Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Vermillion

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by Vermillion » 08 Mar 2011, 22:03

Shp86 wrote: Evil Dead - treći put ga gledao. Svaki put sve bolji. Fascinantno kako neki redatelj uspije s tako malim budžetom napraviti tako atmosferičan film. Bez obzira na poluamatersku glumu, i hrpu grešaka, film je svejedno možda najbolji horor film 80-ih. I naravno Bruce Campbell rocks :rock: 9/10
Tek treći put? :lol:

Troll Hunter - sviđa mi se ovaj film, ali smanjit cu mu ocjenu zbog forsiranja tog da su "prave" snimke, kog žele preplašit sa CGI trollovima, malu djecu? Inače, odlična ideja i fakat zabavan film!

7/10

Info

Post by Info » 09 Mar 2011, 09:00

Cherry Tree Lane - blesav horor, blesavi glumci, ok radnja. Nekako sve nedorečeno, očekivao sam više mučenja 5.5/10
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Ghrall

Post by Ghrall » 09 Mar 2011, 14:03

Hydra - Tipični syfy film. Nema se tu što govoriti. 3.5/10

hitman_4

Post by hitman_4 » 09 Mar 2011, 15:58

Shelter(2010) - ideja ne-loša,iako meni totalno nezanimljiva.film je prerazvučen,dosadan,radnja se baš sporo odvija i treba dosta strpljenja.

4.5/10
Image

Image

Image

Sammy

Post by Sammy » 09 Mar 2011, 20:48

Misery (1990) - u svakom slučaju jeben film, od atmosfere, jeze, napetosti do glume i same priče. I više nego zadovoljan. - 8/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Info

Post by Info » 10 Mar 2011, 08:59

Dread - baš dobar horor o studiji straha sa malo predvidljivih zadnjih pola sata, ali sve je dobro odrađeno. 6.5/10

Vermillion

Post by Vermillion » 10 Mar 2011, 12:14

Hatchet - nakon što ste ga apsolutno svi nahvalili očito sam previse ocekivao. Jest zabavan ali nisam imao zivaca do kraja ga pogledat. Priča mi se svidjela ali jednostavno mi je ubijen duh močvare jer su svugdje postavljeni refletkori i močvara svjetli ko betlehem + zvuk glavnog villina je otprilike kao glas od diabla i to me isto malo izbacilo iz takta. Neću pisat ocjenu jer neznam kaj bi napisao.

Ako mi moze netko ukratko objasniti zasto je ovaj film toliko "dobar"?

Shp86

Post by Shp86 » 10 Mar 2011, 12:26

Vermillion wrote:
Shp86 wrote: Evil Dead - treći put ga gledao. Svaki put sve bolji. Fascinantno kako neki redatelj uspije s tako malim budžetom napraviti tako atmosferičan film. Bez obzira na poluamatersku glumu, i hrpu grešaka, film je svejedno možda najbolji horor film 80-ih. I naravno Bruce Campbell rocks :rock: 9/10
Tek treći put? :lol:
Pa treba pogledat sve horore svijeta, pa se nema vremena za multiplogledanje istih filmova.A i treba mi neko vrijeme da zaboravim film, pa da mi opet dobro sjedne.

Outpost - hmmm,šta reć..vidim da su ga mnogi pohvalili.mene je iskreno razočarao na neki način. super počne,bez nekakvih baljezgarija ulazimo u srž filma, atmosfera stvarno vrhunska, solidna gluma i par ok dijaloga,a onda...scenarij postaje totalno loš, nestaje mi čak i te jezovite atmosfere, a redatelj i scenarist useru sve što se usrat da. kraj mi je totalno bezveze i klišeiziran, niz nelogičnosti vezan uz ove nazi - drkadžije. Ipak poseban plus ovom filmu ide zbog osvjetljenja i kamere koji su mu odlični, ali i one atmosfere s početka filma. 6/10

