Ja večeras u Spunk na Hoegaarden
Pivo
- callac
Re: Pivo
Asf, ma kako??? Meni i mojoj ekipi je grupno prisjelo jedno veče jer smo ga svi naručili odjednom da sprobamo i bacilo se uludo stotinjak kuna jer ga nitko nije popio.... fujić! Ni ko sok, a pod pivo ga uopće ne priznajem!!!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Čisti je sok, i to prekrasan kao takav.callac wrote:Ni ko sok
Alkohol se ne osjeti uopće, no ima ga nešto malo tehnički.
Često viđam da se ljudi vole preseravati pa kad nešto takvo dođe oni ne znaju objektivno procijeniti jel im za takvu vrstu pića fino. Obično je kategoričko odbijanje, jer oni vole prave pive i sl. Ne kužim uopće mozak koji to može ići ocjenjivati uspoređujući s nekom pravom pivom s puno alkohola.
Očito neki ljudi nikad doma ne piju sokove, recimo sirupe. Čim se probude oni odmah pive, pive umjesto vode, itd. lol
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
Meni kao sok ne valja jer osjetim tu dodanu pivu i kvari mi dojam... Ako ću pit sok, neću si ziher to naručiti. A pivo kad mi se pije, ne eksperimentiram sa njegovim inačicama...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- cactus
Merlin,Platan i Kozel a sve crne točene češke pive u pivnici. Idem redom:
Crni Kozel-jednostavno odlična,dobar okus,negorko,pitka-5+/5
Crni Merlin-jedan prosijek,nije loše ali nešto mi fali-3/5
Crni Platan-malo gorčasta,nije mi nešto ali vrijedi probati,pogotovo zato što to pivo ima neku akciju pa možete popiti nešto više za manju cijenu u pivnici koju sam posjetio-2/5
Crni Kozel-jednostavno odlična,dobar okus,negorko,pitka-5+/5
Crni Merlin-jedan prosijek,nije loše ali nešto mi fali-3/5
Crni Platan-malo gorčasta,nije mi nešto ali vrijedi probati,pogotovo zato što to pivo ima neku akciju pa možete popiti nešto više za manju cijenu u pivnici koju sam posjetio-2/5
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- Bub
Ne znam meni je pivo pivo i ne volim ga mješat s ničim, pogotovo ti neki s okusom soka ili čega već. Jednostavno mi nije gušt, rađe ću popiti sok onda. U pivu guštam baš zbog okusa, dakle i tu se jako razlikuju i u tome uživam. Kad mi dođe rodbina iz njeme uvijek mješaju pivo s kolom, Bože me sačuvaj...žali Bože uništavanja piva, svaki put im kažem, ali tko voli nek izvoli.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
Bub wrote:Ne znam meni je pivo pivo i ne volim ga mješat s ničim, pogotovo ti neki s okusom soka ili čega već. Jednostavno mi nije gušt, rađe ću popiti sok onda. U pivu guštam baš zbog okusa, dakle i tu se jako razlikuju i u tome uživam. Kad mi dođe rodbina iz njeme uvijek mješaju pivo s kolom, Bože me sačuvaj...žali Bože uništavanja piva, svaki put im kažem, ali tko voli nek izvoli.
Same thing here. Ali pivo s limunom (čudi me da ću ovo reč) je onak umjesto cedevite nešto koliko sam ja shvatio.
eo, buem ga danas probo, nisam htio ovih dana.
- Decadentor
jevbeno je mjesat s rakijom ili slicnim zestamaAšow wrote:Bub wrote:Ne znam meni je pivo pivo i ne volim ga mješat s ničim, pogotovo ti neki s okusom soka ili čega već. Jednostavno mi nije gušt, rađe ću popiti sok onda. U pivu guštam baš zbog okusa, dakle i tu se jako razlikuju i u tome uživam. Kad mi dođe rodbina iz njeme uvijek mješaju pivo s kolom, Bože me sačuvaj...žali Bože uništavanja piva, svaki put im kažem, ali tko voli nek izvoli.
Same thing here. Ali pivo s limunom (čudi me da ću ovo reč) je onak umjesto cedevite nešto koliko sam ja shvatio.
eo, buem ga danas probo, nisam htio ovih dana.

- Bub
Betoniranje aaa, ufff u pivnici smo znali samo ubaciti štamplicu rakije u kriglu i deri što više popiješ, pogotovo ako moš na eks...ali dobro bilo je to do moje 20e, sad je to sve na finjak. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
kakvo je crno laško pivo?
ma u Sloveniji sam kupio par marki piva u kojem je već unutra limun/limunada. Prva je bila baš odlična, kao pivo s spriteom. Ne osjeća se gorčina što kod mene jako smeta... A drugo, ništa posebno.
ma u Sloveniji sam kupio par marki piva u kojem je već unutra limun/limunada. Prva je bila baš odlična, kao pivo s spriteom. Ne osjeća se gorčina što kod mene jako smeta... A drugo, ništa posebno.
Michel puši karu.
- Bub
Meni to najvažnije kod piva i tu je čar u okusima različitih brandova, da mi recimo to smeta ne bih pio pivo, pio bi nešto drugo. Zato nekad ne shvaćam kad netko kaže "Fuj pivo je gorko", a i dalje ga pije. Uzmi koktel ili neko drugo piće i prestani se mučit s gorkim.john_constantine wrote:Ne osjeća se gorčina što kod mene jako smeta...
-
John_Ryder