Lost

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
metallicat

Re: Lost

Post by metallicat » 23 Feb 2011, 16:19

znam da ionako sama sa sobom tu raspravljam, ali me to neće zaustavit :lol: pogledala 5 i 1-2 ep šeste. naravno genijalno mi, i čak sad imam jednu soluciju u glavi za kraj. jedino mi nije jasno
SpoilerShow
pred kraj pete, zadnjih par ep; kate, jack i ekipa su u 1977., a kvazi locke i pleme su samo 3 god prije i to je sve na istom otoku :? može mi netko pojasnit?
Image

callac

Post by callac » 24 Feb 2011, 00:13

metallicat wrote:znam da ionako sama sa sobom tu raspravljam, ali me to neće zaustavit :lol: pogledala 5 i 1-2 ep šeste. naravno genijalno mi, i čak sad imam jednu soluciju u glavi za kraj. jedino mi nije jasno
SpoilerShow
pred kraj pete, zadnjih par ep; kate, jack i ekipa su u 1977., a kvazi locke i pleme su samo 3 god prije i to je sve na istom otoku :? može mi netko pojasnit?
SpoilerShow
oni su proputovali kroz vrijeme, ali sa završili u različitim vremenskim periodima, a otok je takav da je na njemu sve moguće, ne traži logično objašnjenje :wink:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 24 Feb 2011, 00:16

SpoilerShow
taj dio mi je prečudan, kao da su scenaristi malo zajebali :lol: predpostavljam da će se kad tad sun i jin nać, a u različitim vremenima su :facepalm: :lol:

svejedno, hvala, bar me je netko doživio, kad ste vi svi u pravijeku gledali ovo. sad sam na s5 ep5 i bojim se šta ću kad završim :rolleyes:
Image

callac

Post by callac » 24 Feb 2011, 00:20

metallicat wrote:
SpoilerShow
taj dio mi je prečudan, kao da su scenaristi malo zajebali :lol: predpostavljam da će se kad tad sun i jin nać, a u različitim vremenima su :facepalm: :lol:

svejedno, hvala, bar me je netko doživio, kad ste vi svi u pravijeku gledali ovo. sad sam na s5 ep5 i bojim se šta ću kad završim :rolleyes:
ma doživljavam te ja, a vjerojatno i ostali no teško je komentirati neke stvari koje pišeš bez da ti zaspojlam puno toga. Za to sam ja nakon završetka gledanja progutala lostpediju i pohvatala neke stvari koje mi nisu bile jasne http://lostpedia.wikia.com/wiki/Main_Page
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 24 Feb 2011, 00:29

uu super. baš sam i mislila poslije serije ić sve pročitat, i možda možda ponovno gledat :oops:
sada tražim avatar, sig i desktop :lol:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Feb 2011, 08:00

i ja sam morao čitati nakon što sam sve pogledao. puno stvari mi nije bilo jasno. :lol:

Aryx

Post by Aryx » 24 Feb 2011, 16:14

ja vec preko mj. dana na 6 sezoni. Nikako da je odgledam jer mi je pre socka
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

metallicat

Post by metallicat » 27 Feb 2011, 00:25

opet imam pitanje :lol:
SpoilerShow
u onim epizodama kad pokazuju sadašnjost njih par (u pravom svijetu), pokažu i jina kad nekome nosi onu pandu, a sun misli da je on mrtav. već u jednoj od idućih epizoda dođe ben i kaže da je živ, znači na otoku. i kako istovremeno je on na otoku, i tamo ko zna gdje u normalnom svijetu? jooj kako sam ja izgubljena :lol: mislim da se naslov lost misli na ljude koji će ju gledat :lol:

btw, na ep 12 sam, još malooo
Image

callac

Post by callac » 27 Feb 2011, 11:11

metallicat wrote:opet imam pitanje :lol:
SpoilerShow
u onim epizodama kad pokazuju sadašnjost njih par (u pravom svijetu), pokažu i jina kad nekome nosi onu pandu, a sun misli da je on mrtav. već u jednoj od idućih epizoda dođe ben i kaže da je živ, znači na otoku. i kako istovremeno je on na otoku, i tamo ko zna gdje u normalnom svijetu? jooj kako sam ja izgubljena :lol: mislim da se naslov lost misli na ljude koji će ju gledat :lol:

btw, na ep 12 sam, još malooo
još malo pa će ti biti jasno šta se događa, ne želim upropastiti revelation :lol:
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 27 Feb 2011, 11:23

još 4 epizode i neke stvari će biti jasnije.
da budem precizan, epizoda "across the sea".

