Dylan Dog
- HorrorHR
- Site Admin
- maddjuro
Re: Dylan Dog
obavjest s libellusove stranice
Dvanaest dana od puštanja u prodaju Super Booka 8 doznali smo da na izdanju postoji greška...
I to ne bilo gdje nego nasred naslovnice, a koliko je bila neuočljiva najbolje
govori podatak da smo je otkrili tek danas zahvaljujući jednome našemu vjernom čitatelju.
Sada, kad gledamo u tu grešku naprosto je nevjerojatno kako se provukla od pripreme kad je
nastala pa sve do tiskare gdje je otisnuta, no što je tu je...
Jasno, kao i uvijek, odgovornost je isključivo na nama, a naša odluka vezano za sve ovo je
vrlo jednostavna i jedina moguća: izdanje će se raditi ponovno!
Dakle, svi čitatelji koji su već kupili Super Book 8, i kojima se ovom prilikom
najiskrenije ispričavamo, moći će to izdanje zamijeniti novim čim ono izađe iz tiska,
a to bi trebalo biti sredinom siječnja, kada se djelatnici tiskare vrate
s kolektivnog godišnjeg odmora.
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
- maddjuro
ništa posebno ;ovojohn_constantine wrote:kakva to greška?

- john_constantine
- HorrorHR
- Site Admin
kaakv čudan kopi pejst kiks, svaka čast libellusu što izbacuje nove verzije - očekivano čak za njih..
- maddjuro
mislim da su već imali takav incindenat s jednim prijašnjim marty-em, i isto su ga besplatno reizdaliHorrorHR wrote:kaakv čudan kopi pejst kiks, svaka čast libellusu što izbacuje nove verzije - očekivano čak za njih..
- maddjuro
zna li netko zašto u siječnju nije izašao novi broj dylan doga extra. Nije valjda da je ludens prestao izdavati ovaj strip?
- maddjuro
OVO JE ZASAD NESLUŽBENO (ali to su navodno rječi "the bossa")
Izgleda da ce ludens prestati izdavati Dylan dog extre, mr. NO.e i martyn mystere.
Bijah danas u libellusu, pitah kako to da nema novih dylana na kioscima, i rečeno mi je ovo gore navedeno.
Nadam se samo da cemo sada svaki mjesec imati one regularne nove dylane
Izgleda da ce ludens prestati izdavati Dylan dog extre, mr. NO.e i martyn mystere.
Bijah danas u libellusu, pitah kako to da nema novih dylana na kioscima, i rečeno mi je ovo gore navedeno.
Nadam se samo da cemo sada svaki mjesec imati one regularne nove dylane
- Scarface
Pa to je sasvim dobra odluka. Prodaja je vjerojatno drastično pala, jer ni sam nisan kupova te nove brojeve kad ih iman glancere u SD izdanju. Sad imaju više para za specijale i almanahe.
A šta se tiče Mister Noa i Martyja, to je ionako bilo osuđeno na propast još prije 3 godine. Ostaju nam Libellus i VČ za njih.
A šta se tiče Mister Noa i Martyja, to je ionako bilo osuđeno na propast još prije 3 godine. Ostaju nam Libellus i VČ za njih.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
Ah, meni je šteta za Mister No - a, iako se primijetio pad kvalitete otkad se cijeli Manaus promijenio. Jednostavno više nije bilo onog avanturističkog štiha kao u Lunov magnus strip izdanjima. Ali sam mislio da će izdržati do zadnjeg broja. Izgleda da na kraju neće više niti biti stripova na kioscima... Znači, ostao je samo Tex, Zagor i Dylan Dog, s povremenim izdanjima Velikog Bleka i Komadanta Marka. Nadam se da će Zagor opstati.
A i shvaćam taj razlog ukidanja "extra" izdanja... Nema previše smisla obnavljati stare brojeve Dylan Doga koje su već izdane kod nas. Extra se ionako već odavno završila - po meni zlatno razdoblje Dylan Doga.
A i shvaćam taj razlog ukidanja "extra" izdanja... Nema previše smisla obnavljati stare brojeve Dylan Doga koje su već izdane kod nas. Extra se ionako već odavno završila - po meni zlatno razdoblje Dylan Doga.
Michel puši karu.
- Wendigo
pa da.john_constantine wrote:Ah, meni je šteta za Mister No - a, iako se primijetio pad kvalitete otkad se cijeli Manaus promijenio. Jednostavno više nije bilo onog avanturističkog štiha kao u Lunov magnus strip izdanjima. Ali sam mislio da će izdržati do zadnjeg broja. Izgleda da na kraju neće više niti biti stripova na kioscima... Znači, ostao je samo Tex, Zagor i Dylan Dog, s povremenim izdanjima Velikog Bleka i Komadanta Marka. Nadam se da će Zagor opstati.
- maddjuro
u extrama su trebali izdati samo onda izdanja koja u nas nisu izašla, a ima još 13 takvih brojeva (od abatona i system comicsa i još jedan vaninijev),i onda nastavit s gigantima, almanasima i naravno regularnom serijim, ako je baš osuđeno da se ugase i regularna DYD izdanja, ali nadajmo se da neće, neka bar još izdaju tih 12 brojeva koji im trebaju do broja 210Wendigo wrote:pa da.john_constantine wrote:Ah, meni je šteta za Mister No - a, iako se primijetio pad kvalitete otkad se cijeli Manaus promijenio. Jednostavno više nije bilo onog avanturističkog štiha kao u Lunov magnus strip izdanjima. Ali sam mislio da će izdržati do zadnjeg broja. Izgleda da na kraju neće više niti biti stripova na kioscima... Znači, ostao je samo Tex, Zagor i Dylan Dog, s povremenim izdanjima Velikog Bleka i Komadanta Marka. Nadam se da će Zagor opstati.
- Josef K
Fali mi DD
Zadnjeg sam valjda pročitao prije godinu dana. Samo mi skupljaju prošinu na polici..
Zadnjeg sam valjda pročitao prije godinu dana. Samo mi skupljaju prošinu na polici..
- maddjuro
s jednoga strip foruma:
- Dylan je ok, malo kasni, ali se NE GASI. Extra i Redovna serija idu dalje! WHOOO-HOOO!
- Mr. No i MM idu "slabo", ali nema reci o gasenju - makar ne zasad.
- Dylan je ok, malo kasni, ali se NE GASI. Extra i Redovna serija idu dalje! WHOOO-HOOO!
- Mr. No i MM idu "slabo", ali nema reci o gasenju - makar ne zasad.