Muški kutak
- metallicat
- Decadentor
Re: Muški kutak
pojavljivo se sve rjedje, i onda je iscezniometallicat wrote:joj, di je boby?

- Wendigo
pa odi kod frizera/frizerke i reci da te ošiša na način koji bi ti pristajao, po obliku glave itd.john_constantine wrote:baš sam lijen za šišanje, a moram si maknuti tu svoju grivu... a ako se ošišam kratko, onda se neću moći gledati u ogledalo 3 mjeseca... možda samo kažem "ošišajte me za strane".
kakve vi imate frizure?
ja svojoj velim da mi samo malo skrati gore i malo više sa strane, potkrati bradu i bok.
- Ašow
- Bub
Meni je mrsko ići na šišanje, ali zato moja frizerka me šiša već više od 10god i ne moram ništa govorit zna sve, jedino ona sam zna reći ajmo nešto promjenit. Ja većinom pristanem, jer ne patim od frizure bitno da je čista i uredna i onda se ona igra, odlučuje kako će biti i uvijek me iznenadi...btw...imam jako slabu kosu i kad ju operem digne se i leti kak vjetar piri.
Najbolje bi bilo kad ne bih ni morao ići jer stvarno mi je mrsko šišat se.
Najbolje bi bilo kad ne bih ni morao ići jer stvarno mi je mrsko šišat se.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
+ onakve majice. Jasno mi je zašto ti je teško naći posao.Ašow wrote:auh, eo, ja se bas danas obrijo.
glatka mi glava ko bebina guza
Michel puši karu.
- Ašow
hahahahahaha XDjohn_constantine wrote:+ onakve majice. Jasno mi je zašto ti je teško naći posao.Ašow wrote:auh, eo, ja se bas danas obrijo.
glatka mi glava ko bebina guza
A gle, kad idem na razgovor, totalno normalno (po drustvenim standardima normalnosti) se obučem.
Moje slobodno vrijeme je nesto drugo.
Necu doci u napalm death ili exhumed majici na razgovor za posao jebote
- john_constantine
ma znam, moram prcati.
Ma isto ne bi došao s godzilla majicama na razgovor za posao, he.
a kod traženja posla, da li tražiš samo određene poslove ili sve?
a kod traženja posla, da li tražiš samo određene poslove ili sve?
Michel puši karu.
- Ašow
A ono, trazim zapravo dosta toga, pa sto mi uleti.
Nije mi stran ni fizicki rad niti sjedenje za stolom i jebanje po nekom programu. (Eo, ovaj tjean u 2 dana sam zaradio 500kn jer sam bio sexy uznojeni dendrofil negdje u tri picke mile matere negdje u šumi bogu iza tregera i jos me uvijek cijelo tijelo boli), niti konobarenje, niti prevođenje niti zastitarstvo, niti bilo qe. Svasta sam radio i uvijek sam nesta pronasao, al unazad pola godine, sve je na kapaljku.
A ono, radio sam u tvornici kuhinja, u mlinu, u vinariji, u šumariji, u kemijskoj industriji, u skladistima, na razvoženju koječega, na x utovara istovara, kao zastitar, kao konobar, kao prevoditelj, kao voditelj portala, kao djelatnik u marketingu, kao programer, kao web dizajner, kao administrator, kao novinar, kao arheolog, kao mesar, kao zidar, maneemampojmanisamviše. Sve i svasta. I uvijek sam se negdje mogao snaci za neku malu lovicu, cak sam i organizirao nekoliko koncerata, promociju knjige, izdanja od nekog bla. Svega je tu bilo a i bit ce.
Al eo, unazad par mjeseci sam ciljao na neke knjizare bio, pa su me iz skolske knjige odjebali, pa iz algoritma jer "nisam dovoljno kompetentan na području fantasyja"
u tisak mediji mi je falila duga plava kosa očito, mah, boze ti sacuvaj.
Nadam se sad da će me zvati iz Vindije i reč: "Alo, krutenedo blentavi, jebemo ti mi mater, dodji radi za 3.000-3500, 6 dana u tjednu, rad u smjenama, 8 sati dnevno." Istog trena bi bio u varazdinu izvadio kurac i dero se.
Al to se neće dogoditi.
Nije mi stran ni fizicki rad niti sjedenje za stolom i jebanje po nekom programu. (Eo, ovaj tjean u 2 dana sam zaradio 500kn jer sam bio sexy uznojeni dendrofil negdje u tri picke mile matere negdje u šumi bogu iza tregera i jos me uvijek cijelo tijelo boli), niti konobarenje, niti prevođenje niti zastitarstvo, niti bilo qe. Svasta sam radio i uvijek sam nesta pronasao, al unazad pola godine, sve je na kapaljku.
A ono, radio sam u tvornici kuhinja, u mlinu, u vinariji, u šumariji, u kemijskoj industriji, u skladistima, na razvoženju koječega, na x utovara istovara, kao zastitar, kao konobar, kao prevoditelj, kao voditelj portala, kao djelatnik u marketingu, kao programer, kao web dizajner, kao administrator, kao novinar, kao arheolog, kao mesar, kao zidar, maneemampojmanisamviše. Sve i svasta. I uvijek sam se negdje mogao snaci za neku malu lovicu, cak sam i organizirao nekoliko koncerata, promociju knjige, izdanja od nekog bla. Svega je tu bilo a i bit ce.
