Mislio sam na nogometne/sportske huligane,ne maloljetne delikvente koji sa sportom veze nemaju,vec sa klosarenjem.Ašow wrote:Recimo, vidio sam u novinama da su 3 huligana pretukla luku ritza.
Šišanje - Skinning (2010)
-
GreenHornet
Re: Šišanje - Skinning (2010)
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Ašow
Bio je na stadionu, tak da je automatski ljubitelj nogometa.GreenHornet wrote:Mislio sam na nogometne/sportske huligane,ne maloljetne delikvente koji sa sportom veze nemaju,vec sa klosarenjem.Ašow wrote:Recimo, vidio sam u novinama da su 3 huligana pretukla luku ritza.
- Bub
Sve je to ista sorta šljama i najgore mi je kad čujem tako šta, pa ovi bar ne tuku ove, oni su "bolji"...ne, svi su isti jer su vandali i rade kojekakva nepotrebna, nehumana sranja i oštećuju obične ljude, njihove obitelji i njihovu imovinu.
Malo je osjeti se, ali mi nije smetalo.Ašow wrote:čitam baš na drugom forumu kako su film posrali da je obična kopija svih filmova o skinsima. Mislite li vi da je tak?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
John_Ryder
to je sve mafija
- Asfodel
Ok film, korektno odrađen i ima nametljivi školski primjer pouke. Šteta što osim maloletnih crnaca nema još nekih smiješnih fora
ali to je samo stvar moje sebičnosti (tražiti humor u ozbiljnom filmu
..jer sam navikla na to kad gledam nešto srpsko - nesvakidašnji humor i nama još uvijek nedostižna otkačenost koja se ubacuje svuda, koliko god ozbiljan sadržaj bio). Drago mi je da glumi Nikola Kojo, tog je cara uvijek lijepo vidjeti.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- boyko
dost dobar.
ima dobru poruku na kraju
8/10
ima dobru poruku na kraju
8/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Otis.Driftwood
Po mudima i primitivizmu su isti , po ideologiji drugaciji. A ti koji su skinsi a navijaci su izdajiceAšow wrote:Razlika je između huligana i skinsa postoji, ali koliko su poceli biti isti/slicni, vise se nazalost ni ne vidi.
- Ašow
Nije istina da su po mudima i primitivizmu isti.Otis.Driftwood wrote:Po mudima i primitivizmu su isti , po ideologiji drugaciji. A ti koji su skinsi a navijaci su izdajiceAšow wrote:Razlika je između huligana i skinsa postoji, ali koliko su poceli biti isti/slicni, vise se nazalost ni ne vidi.
Al dobro, dalo bi se o tom, a bzvz bi sad sjebavali temu.
- nihil
da se vratimo na temu... odlican film,malo predvidljiv i baca na romper stomper u vise navrata ali sa puno jacom pporukom na kraju.sve u svemu, 10\10
dolor nil finis
- Ašow
Pa ono, podsjeca na dosta filmova, ali je svejedno super napravljen.nihil wrote:da se vratimo na temu... odlican film,malo predvidljiv i baca na romper stomper u vise navrata ali sa puno jacom pporukom na kraju.sve u svemu, 10\10
- Jane Doe
- Ašow
Mislim da će ti se svidjeti film.Jane Doe wrote:skinula, bude se gledalo danas. baš ste me zaintrigirali
-
John_Ryder
Ašow wrote:Mislim da će ti se svidjeti film.Jane Doe wrote:skinula, bude se gledalo danas. baš ste me zaintrigirali
Da,zato jer ona trebica ima kratku kosu.
- Ašow
- Jane Doe
joooj, jeste ono e
, a "trebica" uopće nema kratku kosu nego undercut na dugu
uglavnom, ovo mi je možda čak i najbolji film na tu temu. nema onih standardnih klipšeja di se on spameti radi neke cure ili ono, pomogne mu jedan od onih koje je maltretirao, ne, priča je čvrsta, direktna i nepredvidiva do one granice koliko je realno da bude. ali to obično tako i bude. ali uz sve to film se lako gleda, ima neki ritam što te tjera dalje i sve kroz neki životni, nenametljivi, humor i teror.
jeben film, 10/10
uglavnom, ovo mi je možda čak i najbolji film na tu temu. nema onih standardnih klipšeja di se on spameti radi neke cure ili ono, pomogne mu jedan od onih koje je maltretirao, ne, priča je čvrsta, direktna i nepredvidiva do one granice koliko je realno da bude.
SpoilerShow
eto, ja sam predvidjela da će se onaj bivši vođa skinsa izvuć i da će ih cinkat da si spasi kožu jer ipak nije zadojen nego mu je to šminka
jeben film, 10/10