poveži to sa onom pećinom/izvorom i jacobovom bocom i bit će ti jasnije.
Lost
- metallicat
Re: Lost
jučer sam negdje do 1 čitala features i naišla i na to. u biti puno toga pedia objasni, samo što dosta toga se nije moglo služit iz samog gledanja serije.
SpoilerShow
mislim da su kiksali s waltom, otmu ga, i šta? ništa. i baš sam htjela da objasne sve vezano uz njegove moći, šteta. mislila sam da če iz tog proizać nešto veliko. o tome isto piše, ali mi nije zadovoljavajuć odg 
za žene koje ne mogu rodit isto pročitala, i ajd, nek im bude.
za žene koje ne mogu rodit isto pročitala, i ajd, nek im bude.

- metallicat
pa bio je kasnije s rose i bernardom, a valjda je jeo ribu
ali na početku, ja sam samo mislila o njemu i dal će mu htjet dat jest, jer ipak kao ljudima više i to
ali na početku, ja sam samo mislila o njemu i dal će mu htjet dat jest, jer ipak kao ljudima više i to

- john_constantine
ma potpuno sam zaboravio na tu seriju.Zadro wrote:Šta je s tobom Cons? Odustao?
Michel puši karu.
- metallicat
ajme, tek drugu
ma kako možeš zaboravit
kod mene nema dana da ih se ne sjetim, ili vidim nešto/nekog pa me sjeti
@zadro, čak sam mislila ne samo brojeve istetov., nego nać neku zajedničku sliku filma i serije kao npr avion, pa to skombinirat
@zadro, čak sam mislila ne samo brojeve istetov., nego nać neku zajedničku sliku filma i serije kao npr avion, pa to skombinirat

- john_constantine
ma bilo je drugih boljih serija.
Ma nisam tip koji može gledati maratonski sezone. Farscape sam počeo prvu sezonu prošle ili pretprošle sezone. Bila mi je odlična, ali tek prije pola mjeseca sam pogledao drugu sezonu. Bila mi je izvrsna, ali sada, nikako da se natjeram da pogledam treću sezonu...
Michel puši karu.
- metallicat
- john_constantine
- metallicat
samo ti gledaj i piši, ja više nemam s kim, svima sam dosadna
ja još uvijek odmaram mozak od njih, i to crtićima, već sam ih oko 10-tak u toliko dana pogledala

- Asfodel
Niiisii, ja sam prije mislila da smo mi drugi dosadni koji više ne gledamo, a ubacujemo se tu i tamo.metallicat wrote:samo ti gledaj i piši, ja više nemam s kim, svima sam dosadnaja još uvijek odmaram mozak od njih, i to crtićima, već sam ih oko 10-tak u toliko dana pogledala
![]()
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
u RL jesam, definitivno!
hm, a bome sam napisala 2 gigantskija posta, i postavljala pitanja, bila retorička ili ne, ali se nikakva rasprava nije povukla tako da sam odustala
ali nema veze, još par dana pa počinjem ispočetka (jer moj život i dalje nije moguć bez njih
) tako da ću gledat sitinice i pisat o svakoj epozodi, a ne sezoni
hm, a bome sam napisala 2 gigantskija posta, i postavljala pitanja, bila retorička ili ne, ali se nikakva rasprava nije povukla tako da sam odustala