Snovi + šta ste noćas sanjali?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Wendigo

Re: Snovi + šta ste noćas sanjali?

Post by Wendigo » 01 Mar 2011, 20:13

callac wrote:
Wendigo wrote:opet rijeka, WTF?! zadnji san, prije kojih godinu dvije je bio na riječkoj rivi, gdje su me neki skinsi gurnuli u more i isplivao sam na u roku pet minuta na murteru, :lol:

a sinioć sam sanjao da sam bio u nekakvom klubu u rijeci (na zametu) gdje se callac potukla s nekime i bila je sva plava, a metallicat me vozila doma u ZG u nekakvom old school nabrijanom kabrioletu... :lol: :rolleyes:
:supz: ja u svačijim snovima najebem :lol:
da. :lol: ono sa kamionom je fakat strašno i smiješno u isto vrijeme. :zubifale:

Asfodel

Post by Asfodel » 01 Mar 2011, 20:34

:lol:

Ja sam skužila da noću kad spavam sanjam isključivo one svoje tipične lude snove (nadrealnost + više snova u jednom snu, nebuloze itd..) ..a ako mi se slučajno dogodi da od iscrpljenosti po danu zaspem za knjigom na nekih sat vremena (dobro, rijetko je to) e onda isključivo sanjam realne stvari i događanja i aktere sve poznajem.
Točno takva zakonitost. Tu je sve toliko normalno da katkad teško razlikujem san od jave. Tj. kad vidim nekog tko je bio u snu -moram se dobro usredotočiti jel mi ta osoba rekla tu i tu vijest ili sam to samo sanjala..
Malo fucked up, al dobro, pobjeđjem to već samim time što se ne sjećam kad sam zadnji put slučajno zaspala po danu. Nadam se da više nikad i neću :supz:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Mar 2011, 20:55

Asfodel wrote::lol:

Ja sam skužila da noću kad spavam sanjam isključivo one svoje tipične lude snove (nadrealnost + više snova u jednom snu, nebuloze itd..) ..a ako mi se slučajno dogodi da od iscrpljenosti po danu zaspem za knjigom na nekih sat vremena (dobro, rijetko je to) e onda isključivo sanjam realne stvari i događanja i aktere sve poznajem.
Točno takva zakonitost. Tu je sve toliko normalno da katkad teško razlikujem san od jave. Tj. kad vidim nekog tko je bio u snu -moram se dobro usredotočiti jel mi ta osoba rekla tu i tu vijest ili sam to samo sanjala..
Malo fucked up, al dobro, pobjeđjem to već samim time što se ne sjećam kad sam zadnji put slučajno zaspala po danu. Nadam se da više nikad i neću :supz:
baš to... ma mislim, stvarno mi počinju smetati ti snovi. Poneki me baš znaju iscrpiti iako nemaju nekog pretjeranog smisla. Radije bi da uopće ne sanjam ili da su baš "realniji" snovi, a ne takve nebuloze. Kao klinac sam bar imao svoj vlastiti svijet u snu sa svojim pravilima...
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 01 Mar 2011, 20:57

john_constantine wrote:
Asfodel wrote::lol:

baš to... ma mislim, stvarno mi počinju smetati ti snovi. Poneki me baš znaju iscrpiti iako nemaju nekog pretjeranog smisla. Radije bi da uopće ne sanjam ili da su baš "realniji" snovi, a ne takve nebuloze. Kao klinac sam bar imao svoj vlastiti svijet u snu sa svojim pravilima...
pa kako te mogu iscrpit snovi??? :lol: jau biti obozavam ima sto bolesnije snove i ond ase probuit i rec u dobro je samo san iako mi ostane gadan osjecaj neko vrijeme :lol:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Mar 2011, 21:04

ma ako sanjaš neki problem koji te muči u životu... mislim, najgori su mi bili snovi kada sam prvi put u snu ubio nekoga od bliske osobe jer je bio naporan (makar ga nisam ubio iako sam mu slomio vrat golim rukama, bizarno, bio je još živ) ili kada sam sanjao da mi je netko ubio moje mačiće koje sam posvojio. Ili tučnjava s bratom koja je bila tako gadna, a ja sam bezveze pukao radi sitnica i postao neki luđak...

ma takvi snovi me baš iscrpe, i onda sam bez volje...
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 01 Mar 2011, 21:08

john_constantine wrote:ma ako sanjaš neki problem koji te muči u životu... mislim, najgori su mi bili snovi kada sam prvi put u snu ubio nekoga od bliske osobe jer je bio naporan (makar ga nisam ubio iako sam mu slomio vrat golim rukama, bizarno, bio je još živ) ili kada sam sanjao da mi je netko ubio moje mačiće koje sam posvojio. Ili tučnjava s bratom koja je bila tako gadna, a ja sam bezveze pukao radi sitnica i postao neki luđak...

