Scream 4
- john_constantine
- Asfodel
Re: Scream 4
Sretno s tim remek djelomjohn_constantine wrote:Morati ću jedanput pogledati i trojku.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Trica je defitivno znatno lošija od prva dva, al opet, bez nje ne može na četvorku, šta zbog sveukupne priče, šta zbog možebitnog spoilera.Asfodel wrote:Sretno s tim remek djelomjohn_constantine wrote:Morati ću jedanput pogledati i trojku.
I samo da znaš, pamtim ti sve ove hejtove vezane uz Scream.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
ma prvi nastavak mi je jedan od najboljih slasher filmova, naročito radi nekih drskih scena...
Čak sam i stavio na popis filmskih žanrova svojoj frendici, kao prvi slasher film koji je ikad pogledala.
Ali da, drugi dio mi je bio loš... Valjda će bar treći nastavak imati zabavnije scene ubijanja.
SpoilerShow
Ono pri kraj filma, kada srede ubojicu, cura ga upuca u glavu.
A inače je to jedan od slasher stereotipa. Ubiju ili premlate ubojicu i pobjegnu, a ovaj, naravno, nije mrtav i nastavi dalje ubijati...
Michel puši karu.
- Scarface
Nažalost, neće. Ako ti je drugi loš, treći će ti stvarno bit katastrofa.john_constantine wrote:ma prvi nastavak mi je jedan od najboljih slasher filmova, naročito radi nekih drskih scena...
Čak sam i stavio na popis filmskih žanrova svojoj frendici, kao prvi slasher film koji je ikad pogledala.SpoilerShowOno pri kraj filma, kada srede ubojicu, cura ga upuca u glavu.A inače je to jedan od slasher stereotipa. Ubiju ili premlate ubojicu i pobjegnu, a ovaj, naravno, nije mrtav i nastavi dalje ubijati...
Ali da, drugi dio mi je bio loš... Valjda će bar treći nastavak imati zabavnije scene ubijanja.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
prava šteta za trojku, mogao bih reći da mi je usrala serijal...
- Scarface
Dvi su stvari pošle ukrivo u tom dijelu- loši i nemaštoviti killovi (i nikakav opening), i to šta je Williamson samo idejni autor, ne i scenarist (a uz dužno poštovanje Cravenu, prava faca iza Screama je Williamson). Zato je cila priča i mastermind iza svega predobra stvar, ali realizacija sucka. Iako je meni i dalje zakon, al ja san ipak fanboy, tako da kužin i s objektivne strane zašto je taj film loš.
-
GreenHornet
Meni je trica dobra,samo mi je full zasmetalo sto su ubojicu
SpoilerShow
povezali sa onima iz prvog dijela.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Scarface
A to je bija Kevinov prvotni plan, sve je tribalo bit zaokruženo. Loš scenarij je, nažalost, učinija da to objašnjenje izgleda isforsirano.GreenHornet wrote:Meni je trica dobra,samo mi je full zasmetalo sto su ubojicuSpoilerShowpovezali sa onima iz prvog dijela.
- Josef K
Meni trojka uopče nije ostala u lošem sječanju
Istina ne sječam se previše detalja, ali mislim da mi je kraj bio odličan.
Istina ne sječam se previše detalja, ali mislim da mi je kraj bio odličan.
-
Wheel Smith
trojka je daleko od lošega......
možda sam jedini kojemu je trojka bolja nego dvojka
steta da uvodnu žrtvu nije glumila felicity
možda sam jedini kojemu je trojka bolja nego dvojka
steta da uvodnu žrtvu nije glumila felicity
:supz: :supz:
- remike2
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Scarface
Prejebeni posteri, mada je samo zadnji službeni, ako se ne varam.
- Info
Ovaj prvi je predobar
Inače, Scream serijal mi je uvijek bio drag, i samo na tome ostao. Prvi dio jako dobar, drugi dobar, treći loš.
Inače, Scream serijal mi je uvijek bio drag, i samo na tome ostao. Prvi dio jako dobar, drugi dobar, treći loš.
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM