Snovi + šta ste noćas sanjali?
- sandi
Re: Snovi + šta ste noćas sanjali?
sanjah da sam si na nekakvu čudnu pilu odrezao sve prste!...ali najčudnije je sto su mi prsti kasnije narasli! 
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Decadentor
da me pogodio meteor u glavu, a na sanjarici pise...METEOR- kamenje s neba donosi novac; kratkotrajna sreća. 

-
John_Ryder
sanjao sam nedavno da je počeo rat,srbi nas napali
- Sammy
omg, sanjo sam da sam Hurley, te da sam tolko debel da nemogu ustat iz kreveta, previse gledanja Losta u zadnje vrijeme izgleda 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
GreenHornet
Da je "Callac" poginula,tocnije da je kamion pregazio...

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Andrej
GreenHornet wrote:Da je "Callac" poginula,tocnije da je kamion pregazio...![]()
We're all mad here...
- elrania
nakon kosorice s dugom sivom kosom i motorističkom kacigom dok daje intervju da se ne vidi kak mulja, mesića u opancima i mucastim čarapama, sanjala sam da sam dio neke tajne vojne org. koja je napravila zajeb u vremenu (zbog radova nekog znanstvenika koji je imao podzemni lab i zanimala ga je ta era) i sve nas vratila u kameno doba - isti prostor na kojem smo je počeo poprimati krajolik, ljude, životinje od tada.
i najgore - mobiteli nisu radili i nije bilo više neta.
i najgore - mobiteli nisu radili i nije bilo više neta.
- callac
A ja sam sanjala svoju mačku punu krpelja i da su svi ti krpelji na mene prešli i svima je glava ostala zapiknuta u koži...i tražila po sanjarici-i mačka i krpelji donose veliku dugotrajnu nesrećuGreenHornet wrote:Da je "Callac" poginula,tocnije da je kamion pregazio...![]()
Ti si mi produžio život pa ti na tome hvala
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Bub
Ja još uvijek ništa ne sanjam
blago vama, a prije sam znao imati tako dobre snove da mi je bilo žao što sam se probudio.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
ma ja ionako, otkad sam počeo raditi, već pet godina rijetko dovršim koji san... ali kada je riječ o noćnim morama, tu nema baš nikakve šanse da te netko prekine i probudi, čak i kada taj dan ideš na posao...
Michel puši karu.
- Ašow
sanjao sam prijateljicu sa dugim nogama kako me nosi kao kladu
tocno ona scena iz komandosa je bila u igri sa pocetka filma. Samo sto je ona švarcika, a ja klada.
neznam wtf
tocno ona scena iz komandosa je bila u igri sa pocetka filma. Samo sto je ona švarcika, a ja klada.
neznam wtf
- callac
sad zadrijemala malko popodne na možda 15 minuta i prvo sanjala frenda kak usisava i kažem daj meni i onda sam ja usisavala tepih
i skužim na zidu olovkom napisano da je neki frend diplomirao, ne znam na koju foru, al oke
nakon toga poruku tu na horroru od elranije, poslala mi je nekakav link u kojem ona glumi i neš priča na engleskom, imala je duge crvene uvojke kose (to mi je zato slala da vidim kolika joj je sad kosa
onak, malo smo opterećeni) i taman joj ja pišem kako super izgleda u tom filmiću, da je vrhunski odrađena stvar i probudi me da moram piškiti...
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
opet rijeka, WTF?! zadnji san, prije kojih godinu dvije je bio na riječkoj rivi, gdje su me neki skinsi gurnuli u more i isplivao sam na u roku pet minuta na murteru, 
a sinioć sam sanjao da sam bio u nekakvom klubu u rijeci (na zametu) gdje se callac potukla s nekime i bila je sva plava, a metallicat me vozila doma u ZG u nekakvom old school nabrijanom kabrioletu...

a sinioć sam sanjao da sam bio u nekakvom klubu u rijeci (na zametu) gdje se callac potukla s nekime i bila je sva plava, a metallicat me vozila doma u ZG u nekakvom old school nabrijanom kabrioletu...
- callac
Wendigo wrote:opet rijeka, WTF?! zadnji san, prije kojih godinu dvije je bio na riječkoj rivi, gdje su me neki skinsi gurnuli u more i isplivao sam na u roku pet minuta na murteru,
a sinioć sam sanjao da sam bio u nekakvom klubu u rijeci (na zametu) gdje se callac potukla s nekime i bila je sva plava, a metallicat me vozila doma u ZG u nekakvom old school nabrijanom kabrioletu...![]()
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
John_Ryder
sanjah bijelu malu micu koja je imala paukove noge,creepy