Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
elrania

Post by elrania » 14 Aug 2007, 09:46

metallicat wrote:prestiž gledala i super mi je, makar ne bi dala 5/5 a iluzionista moram pogledat, nisam još :D
ja sam prestige gledala taman kad je u kina izasao i film mi je bio fantastican tada, te ga pogledah jos jednom kasnije i bio je tak tak... to je jedan od onih koji oduseve prilikom prvog gledanja
a iluzionista sam gledala nesto kasnije i bio mi je stravicno zamoran
nortona jako volim, ali taj film nisam nikako probavila... a oni magic trickovi su po mom ukusu pretjerani

sinoc pogledah oceanovih 13
erh... cini mi se da su svu napetost koja bi bila pozeljna u ovom filmu iscrpili davno na prvi dio koji mi je bio cisto ok
povrsan, ali izuzetno zabavan... drugi dio nisam gledala, a cujem i kritike su lose... za ovaj su nesto bolje, ali film dozivjeh kao predvidljivu pricu bez ikakvog ugodaja koji ce gledatelja prikovati uz radnju
moram dodati da film ima par odlicnih provala (svaka cast na ideji s oprah), ali ne preporucujem ga kao nesto za dinamicno i zabavno gubljenje vremena

Dragonrage

Post by Dragonrage » 14 Aug 2007, 10:24

Ghostface wrote:Prestiž 4/5- film sa jako kvalitetnom radnjom i odličnim efektima i glumcima ALI... kraj nikako ne mogu progutat, n-i-k-a-k-o. Mislin, kroz cili film više san simpatizira Angiera kad ono na kraju... da ne spoilan.
E ista stvar i kod mene...kraj mi se zbog toga nije svidio...

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Aug 2007, 10:29

john_constantine wrote:The night of the hunter - odličan vrhunski klasik - Robert mitchum je odličan kao vjerski fanatik i serijski ubojica koji proganja djecu koja skrivaju novac, u svojoj opsesiji za tih 10 000 $ zbog čega neće prezati niti do ubojstva. Mračan film u određenim trenucima, naročito nakon ubojstva njihove majke i dijela kada ih proganja. Sve do odličnog završetka kada ga konačno ulove, a dječak burno reagira... Vrhunski klasik. :D Šteta što su kritičari tako žestoko popljuvali film da je ovo bio jedini film koji je režirao i napisao scenarij.
Eh da, kada malo bolje razmislim, nakon dijela kada ga ulove, zadnje scena je možda malčice pretjerana, nikako mi se ne uklapa u film. :wink:
Michel puši karu.

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 14 Aug 2007, 17:34

jos par kratkih..:
Star
jos jedna odlicna epizoda iz "the hire"..clive je zakon sa onom spaljenom facom kad mu madonna pocne gundjati da brze vozi pa navije "song 2" i krene divljati s autom :lol:

Powder Keg
ovo se nikako ne uklapa u the hire

Day of the fight
dobar kubrickov dokumentarac o nekom boksacu

Il Descend De La Montagne
crtic o nekom liku koji vozi staru dianu i potjera ga srat i onda kad izvadi wc papir alien sleti s nekom letjelicom na njegov auto :roll:

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Aug 2007, 19:10

Fantastic four - hm, ako zanemarimo preuveličane sise Jesice albe koje sam stalno gledao u svakom njezinom kadru :oops: , ali kada tako strše i još polugole, teško je ne baciti pogled. A sam film, a tko bi drugi glumio ljepotana nego onaj iz nip tuck? :lol: Glumci su dosta iritatni, likovi iz stripa mi niti tada nisu bili ništa posebno, pa nisu niti ovi, jednostavno stereotip. :wink: Ali film ipak spašavaju humor i dobre superherojske scene.
Michel puši karu.

Evil Xander

Post by Evil Xander » 14 Aug 2007, 23:20

john_constantine wrote:Fantastic four - hm, ako zanemarimo preuveličane sise Jesice albe koje sam stalno gledao u svakom njezinom kadru :oops: , ali kada tako strše i još polugole, teško je ne baciti pogled. Ali film ipak spašavaju humor i dobre superherojske scene.
Generalno, 110% ekranizacija stripova ispadaju dosadno sranje nakrcano efektima, cast izuzecima. Doduse, ni ne zanimaju me vise takvih filmovi, kad napravim presjek sto me se dojmilo u proteklih par godina, ili je rijec o trashu ili o weird apstrakcijama/pomaknutim filmovima s ruba mainstreama.

