straneAšow wrote:a mene ko jebe a?
@jane,
@scarface
krute, kaš mi pobit užu rodbinu da se znam oprostiti s njima?