Koji ste horror zadnji gledali?
-
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Fright night - simpa
-
Istina, film je skroz fora, a Aykroyd je imao jebenog lika za odraditremike2 wrote:Meni osobno odlična horror komedija, dosta podcijenjen film, meni se jako svidio (naročito lik Dana Aykroyda).jeba wrote:Nothing but trouble - nije horor nego je komedija, al kad bi se rimejkalo, dobio se čisto dobar horor, pogotovo ako bi našli dobru glumačku postavu kao što je ova u filmu. Oni koji su gledali film znat će na šta mislim, evo i link na film http://www.imdb.com/title/tt0102558/

-
ufff...previše toga. Za početak to da nije američki horor..loša razrada ideje, radnja, hendikepirani glumci, pa opet neka patetika, pa dosadan,pa sam zaspao 3 puta dok sam gledao film,a inače mi se to ne događa..al svatko ima svoj ukusDecadentor wrote:sta fali tom filmu???Shp86 wrote:the ruins-mislim da je nepotrebno objašnjavat!

mislim, najgore mi je kad se ameri pokušaju uhvatit adaptacije neke novele i onda ga zaseru do ubera. nije film sam po sebi čak ni tolko loš s obzirom kakvih sve ima, nego jednostavno taj hollywood više ne zna napravit pošteni film, a kamoli horor.
It's in your nature to destroy yourselves...
-
the thing (1982) - 10/10 jedan od tri horora koji su kod mene zaslužili desetku..gluma,atmosfera, glazba,režija..savršeno
- LopeZ
The Descent - strašno dobar film, mada ima i brojnih elemenata koji mi se nisu dopali, no sve u svemu, ima sve potrebno za dobar horror (ujedno je veliki plus što je britanski film, obožavam akcent). 
Spremam drugi dio na download listu ...

Spremam drugi dio na download listu ...
- blessa
The Clinic (2010) - 6.5/10
- electric_eye
Malefique (2002) - Odlicna ideja...Svidjaju mi se francuski horrori u zadnji 10 godina...Kraj je mogao biti malo bolji...Treba napraviti detaljniji remake... 6.5/10
- maddjuro
sinoć pogledah drugu polovicu 3. sezone serije beeing human. Kao i pethrodne sezone, i ova je dobra, dobar finale, , a izgleda a ce se sada u 4. sezoni zakuhati rat vampiri vs. ostali
SpoilerShow
Mitchell (vampir) je mrtav i nece se više vraćati
I may be an idiot, but i am no fool.
- hitman_4
The Clinic (2010) -priča mlaka,scenarij loš,dosadnjikavo,...
4.5/10
4.5/10

-
angel heart - 7/10
-
The Rite (2011) - ne znam da li je zato što sam ga gledao u kinu, ali film me stvarno ugodno iznenadio. istina, ideja i nije neka originalna, ali mislim da je jako dobro odrađena. Jedini pravi minus u filmu mi je Colin O'Donoghue, koji je totalno drven i nezanimljiv. Zapravo ni ne vidim zašto je on baš izabran za glavnu ulogu. S druge strane pak, Anthony Hopkins je maestralan, pravi kazališni glumac i zbog njega mi se film možda i najviše svidio. Mislim da tko vjeruje u Boga, da će mu se film stvarno dopast, tko ne, ima tu puno elemenata pravog horora, koji će zadovoljiti svakog horor fana. 7/10
-
House of wax - iako sam očekivao potpunu nulu od filma u kojem glme Paris H. i onaj mali derpe iz neke tinejdžerske serije, film mi je čak sjeo ok..niš posebno,ali ima mi par dobrih fora s voskom i tak neke originalne stvari. nije loše za ubit večer 5/10.
- dr_gonzo
- john_constantine
- dr_gonzo
Istina, al mi ga je bilo žao staviti u koji ste horror zadnji gledali?john_constantine wrote:Battle: Los Angeles nije horor...

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -