Koncerti
-
Ghrall
Re: Koncerti
Ja jučer baš kontaktirao lika koji prodaje po 150 kn karte za fan pit. 2 za 280, valjda bude nešt od toga, ili ne. Mislim idem u svakom slučaju.
- Ašow
Da, vidjeh na cmaru i ja.Ghrall wrote:Ja jučer baš kontaktirao lika koji prodaje po 150 kn karte za fan pit. 2 za 280, valjda bude nešt od toga, ili ne. Mislim idem u svakom slučaju.
@victor, fetusi su death metal.
- Victor Crowley
Jesu
ali po mom mišljenju imaju dosta prljavštine (grinda
) u sebi pa ih stavljam u tu potkategoriju.
- Ašow
A dobro, dalo bi se stvarno, jer stariji albumi imaju grinda u tragovima, ali noviji nimalo.
- Asfodel
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Ašow
Već par dana stoje najave okolo, al na isti dan je kad i anal cunt u ljubljani.Asfodel wrote:http://venia-mag.net/tag/the-ocean-intr ... C4%8Dvara/
I zao mi je sto cu ovo morati propustiti.
Ali jos uvijek jedan od najdrazih mi koncerata je bio onaj 2008me kad su svirali u močvari.
taman precambrian izbacili i tour radili, bilo nekih 200injak ljudi na gigu. I jos uvijek imam taj dupli CD u kolekciji, konj nisam ga htio otpakirati da mi ga potpišu.
Al inace, ovo niposto propustiti.
BIli su sad nedavno i predgrupa anathemi. A sad je tu intronaut s njima.
i opet apeliram na vas da probate ovaj bend probaviti, pogotovo precambrian.
Vjerujte mi
@asf, tebi se sviđaju?
- Asfodel
@Ašov - Ocean i Intronaut da, ostale nisam čula. I Ocean mi je bolji od ovog. Lijepo je to za tu vrstu glazbe i meni je prikladno za neka raspoloženja. To je uglavnom to...
Vidjela sam obavijest za to na fejsu, jer je jedan frend zaluđen i time i sličnim stvarima
Vidjela sam obavijest za to na fejsu, jer je jedan frend zaluđen i time i sličnim stvarima
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Decadentor
- Bub
Šta dolaziš u OS? Fuck ja već imam neke dogovore za danas, šta nisi rekao dan, dva prije...sunce mu kalajsano, pa da odemo na pifkana kojeg?Decadentor wrote:Danas na urbana
btw...predgrupa će biti od lege band
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Decadentor
zato sto sam osto bez paraBub wrote:Šta dolaziš u OS? Fuck ja već imam neke dogovore za danas, šta nisi rekao dan, dva prije...sunce mu kalajsano, pa da odemo na pifkana kojeg?Decadentor wrote:Danas na urbana
btw...predgrupa će biti od lege band

- Bub
a jeb'ga...kad krećeš i dokad misliš ostat možda kojim slučajem i navratim? Manja je vjerojatnost, ali nikad se ne zna di put može odvest poslije koje flaše. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Decadentor
jos neznam nista, ne vozim ja, a neznma ni kad cu krenitBub wrote:a jeb'ga...kad krećeš i dokad misliš ostat možda kojim slučajem i navratim? Manja je vjerojatnost, ali nikad se ne zna di put može odvest poslije koje flaše.

- Sammy
e dec, nacuo sam nest da dolazis 8.4. na Gibonnija u našice, imal tu istine kakve? 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Decadentor
mozda, al ne na gibu nego samo u nasiceSammy wrote:e dec, nacuo sam nest da dolazis 8.4. na Gibonnija u našice, imal tu istine kakve?