ma ima masa tih igračka, toliko da ja nikad nemogu izabrat
Kućni ljubimci - objavite slike
- metallicat
- john_constantine
Re: Kućni ljubimci - objavite slike
i žene isto, samo se nedaju maziti...Asfodel wrote:A nemam clike, ali uživo - s.a.v.r.š.e.n.ometallicat wrote:![]()
e, a di su slike pasića? di su, šta su, kakvi su, su za zgnječit
?
![]()
Glatka i kratka smeđa dlaka, nimalo čupavo.
Moj mob ne funkcionira osim na danjem svijetlu, a ne nosim nikad fotić.
Uglavnom, najslađa bića na svijetu
Michel puši karu.
- elrania
@jane - tak mi je drago da imaš mice u stanu i da nikad neće morat bit silovane od strane lokalnih mačora. baš večeras vidjela šugicu i izlazi iz grma i hop hop bobo mačak za njom i jumpa je s leđa i nikak ga maknut.
otišao je dalje kad smo joj dali papati i odemo mi i sam se čuje meeeeeeooowwww opet
otišao je dalje kad smo joj dali papati i odemo mi i sam se čuje meeeeeeooowwww opet
- john_constantine
je, zato smo mi dali sterilizirati našu mačku... A prije tjedan dana sam našao bijele dlake na parkiralištu, od one bijele mačke (koju je na kraju prije par dana pregazio auto, šteta, baš lijepa mačka...), kao da ju netko očerupao. Ma mačak se smirio, makar uvijek dolazi ranjav tijekom tjeranja. Ali vidio sam ga već par puta kako naganja mačke.
Najzanimljivije mi je bilo to da mačke imaju penis s bodljima. Ono, zakači se u unutrašnjost zbog čega mačke ne mogu pobjeći, a onda se to više karakterizira kao "silovanje" jer mačka ne uživa u tome, a ne može niti pobjeći... Podsjetio me jedan članak o tome kako su i muškarci imali bodljikave penise, ali je evolucija sve promijenila
Najzanimljivije mi je bilo to da mačke imaju penis s bodljima. Ono, zakači se u unutrašnjost zbog čega mačke ne mogu pobjeći, a onda se to više karakterizira kao "silovanje" jer mačka ne uživa u tome, a ne može niti pobjeći... Podsjetio me jedan članak o tome kako su i muškarci imali bodljikave penise, ali je evolucija sve promijenila
Michel puši karu.
- Jane Doe
da, i meni je drago da su doma, a ne da strahujem hoće koju auto udarit ili će ju kakav mačor zaskočit koji se smuca oko kontejnera. a sad su obje kastrirane, tako da i više ne muče ljubavni jadi i žive bez brige i maze se međusobno. malu smo vodili ovaj petak i drugi dan je već bila ko nova i skače i trči kao da nema 5 šavova
mala je ko rambo
a jadna šugi, sad će bit mlada mama
@cons, bodljikavi penis kod mačora služi da potakne ovulaciju jer mačke nemaju mengu kad se tjeraju, kao kujice npr. iz tog se razloga mačka pari s više mačora i vrlo je vjerojatno da onaj koji ju prvi zaskoči i neće postat tata. i može se ona lako oslobodit ljubavnog zagrljaja, zato ju i mačor drži zubima za šiju da se nemože otrgnut i napast ga jer je za nju sex bolan.
a jadna šugi, sad će bit mlada mama
@cons, bodljikavi penis kod mačora služi da potakne ovulaciju jer mačke nemaju mengu kad se tjeraju, kao kujice npr. iz tog se razloga mačka pari s više mačora i vrlo je vjerojatno da onaj koji ju prvi zaskoči i neće postat tata. i može se ona lako oslobodit ljubavnog zagrljaja, zato ju i mačor drži zubima za šiju da se nemože otrgnut i napast ga jer je za nju sex bolan.

- Asfodel
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Decadentor
- Ašow
- metallicat
svima koji posjeduju životinje:
http://www.javno.hr/zivot_i_stil/Zoo/18 ... bimce.html
nagrada je godišnja zaliha hrane, pa pošaljite ako niš običnu sliku i nemate šta izgubit
http://www.javno.hr/zivot_i_stil/Zoo/18 ... bimce.html
nagrada je godišnja zaliha hrane, pa pošaljite ako niš običnu sliku i nemate šta izgubit

- john_constantine
i jesu li doznali od čega je uginuo Knut?
ono, našli tragove bambusa u grlu....
ono, našli tragove bambusa u grlu....
Michel puši karu.
- john_constantine
lol, zaboravio sam da je mačka ušla u moju sobu i cijelo vrijeme drijema na kauču umjesto u hodniku. I nađem ju kako drijema, malo ju mazim (jedini trenuci kada te ne ugrize za ruku). A micika se prevrće na leđa i bolje ju mazim. Onda blesava se malo bolje okrene na leđa i padne s kauča na pod tako da se začuje tresak. Ubiti ću se...

Michel puši karu.
- Decadentor
- Asfodel
Preslatko
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
dao bi ga preparirati koliko je sladak i samo bi ga mazio. 
Michel puši karu.
- metallicat
taj je jedan od onih za koje neznam dal bi preživjeli kod mene od silnog gnječenja

a hrcak mali