Dylan Dog

Diskusija o knjigama, stripovima, amaterskim radovima horror, sci-fi i bliske tematike.
Post Reply
dr_gonzo

Re: Dylan Dog

Post by dr_gonzo » 27 Feb 2011, 20:48

maddjuro wrote:s jednoga strip foruma:

- Dylan je ok, malo kasni, ali se NE GASI. Extra i Redovna serija idu dalje! WHOOO-HOOO!
- Mr. No i MM idu "slabo", ali nema reci o gasenju - makar ne zasad.
:supz: :supz: :supz: :supz:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

maddjuro

Post by maddjuro » 11 Mar 2011, 11:40

treći mjesec a još nikakvih potvrđenih informacija o dylan dogovima koje ludens izdaje
I may be an idiot, but i am no fool.

maddjuro

Post by maddjuro » 14 Mar 2011, 00:54

sudeć po stripovi.com forumu praktički sva njihova izdanja štekaju, izbacili su djelić onoga što su trebli. Da bar daju kakvu službenu izjavu, ali ništa. Jedino što nam preostaje je držati fige i nadati se da se naši omiljeni stripovi uz koje smo odrasli neće ugasiti.

maddjuro

Post by maddjuro » 16 Mar 2011, 17:45

danas na kioske stigao dyd extra novi; serijal se nastavlja, i nasreću se nije ugasio

Wendigo

Post by Wendigo » 07 Apr 2011, 09:53

ako nekoga zanima, prodajem ludensove DYD stripove (regularna, ne extra) nekih 10-15tak random izdanja od broja 75 do negdje cca 106, te nekoliko specijalaca (ona izdanja od 130+ stranica).

dogovor preko PM.

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Apr 2011, 22:07

baš sam opet počeo čitati extra epizode Dylan Doga... Ah, epizoda "zlo", kakav trash, ali stvarno brutalan. :prayer: :prayer: To mi nikada ne dosadi čitati. Ali zato i počnem čitati novije epizode koje su dosada izašle iako su izgubile taj štih koji je bio u extra izdanjima...

A šesto čulo ima baš izvrstan crtež.

Gospodar tišine, Vidio sam kako umireš i Dogodilo se sutra - volim te filozofske epizode s neočekivanim preokretom. Stvarno debilno što je extra propustila ta izvrsna izdanja...
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 02 May 2011, 10:51

totalno stao sa time. sad sam u takvom zakasnjenju da treba brdo para pljunut za obnovit kolekciju.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Scarface

Post by Scarface » 02 May 2011, 16:37

john_constantine wrote:baš sam opet počeo čitati extra epizode Dylan Doga... Ah, epizoda "zlo", kakav trash, ali stvarno brutalan. :prayer: :prayer: To mi nikada ne dosadi čitati. Ali zato i počnem čitati novije epizode koje su dosada izašle iako su izgubile taj štih koji je bio u extra izdanjima...

Gospodar tišine, Vidio sam kako umireš i Dogodilo se sutra - volim te filozofske epizode s neočekivanim preokretom. Stvarno debilno što je extra propustila ta izvrsna izdanja...
Nije ih propustila, već je prava nemoguće kupit za te epizode (i Dogodilo se sutra je objavljena, kod nje nema sporova oko prava).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 02 May 2011, 17:09

Da, greška... Čitao sam papirnato izdanje Dogodilo se sutra, pa se poklopilo za tekstom dok sam čitao skenirana izdanja ovih neizdanih epizoda.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 02 May 2011, 17:53

Scarface wrote:
john_constantine wrote:baš sam opet počeo čitati extra epizode Dylan Doga... Ah, epizoda "zlo", kakav trash, ali stvarno brutalan. :prayer: :prayer: To mi nikada ne dosadi čitati. Ali zato i počnem čitati novije epizode koje su dosada izašle iako su izgubile taj štih koji je bio u extra izdanjima...

Nije ih propustila, već je prava nemoguće kupit za te epizode (i Dogodilo se sutra je objavljena, kod nje nema sporova oko prava).
i epizodu "direktni prenos" nisu u nas reprintali, šteta jer je epizoda interesantna

john_constantine

Post by john_constantine » 02 May 2011, 18:46

Je, odličan crtež + uvrnuta radnja. Baš sjajna epizoda.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 03 May 2011, 18:32

ovaj novi dyd special "zov divljine je relativno jadan, onaj dodatak s groucho.om je dobar

john_constantine

Post by john_constantine » 03 May 2011, 18:36

maddjuro wrote:ovaj novi dyd special "zov divljine je relativno jadan, onaj dodatak s groucho.om je dobar
a kakav ti je onaj prošli specijal "ljudska lovina"?
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 03 May 2011, 21:57

john_constantine wrote:
maddjuro wrote:ovaj novi dyd special "zov divljine je relativno jadan, onaj dodatak s groucho.om je dobar
i mislio sam na taj, samo sam krivi naslon napisao; ukratko ništa posebno

john_constantine

Post by john_constantine » 03 May 2011, 22:03

maddjuro wrote:
john_constantine wrote:
i mislio sam na taj, samo sam krivi naslon napisao; ukratko ništa posebno
a mislio sam... Da, naslovnica je obećavala, ono, neki big monster i Dylan Dog, a ono drama s fantasy elementima s naglaskom na zaštitu životinja i feminizam. Ma meni je bila baš dobra epizoda, ali nije to onaj Dylan Dog na kakvom sam odrastao.
Michel puši karu.

Post Reply