Al eo, unazad par mjeseci sam ciljao na neke knjizare bio, pa su me iz skolske knjige odjebali, pa iz algoritma jer "nisam dovoljno kompetentan na području fantasyja"
Nadam se sad da će me zvati iz Vindije i reč: "Alo, krutenedo blentavi, jebemo ti mi mater, dodji radi za 3.000-3500, 6 dana u tjednu, rad u smjenama, 8 sati dnevno." Istog trena bi bio u varazdinu izvadio kurac i dero se.
Al to se neće dogoditi.
- john_constantine
ma jbt... algoritma jer "nisam dovoljno kompetentan na području fantasyja"
ma ionako nisam niti ovako zadovoljan tamo prodavačima... daj se bar nasmiješi, jbt, kada već kupujem često kod tebe.
ma ja sam imao samo dva posla, tri mjeseca sezonskog u punionici vode i sada drugi, već pet godina stalnog posla. A poslije, stvarno ne znam što bi kada bi bio nezaposlen.
U vž onda nema baš nikakvih ponuda ili te baš stalno odbijaju?
ma ionako nisam niti ovako zadovoljan tamo prodavačima... daj se bar nasmiješi, jbt, kada već kupujem često kod tebe.
ma ja sam imao samo dva posla, tri mjeseca sezonskog u punionici vode i sada drugi, već pet godina stalnog posla. A poslije, stvarno ne znam što bi kada bi bio nezaposlen.
U vž onda nema baš nikakvih ponuda ili te baš stalno odbijaju?
Michel puši karu.
- Ašow
Pa ono, odbijaju me masovno.
Mislim da je zbog naglaska.
Al inace sam uvijek vedar i nasmijan. I ironično, znam s ljudima.
Al ovo za algoritam, isssss, e pricam o filmovima, pricam o igrama, pricam o knjigama, sve super i pita me "Znate li ikojeg pisca koji piše fantasy?" Ja onak gledam... (a stvarno hejtam fantasy, kao što u glazbi hejtam cajke, tako hejtam fantasy. Jebiga.) i kazem ne znam. Zenska zbunjeno gleda u mene "NE ZNATE?" ja onak, ne, ne znam. I vec sam znao, ma koliko god savršeno odgovorio na pitanja u vezi glazbe i u vezi filma da ce me sjebati na knjigama negdje.
Rekli da ce se javiti i nisu mi se javili. Al brijem da bi mogao sve osim fantasyja preporučavati ljudima što se tiče knjiga. Jedino to ne, jer ga organski ne podnosim. Al eto, moje nepodnošenje = njihovo uteravanje kurčine.
A uletit ce nesto.
Sad sa dvojicom kolega radim na malo ovećem projektu, pa će biti $$.
al jebo honorarne pizdarije, hocu real job.
Mislim da je zbog naglaska.
Al inace sam uvijek vedar i nasmijan. I ironično, znam s ljudima.
Al ovo za algoritam, isssss, e pricam o filmovima, pricam o igrama, pricam o knjigama, sve super i pita me "Znate li ikojeg pisca koji piše fantasy?" Ja onak gledam... (a stvarno hejtam fantasy, kao što u glazbi hejtam cajke, tako hejtam fantasy. Jebiga.) i kazem ne znam. Zenska zbunjeno gleda u mene "NE ZNATE?" ja onak, ne, ne znam. I vec sam znao, ma koliko god savršeno odgovorio na pitanja u vezi glazbe i u vezi filma da ce me sjebati na knjigama negdje.
Rekli da ce se javiti i nisu mi se javili. Al brijem da bi mogao sve osim fantasyja preporučavati ljudima što se tiče knjiga. Jedino to ne, jer ga organski ne podnosim. Al eto, moje nepodnošenje = njihovo uteravanje kurčine.
A uletit ce nesto.
Sad sa dvojicom kolega radim na malo ovećem projektu, pa će biti $$.
al jebo honorarne pizdarije, hocu real job.
- john_constantine
ma nisam niti ja neki ljubitelj fantasy.... živa dosada. Ajde, biti će bolje, prijatelju. 
Michel puši karu.
- Ašow
Bit će.
Samo da ne ode na gore. A u mom slucaju je to neka bolest trenutno. Mah, bude bolje.
Glava gore, srednji prst izbacit visoko i ajmo
Samo da ne ode na gore. A u mom slucaju je to neka bolest trenutno. Mah, bude bolje.
Glava gore, srednji prst izbacit visoko i ajmo
- metallicat
ako ti se opet pruži takva prilika, bar znaš na čemu si. naučiš napamet par pisaca fantasya i eventualno koju radnju da znaš ispričat

- Decadentor
eo srce me.....trne mi ljeva rukajohn_constantine wrote:ma nisam niti ja neki ljubitelj fantasy.... živa dosada. Ajde, biti će bolje, prijatelju.