Kako se osjecate @ the moment? :o)
- Decadentor
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
Its all in your head, ako si silovatelj ili te bolesno napaljuje silovanje (ili koji je vec razlog, jer to navodno nije sexualne prirode) ti ces nekog silovat, a filmovi ti mogu u tome "pomoc" ali ako te to ne privlaci i neznam gadi ti se moze pogledat milijun fiolmova takve tematike i opet ce ti se gadit, kvragu pa na horror smo forumu, a mislim da niko jos nije snimio snuff 

- elrania
normalno da je najbitnije ono u osobi. ja samo velim da po teorijama učenja i psih. evolucije neki eksperimenti pokazuju da će izloženost nasilu, silovanju itd. ići u prilog odobravanju tog nasilja i usvajanju nekih akcija/reakcija (kod muškaraca najviše), a ne da će to biti u negativnoj korelaciji.
naravno, ovdje sve ostaje na blažoj razini kad se gleda općenito tak po tim eksperimentima.
@ašow: a bome ga jesi nasrao, da
nigdje ti ne dajem svoje "stručno" mišljenje i tko god me uhvati da to radim, nek me slobodno stjera u kurac, jer nisam ni po čemu sposobna to raditi. ja ti sam mogu reć što sam od nekih činjenica dosad čula/vidjela i to velim ovdje, točnije, odg sam decu.
ono što sam rekla da niste normalni se odnosi na to da niste tipični (a ne da ste poremećeni). tu sam se svakako krivo izrazila i zvučala sam ne znam kak bezobrazno ili hladno pa sori na takvom pristupu, jer mi nije namjera vrijeđati, nit mislim loše o tebi ili consu zbog vašeg ukusa.
ot: odlično zbog vremena (i kokos/tropic kremica i sprejeva koji se napokon mogu koristiti)!
naravno, ovdje sve ostaje na blažoj razini kad se gleda općenito tak po tim eksperimentima.
@ašow: a bome ga jesi nasrao, da
ono što sam rekla da niste normalni se odnosi na to da niste tipični (a ne da ste poremećeni). tu sam se svakako krivo izrazila i zvučala sam ne znam kak bezobrazno ili hladno pa sori na takvom pristupu, jer mi nije namjera vrijeđati, nit mislim loše o tebi ili consu zbog vašeg ukusa.
ot: odlično zbog vremena (i kokos/tropic kremica i sprejeva koji se napokon mogu koristiti)!
-
John_Ryder
ja sam vam policiju vć pozvao.....idete u zatvor i tamo će vas silovati buahahaha
- john_constantine
mladi crnci, ha?John_Ryder wrote:ja sam vam policiju vć pozvao.....idete u zatvor i tamo će vas silovati buahahaha
Michel puši karu.
- Ašow
htjedoh napisati bring it on, al bi stvarno krivo zvučalo s obzirom na moju prošlost.john_constantine wrote:mladi crnci, ha?John_Ryder wrote:ja sam vam policiju vć pozvao.....idete u zatvor i tamo će vas silovati buahahaha
god damn nigger
- Wendigo
super - bio sam na sljemenu. jebeno je gore, noge vrište od umora. 
sad sam izvadio bicikl, pripremio ga i idem se voziti po šumi, pa nakon toga polako spremati večeru...
jeben dan!
sad sam izvadio bicikl, pripremio ga i idem se voziti po šumi, pa nakon toga polako spremati večeru...
jeben dan!
- Sammy
elrania wrote:odlično zbog vremena
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Decadentor
yaaay popio sam pivo, navecer idem pit i pio sam cjeli tjedan

- Josef K
Sram te bilo 
- Decadentor
- elrania
napuhano, u glavi mi zuji od vjetra
- Info
Pospano, a želim noćas imat neki horor maraton
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- john_constantine
da... danas bi mogao složiti 30 days of night, brain damage i magnificient butcher (kung fu)...Info wrote:Pospano, a želim noćas imat neki horor maraton
Michel puši karu.
- Info
Ja mislio Just Before Dawn i Alone in the Dark (1982) pa kasnije TFTC par epizoda i onda za ujutro Fast Times at Ridgemont High ili Dazed and Confused
Uvijek tak subotom i nedjeljom bude neki maraton sve do 8 ujutro pa spavanje do 15, 16
Što još nisi gledao 30 day of night? Meni jako dobar sa odličnom atmosferom i cool vampirima
Kuham kavu pa se već osjećam razbuđeno
Uvijek tak subotom i nedjeljom bude neki maraton sve do 8 ujutro pa spavanje do 15, 16
Što još nisi gledao 30 day of night? Meni jako dobar sa odličnom atmosferom i cool vampirima
Kuham kavu pa se već osjećam razbuđeno
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- Sammy
bilo sve zakurac, al sad mal bolje 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.