moram samo napomenut da je jebeno počelo, ali odmah se srozalo kad su počele vjerske šprehe. već mi takvi filmovi idu na...
Solomon Kane (2009)
- metallicat
Re: Solomon Kane (2009)
jedan od gorih filmova u posljednje vrijeme
isti je, ali naravno lošiji, van helsing i pomalo lotr-a ima..scena kad on mulcu govori da uđe u kola, kaže get in the car
užaš 1/10.
moram samo napomenut da je jebeno počelo, ali odmah se srozalo kad su počele vjerske šprehe. već mi takvi filmovi idu na...

- dr_gonzo
Ne zvao se kako se zovem ako ne budem išao ovo gledati, jer u suprotnom za kurac i ja sve moje filmofilske sklonosti...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
he, koja dobra vijest.
A meni je film baš bio dobar, i mislim ga još jedanput pogledati.
Michel puši karu.
-
filmofil
očekivao sam više, a ovako je ispao prosječan sword & magic film...stereotipni glavni junak, quest spašavanja djeve u nevolji, malo čudovišta nabacano tu i tamo, nekakav evil mastermind čarobnjak iza svega, dvorac kao setting finala i imaš još jedan u moru takvih filmova...dakle, ništa novo, al solidan je za jedno gledanje, ak niš drugo nije dosadan i mogu uvijek pogledat takav film
This is the Zodiac speaking.
- Horrorist
Re:
PotpisNinja wrote:je, doista pozitivno iznenađenje, šteta što će neprimjetno proći kod nas...
Solomon Kane - odličan, mračan i nasilan akcijski fantasy. Odlična gluma, zanimljiva radnja, sjajni negativci, savršeni specijalni efekti, visoki bodycount i odlične akcijske scene koje dugo nisu viđane još od Conana, s otkidanim udovima i glavama, i dobar uvod u nastanak Solomona Kanea, i taj njegov motiv kroz cijeli film s naivnim i očekivanim preokretom, s odličnim finalnim borbama. Dual wield vs great sword. 4/5
When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!
- Josef K
Solomon Kane - 4/10
filmofil wrote:ništa novo, al solidan je za jedno gledanje, ak niš drugo nije dosadan i mogu uvijek pogledat takav film
- john_constantine
Nexus je objavio prijevod knjige Solomon Kane, ali nigdje ga nema na kioscima... Gdje se kupuju takve knjige od nexus?
Michel puši karu.
- dr_gonzo
john_constantine wrote:Nexus je objavio prijevod knjige Solomon Kane, ali nigdje ga nema na kioscima... Gdje se kupuju takve knjige od nexus?
Ma, mora biti na nekom kiosku jer ako ima u Šibeniku na svakom drugom... Inače to je izdanje Zagrebačke Naklade
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
Re:
da, to sam vidio, a i taj recent kaže da ga ima na kioscima. A ima ga super knjižara, ali onda još poštarina. Sutra ću potražiti na drugim kioscima, ako ne bude, onda mora biti u Tisak trgovini.dr_gonzo wrote:john_constantine wrote:Nexus je objavio prijevod knjige Solomon Kane, ali nigdje ga nema na kioscima... Gdje se kupuju takve knjige od nexus?
Ma, mora biti na nekom kiosku jer ako ima u Šibeniku na svakom drugom... Inače to je izdanje Zagrebačke Naklade
Michel puši karu.
- sandi
Van Helsing + Conan razarač = sasvim solidan i ne dosadan Solomon Kane
(btw kako meni 'Conan razarač' premočno zvuči
)
(btw kako meni 'Conan razarač' premočno zvuči
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
-
jeba
imao sam visoka očekivanja i nadao sam se da bi mogao biti dobar film, ali nije se ničim uspio izdići iznad prosječnosti