Snovi + šta ste noćas sanjali?
- sandi
Re: Snovi + šta ste noćas sanjali?
sanjao sam da me pogodio grom, al' ono bas jako i da sam se zapalio...i vristim od bola i skuzim da mi svijetli iz usta...

Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Josef K
Več dvije noči zaredom sanjam matematiku 
- elrania
sanjala prvo trosatno pisanje praktikuma
- Sammy
Zadro wrote:Več dvije noči zaredom sanjam matematiku
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Ašow
pa što toliko teško učiš bokte?Zadro wrote:Več dvije noči zaredom sanjam matematiku
- Josef K
NE učim. U tom je problem 
- Ašow
- elrania
neke prirodne katastrofe koje su izazivale masovne nesreće i masakr + neki postapokaliptični, s površine fensi setting i neke civilizacije tamo i njihove underground scene.
- Josef K
DogovorenoAšow wrote:a boktejebo, da odem umjesto tebe dobit 5?
- john_constantine
nisam uopće mogao spavati, samo sam sanjao Game of thrones s živim likovima, i prolazio kroz sve što sam dosada pročitao, do 300 stranica. Cijelu noć.

Last edited by john_constantine on 07 Mar 2011, 20:10, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- Ašow
Concider it done.Zadro wrote:DogovorenoAšow wrote:a boktejebo, da odem umjesto tebe dobit 5?Vidimo se 24.3.
- elrania
- elrania
da ću roditi i da se nije znalo jel bude bilo riba il ovan. al je dijete imalo fizički defekt 
- Ašow
SANJAO SAM!
Isuse, imao sam tak wtf san.
u biti, doba rata je. I u ulazu u gustu šumu stoji nas par, a na nas idu cijele 2-3 brigade.
I uđemo u šumu i vrndamo okolo i neki ljudi iz šume nas skuže i zovu prema sebi. Dođemo i uđemo u grad koje je zakriven šumom. I jasno vidim grad u glavi, probat cu ga danas nacrtati kak je to super izgledalo.
U biti, izgleda kao jedna ulica u Dubrovniku koja se okomito sječe sa stradunom i tvore pravi kut. I ta zgrada na uglu između te dvije ulice je u prvom planu, ulica ta druga je uz more i ono sto mi je najfascinantnije, imala je veliki crni dimnjak, isti kakav postoji nekih pol km od moje kuće, vlasništvo Đakovštine, prije bio čardak, sad samo metal stoji i taj crni dimnjak.
I naravno, buraz me probudio prije no sto sam nastavio.
Al sve je u glavi wee
Isuse, imao sam tak wtf san.
u biti, doba rata je. I u ulazu u gustu šumu stoji nas par, a na nas idu cijele 2-3 brigade.
I uđemo u šumu i vrndamo okolo i neki ljudi iz šume nas skuže i zovu prema sebi. Dođemo i uđemo u grad koje je zakriven šumom. I jasno vidim grad u glavi, probat cu ga danas nacrtati kak je to super izgledalo.
U biti, izgleda kao jedna ulica u Dubrovniku koja se okomito sječe sa stradunom i tvore pravi kut. I ta zgrada na uglu između te dvije ulice je u prvom planu, ulica ta druga je uz more i ono sto mi je najfascinantnije, imala je veliki crni dimnjak, isti kakav postoji nekih pol km od moje kuće, vlasništvo Đakovštine, prije bio čardak, sad samo metal stoji i taj crni dimnjak.
I naravno, buraz me probudio prije no sto sam nastavio.
Al sve je u glavi wee
- callac
Sanjala sam da me ugrizla zmija, i nisu mogli naći protuotrov.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.