Koji je po vama loš a koji dobar treš film?
- john_constantine
Re: Koji je po vama loš a koji dobar treš film?
da... pa recimo, basket case - luda stupidna ideja, loša gluma, loši specijalni efekti njegova nakazna brata, i slično, ali ljudi obožavaju taj film jer se baš možeš zabaviti bez obzira što je loš.
Michel puši karu.
- Wendigo
ja to vidim ovako nekako...
dobar treš: reanimator opus, dellamorte dellamore, braindead, evil dead opus
loš treš: troll 2, rawhead rex, bad taste, galaxy of terror, return of the living dead 4: necropolis, and many more...
btw, znam da su neki od navedenih pod "loše" kultni filmovi i da će me neki ljudi mrziti.
loš treš: troll 2, rawhead rex, bad taste, galaxy of terror, return of the living dead 4: necropolis, and many more...
btw, znam da su neki od navedenih pod "loše" kultni filmovi i da će me neki ljudi mrziti.
- Ašow
hm.. da. Da stavis samo rawhead rexa gore pod dobar treš, sve bi bilo ok.Wendigo wrote:ja to vidim ovako nekako...
galaxy of terror nije toliko loš koliko je doooosadaaaan.
troll 2.... ma, neč komentirati filmove o trolovima
return of the living dead 4 je lošina do übera.
- Wendigo
vjerojatno bi i završio gore da nije bilo onihAšow wrote:hm.. da. Da stavis samo rawhead rexa gore pod dobar treš, sve bi bilo ok.Wendigo wrote:ja to vidim ovako nekako...
return of the living dead 4 je lošina do übera.
SpoilerShow
holy paladin blessing svjetlosnih efekata na kraju.
galaxy of terror mi je pre smiješan. mislim, u kojem filmu se
SpoilerShow
austronaut spušta u rupu i nekakva vagina (ono nešto što izgleda kao vagina) na zidu mu posrče oko iz glave?
SpoilerShow
isto tako nisam shvatio onaj dio kad se žena sprži plasma haubicom iz čista mira. 
- Bub
Ne bih ulazio u diskusije jer nema smisla, koliko vidim svako tjera po svome, a tema i nije toliko diskutabilna. To je kao što ste jednom pravili problem od horror žanra. Koji je horror horror, te koji nije i onda se isto gledalo ponaosobno šta tko preferira, što nema smisla, mislim da treba gledati globalno.
Evo jedan po meni loš, ali gledljiv, čak je toliko loš da mi se na kraju dopao, ali nemože dobiti visoku ocjenu. Sisa, krvi, smješnih maski etc...
Brain Dead (2007)
Evo jedan po meni loš, ali gledljiv, čak je toliko loš da mi se na kraju dopao, ali nemože dobiti visoku ocjenu. Sisa, krvi, smješnih maski etc...
Brain Dead (2007)
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
Meni je cijeli rawhead rex jebenini. Al doro, svakom njegovo.Wendigo wrote:vjerojatno bi i završio gore da nije bilo onihAšow wrote:hm.. da. Da stavis samo rawhead rexa gore pod dobar treš, sve bi bilo ok.Wendigo wrote:ja to vidim ovako nekako...
return of the living dead 4 je lošina do übera.to me najviše pogodilo u filmu. i rexova maska, one statične plastične oči, LOL!SpoilerShowholy paladin blessing svjetlosnih efekata na kraju.
galaxy of terror mi je pre smiješan. mislim, u kojem filmu seSpoilerShowaustronaut spušta u rupu i nekakva vagina (ono nešto što izgleda kao vagina) na zidu mu posrče oko iz glave?![]()
i da, antologijska rečenica "you are the master, because you´re the master."SpoilerShowisto tako nisam shvatio onaj dio kad se žena sprži plasma haubicom iz čista mira.
Al galaxy of terror je dosadan u suštini.
Preko sveg mogu preč, al ne preko dosade.
- sandi
Ovo je do sada najbolja definicija TREŠA na topicu...i takav nacin izrazavanja ili ti se sviđa ili ne, nema sredineAndrej wrote:Hvala Cons druže na vremenu i trudu.![]()
Mislim da je ceo treš pokret nastao kao neka vrsta bunta i pre svega način određene grupe ljudi da se sprdaju sa sveopšte prihvaćenim standardima.
Treš treba da se posere na Kena i Barbiku, zalizane mediokritete i da karikira svet oko nas. Tome i služi preterivanje u njemu. Karikatura svega onoga što nam ide na kurac.
Volim treš koji se bavi ulicom preko puta i na nezamislive načine preteruje u oslikavanju nenormalnih karaktera.
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- john_constantine
zar ja cijelo vrijeme zidu govorim? 
Michel puši karu.
- sandi
pa...zapravo, da!A mi citamo s njega...

Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Wendigo
loš treš je onaj film koji je toliko bijedan da ga ugasiš nakon 5 - 10 minuta.
dobar treš je onaj koji uvijek možeš pogledati s ekipom (ili solo).
dobar treš je onaj koji uvijek možeš pogledati s ekipom (ili solo).