sjetila sam se toga, ali ostajem pri ovom za sadelrania wrote:metallicat, trebala si onda rađe arlene flower staviti ko avatar
Imena i prezimena
- metallicat
Re: Imena i prezimena

- Bub
Već sam ovo bio čuo i fascinantno mi je da je moje ime izvedeno od imena Mladen.
I da i ja sam vragolast.
Prezime...pazi sad ovo...nosi tek pokoja osoba u Hrvatskoj, a vjerojatno je iz okolice Osijeka.
Prezime...pazi sad ovo...nosi tek pokoja osoba u Hrvatskoj, a vjerojatno je iz okolice Osijeka.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
Wheel Smith
Aleksandar je muško ime, koje u Hrvatskoj češće nalazimo među Hrvatima te rijeđe među Srbima. Značenje imena dolazi od grčkog Alćxandros - koji brani ljude. Od alexo -braniti, odbijati i aner, gen. andros - čovjek; junak. Aleksandar je vrlo popularno ime, među prvih sto muških imena u Hrvatskoj, gdje danas živi preko pet tisuća osoba koje nose ovo ime.
hahahaha
hahahaha
:supz: :supz:
- callac
Trenutno Željka slovi kao smušena 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Bub
Smušena teta Željka. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- callac
hahaha, a nećeš vjerovati, baš sam večeras sestri rekla da ni u kom slučaju ne želim da me njezino ili bratovo dijete zove teta, tetka i sl., samo ŽeljkaBub wrote:Smušena teta Željka.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Bub
Neki poseban razlog? Ma kad ti bude rekao prvi puta teta rastopit ćeš se garant
mada će mu to biti lakše reći nego Željka ili ćeš biti u početku Ze ili Zelka.
- callac
razlog je taj što mi se ne sviđa taj naziv-tetka mi je pregrubo i onak seljački, a teta me odmah podsjeti na starost i kad se mame obraćaju svojoj djeci kao: daj teti da ti vidi zubiće, itd..Bub wrote:Neki poseban razlog? Ma kad ti bude rekao prvi puta teta rastopit ćeš se garantmada će mu to biti lakše reći nego Željka ili ćeš biti u početku Ze ili Zelka.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
mene nećaci zovu oduvijek zovu imenom. 
- metallicat
- john_constantine
+ 1.metallicat wrote:oko tog se ja nikad neću morat brinut jer nemam nećake niti ću ih ikad imat..
Michel puši karu.
- john_constantine
hi,hi, to je čak i točno.callac wrote:razlog je taj što mi se ne sviđa taj naziv-tetka mi je pregrubo i onak seljački, a teta me odmah podsjeti na starost i kad se mame obraćaju svojoj djeci kao: daj teti da ti vidi zubiće, itd..Bub wrote:Neki poseban razlog? Ma kad ti bude rekao prvi puta teta rastopit ćeš se garantmada će mu to biti lakše reći nego Željka ili ćeš biti u početku Ze ili Zelka.
nek budu moderni pa me zovu imenom, al zato mojoj djeci neka ne padne na pamet da me zovu Željka jer odmah za uho dobiju, nikad nisam voljelo takvo "nepoštivanje roditelja" može mama, majka i mamice kad se umiljavaju i neš trebaju
Michel puši karu.
- Bub
A kad vidiš dobar MILF onda ti više nije teta?john_constantine wrote:hi,hi, to je čak i točno.callac wrote:razlog je taj što mi se ne sviđa taj naziv-tetka mi je pregrubo i onak seljački, a teta me odmah podsjeti na starost i kad se mame obraćaju svojoj djeci kao: daj teti da ti vidi zubiće, itd..Bub wrote:Neki poseban razlog? Ma kad ti bude rekao prvi puta teta rastopit ćeš se garantmada će mu to biti lakše reći nego Željka ili ćeš biti u početku Ze ili Zelka.
nek budu moderni pa me zovu imenom, al zato mojoj djeci neka ne padne na pamet da me zovu Željka jer odmah za uho dobiju, nikad nisam voljelo takvo "nepoštivanje roditelja" može mama, majka i mamice kad se umiljavaju i neš trebaju
Mi to govorimo za stare žene... Hej, teta, gdje si?
- john_constantine
ma ja nisam toliki seljak da govorim "teta" nekoj staroj ženski... Ja kažem ili imenom ili gospođo... 
Michel puši karu.