No, posto sam gledao Into the Blue radi podmorskih motiva i J. Albe, ne mogu dati konkretniju primjedbu gornjem filmu. :)

NB: Into the Blue je apsolutno dosadan film, mogli su ga nazvati Jessica u bikiniju i pod morem, izbaciti sve ostale likove i radnju, konacni efekt bi bio isti. 8)
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

FilmTV

Post by FilmTV » 14 Aug 2007, 23:22

Evil Xander wrote:mogli su ga nazvati Jessica u bikiniju i pod morem, izbaciti sve ostale likove i radnju, konacni efekt bi bio isti. 8)
Ne, bio bi hit :D

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 15 Aug 2007, 17:15

The Follow
s ovim odgledah cijeli the hire..oke je ova epizoda, drukcija od ostalih, tuzna pomalo..mickey rourke i forest whitaker glume inace

Thumb Wars
i thumbove sam s ovim sve odgledao..ovaj je prvi koji je snimljen i dosta dobro parodiraju neke scene iz ratova zvijezda, a bome i harrison forda..zapravo jedini iz thumbs parodija koji necemu valja

Killer Bean 2 : The Party
ovo je skroz zabavno..crtic od par minuta o nekakvom grah-partyu i onda jedan grah komsija ne moze spavati pa zove te likove da smanje muziku, oni nece, i onda se on ide obracunati s njima...i jako dobro se zazaju na racun matrixa :lol:

Alfred Hitchcock presents Heart Of Gold
neki lik izadje iz zatvora i dodje kod mame i brata od lika s kojim je skupa zatvoren, oni mu ponude da ostane kod njih..da nema bezveznog kraja bila bi ok epizoda, ovako dosta lose

No Time For Nuts
scrat iz ice age-a...ovog puta ima neki vremeplov i zavrsi u gladiatorskom vremenu, vremenu kralja atrhura, buducnosti....zabavno

The Cat With Hands
par minutni mracni film o nekakvom macku koji zivi u bunaru i napada ljude i uzima im organ po organ, ne bi li i sam postao covjek...zanimljiv kraj ima film :shock:

Destricted
pogledao 2 filma iz ovog...
Balkan Erotic - glupost o starim obicajima na balkanu; jebanju zemlje da bi ona bolje rodila i sl. :lol:
Death Valley - odvratno i bezvezno

Vorador

Post by Vorador » 17 Aug 2007, 14:52

GoodFellas opet. Prvi put na DVDu, izgleda fantastično. Sad se bacam na dodatke.

Scarface

Post by Scarface » 17 Aug 2007, 18:25

Idiocracy- totalno munjen film, blesava, ali simpatična komedija.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

A$H

Post by A$H » 17 Aug 2007, 23:24

eto poledah prvu sezonu 24 do kraja - 3/5 jeboga koliko u jednom danu može puta bit ista cura oteta?? trebala je završit na psihijatriji i brojat vlasi kose na kraju serije koliko je šokova doživjela...sad počeo drugu sezonu i opet slične pizdarije sa njom..a koliko tek pretjerivanja i dramatiziranja,nekako ima previše prijevara i izdaja i zataškavanja u jednom danu, a i malo je previše cijela ekipa na mobitelima, a i Bauer(il kako se već piše) koliko mu je puta samo zazvonio mobitel dok se nekome prikrado ili šuljao po neprijateljskoj bazi i štakor u labaratoriju bi prije njega naučio gasit zvuk kad ide na takve zadatke(da ne spominjem da se to dogodilo i odmah na početku 2. sezone)..i ono njegovo revolveraško jurišanje sa dva pištolja na neprijatelje,jednom bi progutao ali ne i više puta,te još neke sitnice al sam pre umoran za izlaganja....
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Aug 2007, 23:44

simpsons the movie sam skino i opet pogledo.
predobar film
I may be an idiot, but i am no fool.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 18 Aug 2007, 01:08

A$H wrote:jeboga koliko u jednom danu može puta bit ista cura oteta?? trebala je završit na psihijatriji i brojat vlasi kose na kraju serije koliko je šokova doživjela...sad počeo drugu sezonu i opet slične pizdarije sa njom.
ja sam radi nje zapeo za gledanjem serije, katastrofa lik, jedna od najogavnijih ikada viđenih u (jebenoj) seriji.

elrania

Post by elrania » 18 Aug 2007, 01:41

jesus camp
htjedoh prvo rec kako je ovo jako tuzno...
al "naprosto izopaceno" je pravilniji opis...

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 18 Aug 2007, 02:50

pogledo sam i ja tog samo u americi moze bit

Post Reply