metallicat

Post by metallicat » 27 Feb 2011, 15:52

Wendigo wrote:još 4 epizode i neke stvari će biti jasnije.
da budem precizan, epizoda "across the sea".
hm, ne baš :lol: al dobro, neke stvari jesu jasnije, i napokon da saznam kako je crni dim nastao :mrgreen:
Image

metallicat

Post by metallicat » 27 Feb 2011, 22:34

i tako, danas gledam zadnje 2 epk :( moj život više neće bit isti bez njih.
Image

metallicat

Post by metallicat » 28 Feb 2011, 15:17

i tako je došao kraj.
ovo je nešto najsavršenije što sam ikad pogledala :prayer: baš sam bez riječi :lol:
nešto sam skužila kraj, nešto moram prošvrljat po netu, ali uglavnom se slažem se asfy, callac, dingom i jandrom. mrvicu mi je zasmetalo
SpoilerShow
što je kraj bio isključivo za likove, a ne i za objašnjenje otoka i sf stvarčica tamo. i jako me zanima kako se zvao brat od jacoba, nikad mu ime nisu spomenuli, osim smokey ofc.

i kraj, ajme ja sam prečvrsta osoba i hladna nekad, ali ovo je bilo za slomit se, pogotovo
SpoilerShow
charlie i claire, njihovo ponovno sastavljanje. jack mi je kroz cijelu bio onako, solidan lik, ali kraj s njim perfektan.

suosjećam s callac jer sam indentično zaluđa njima, ja ih ne sanjam ali ih viđam po korzu :facepalm: :lol: onda vidim solarij koji se zove Sun i kažem da je to znak da moram ić gledat doma :mrgreen: ja neznam šta ću sad bez losta, čak mislim da ću uzet pauzu od serija i gledat crtiće.
briljantno, savršeno, odlično, zaluđujuće :prayer: 100/100
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 28 Feb 2011, 17:14

Eto, dovršila i ti :partyman: ...drago mi je da ti se sviđa :supz: :supz: :supz:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 28 Feb 2011, 19:49

sad kad sam malo smirila doživljaje, idemo dalje s komentarima :lol:
moram reć da koliko god je ben iritantan lik, toliko je fenomenalan glumac. čovjek sve može odglumit, od onog lika koji u tebi izaziva mržnju, do tog da nakon svega učinjenog izazove suosjećanje :prayer:
također terry o'quinn, koja glumčina.
SpoilerShow
dok glumi smokeya totalno promjeni pristup svemu :prayer:

hugo, presimatičnog li stvorenja. on mora da je neka dobrica u pravom životu :mrgreen: uf, koliko sam ga zavolila, divan je :D
da sad ne nabrajam sve, zbilja su svi bili odlični, i više od tog.
e sad :lol:
SpoilerShow
zašto na otoku nisu žene mogle rodit, a u ''pravijeku'' jesu?
što znači onaj kip kod jacoba?
nekako mi je sam kraj bio zbunjujuć samo zato jer kad je jack umro, odmah se sve to dogodilo, i tajo njemu kaže kako su svi mrtvi, pa je ispalo kao da su svi odjednom umrli, a ne neki sa cca 90god, 55 itd..da su bar nekako dali do znanja, al ajd. ipak je kate rekla jacku koliko joj je nedostajao, znači da je više vremena prošlo.
predobro mi je kako je ono sa juliet ispalo, njeno umiranje i zadnje rečenice i ona i sawyer u čistilištu kod automata :prayer: baš je super napravljeno, ali ja iskreno to tad nisam vidjela, tek skužila kad sam pročitala.
i super mi je među zadnjim scenama detalj s tenisicom :D

to je to za sad, ali moguće da opet uletim s nekom novom teorijom i sl. :mrgreen:
Image

Post Reply