i ja sam poubijao neke ljude i osjeco se odvratno :lol: al to me muci jos najvise 5 min nakon budenja, ionako je to sve san i nema veze sa stvarnim zivotom (u biti ima manifestira strahove i zelje) al ono
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Mar 2011, 21:19

Decadentor wrote:
john_constantine wrote:ma ako sanjaš neki problem koji te muči u životu... mislim, najgori su mi bili snovi kada sam prvi put u snu ubio nekoga od bliske osobe jer je bio naporan (makar ga nisam ubio iako sam mu slomio vrat golim rukama, bizarno, bio je još živ) ili kada sam sanjao da mi je netko ubio moje mačiće koje sam posvojio. Ili tučnjava s bratom koja je bila tako gadna, a ja sam bezveze pukao radi sitnica i postao neki luđak...

i ja sam poubijao neke ljude i osjeco se odvratno :lol: al to me muci jos najvise 5 min nakon budenja, ionako je to sve san i nema veze sa stvarnim zivotom (u biti ima manifestira strahove i zelje) al ono
ma mislim da je više to, baci te u bed... :mrgreen:
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 02 Mar 2011, 12:07

mogu iscrpiti i to nenormalno.
u zadnjih nekoliko tjedana imam dosta problema s tim i znaju mi i cijeli dan sjebati, povećati mrzovoljnost, nezadovoljstvo nekim ljudima, stvarima il se pak dogodi buđenje u suzama, s jakim disanjem itd.

Andrej

Post by Andrej » 02 Mar 2011, 14:57

Sanjao sam najbolesniji seks sa koleginicom koju mrzim. I obrnuto.
Ko za baksuz, danas mi se ceo dan na poslu smeškala.
:evil:
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Mar 2011, 18:16

elrania wrote:mogu iscrpiti i to nenormalno.
u zadnjih nekoliko tjedana imam dosta problema s tim i znaju mi i cijeli dan sjebati, povećati mrzovoljnost, nezadovoljstvo nekim ljudima, stvarima il se pak dogodi buđenje u suzama, s jakim disanjem itd.
+ 1.
Michel puši karu.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 02 Mar 2011, 18:22

u zadnje vrijeme imam noćne more i treba mi par sekundi, kad se probudim iz njih, da skužim da je to bio san. zadnji puta sam se tako skočila da sam maznula šakom po tokarenom stupu od kreveta i već me dva dana boli ta šaka :facepalm: :lol:
Image

callac

Post by callac » 02 Mar 2011, 19:31

Andrej wrote:Sanjao sam najbolesniji seks sa koleginicom koju mrzim. I obrnuto.
u, ti seksi snovi sa osobama koje mi inače nisu privlačne znaju bit zajebani..jednom sa sanjala da sam se seksala sa likom iz videoteke, a lik je stariji,onak, nimalo zgodan, Vlado se zove i svaki put kad bi išla posudi kazetu bi umirala od smijeha da je na kraju on mislio da ja flertujem... :facepalm:
Sinoćnjeg sna se ne sjećam, a vidjet ćemo šta će večeras izroditi moj mozak..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 02 Mar 2011, 19:48

callac wrote:
Andrej wrote:Sanjao sam najbolesniji seks sa koleginicom koju mrzim. I obrnuto.
u, ti seksi snovi sa osobama koje mi inače nisu privlačne znaju bit zajebani..jednom sa sanjala da sam se seksala sa likom iz videoteke, a lik je stariji,onak, nimalo zgodan, Vlado se zove i svaki put kad bi išla posudi kazetu bi umirala od smijeha da je na kraju on mislio da ja flertujem... :facepalm:
Sinoćnjeg sna se ne sjećam, a vidjet ćemo šta će večeras izroditi moj mozak..
+1
Samo kod mene nije da su mi te osobe neprivlačne, nego ih ne podnosim organski. Da odu sutra na Mars i ne vrate se, svijet bi bio ljepše mjesto. I onda ih tako sanjam, pa u pm :roll:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Andrej

Post by Andrej » 03 Mar 2011, 03:08

Znači kad sanjaš seks sa nekime, ustvari ga mrziš i želiš da mu glavu polupaš?
E baksuz...danas sam se sa kolegom posvađao :lol:
Ako već mora, onda neka on grize jastuk a ja ću da gledam kroz prozor :lol:
We're all mad here...

Decadentor

Post by Decadentor » 03 Mar 2011, 04:44

Andrej wrote:Znači kad sanjaš seks sa nekime, ustvari ga mrziš i želiš da mu glavu polupaš?
E baksuz...danas sam se sa kolegom posvađao :lol:
Ako već mora, onda neka on grize jastuk a ja ću da gledam kroz prozor :lol:
mozda sutra saznas da si los u krevetu :lol:
Image

Post Reply