Deep Rising (1998) - :facepalm: ajme majko..iskreno,od filma koji je emitiran na nov@ tv iza pola noći, nikad ništa ni ne očekujem. Možda je ovaj čak i solidan kakve sam sve gledao tamo.ali...
SpoilerShow
Treat Williams (tata iz Everwooda!!!) u ulozi mačo frajera s uberkul utokama roka po nekakvom brodu nekakva čuda. Još su tu njegov sidekick (nekakav usranko koji tobož u strahu cijelo vrijeme valja neke priglupe fore zajedno sa tatom iz Everwooda), nekakvi plaćenici od kojih ne znaš koji je veći debil, nekakav ludi doktor koji podsjeća na kurt russela iz posejdona,samo s negativnim namjerama, i naravno,najveće razočaranje filma Famke Janssen (X-men), sa svojom uberglupom ulogom sexy, smiješne i naravno ¨uvijek spremne na akciju¨ ženske.
Radnja je sranje, o efektima neću ni pričat (CGI šrot), kraj hollywoodski, al opet nisam ni očekivao ništa bolje. 2.5/10
It's in your nature to destroy yourselves...

hitman_4

Post by hitman_4 » 10 Mar 2011, 15:02

Deep Rising (1998) - :facepalm: divovski mutirani crvi + reklame na novoj :facepalm:

2.5/10
Image

Image

Image

cbv

Post by cbv » 10 Mar 2011, 15:31

Vermillion wrote:Hatchet - nakon što ste ga apsolutno svi nahvalili očito sam previse ocekivao. Jest zabavan ali nisam imao zivaca do kraja ga pogledat. Priča mi se svidjela ali jednostavno mi je ubijen duh močvare jer su svugdje postavljeni refletkori i močvara svjetli ko betlehem + zvuk glavnog villina je otprilike kao glas od diabla i to me isto malo izbacilo iz takta. Neću pisat ocjenu jer neznam kaj bi napisao.

Ako mi moze netko ukratko objasniti zasto je ovaj film toliko "dobar"?
Potpisujem ovo,nista mi nije bas specijalno,drugi deo necu ni gledati...

Decadentor

Post by Decadentor » 11 Mar 2011, 01:50

Shark attack 3 megalodon :supz: :lol: 4/10 mozda :lol: znaci jedan od filmova u kojem svaki trenutak znas tocno sto ce se dogodit, ko ce umrt, a ko nece i ko ce kog pojebat :lol:

Sheitan (2006) 7/10 malo vise u topicu
Image

Vermillion

Post by Vermillion » 11 Mar 2011, 09:54

The Rite - bome nisam ljubitelj exorcist filmova i nisam s velkim očekivanjima ušao u kino dvoranu ali mogu reci da me ugodno iznenadio.
Anthony Hopkins vrhunski :)

6.9/10 zbog Anthony Hopkinsa :supz:

Asfodel

Post by Asfodel » 11 Mar 2011, 14:38

To je onaj novi, jelda. Ni mene te teme ne zanimaju baš, al ovo mi se činilo okej, vjerojatno ću ga gledati.. :)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Ašow

Post by Ašow » 11 Mar 2011, 14:59

Decadentor wrote:Shark attack 3 megalodon :supz: :lol: 4/10 mozda :lol: znaci jedan od filmova u kojem svaki trenutak znas tocno sto ce se dogodit, ko ce umrt, a ko nece i ko ce kog pojebat :lol:
ma, 3/10
baš zbog tog sto znas sve jebote.
preočit film.
ali preočit.
--------
Last.fm

Info

Post by Info » 11 Mar 2011, 23:30

Maniac Cop - Cambell :supz: atmosfera 80ih, cool ubojstva, radnja ok, sve u svemu ja zadovoljan pošto gledam ovo nakon valjda 7, 8 godina. 7/10

Noćas se gledaju 2. i 3. dio

Post Reply