Faster (2010)
- metallicat
- Dragonrage
Re: Faster (2010)
A fora je u tome da uopće nije akcijski...metallicat wrote:nije me se dojmio previše. očekivala sam bolji akcijski. 6/10
- metallicat
- Dragonrage
I ja sam očekivao to...al sam dobio nešto posve drugačije (kao što rekoh, revenge triler dramu koja se vrti oko likova, ne akcije)...ali nisam se razočarao. Iako sam primjetio da su baš zbog tih očekivanja da je film pure akcić dosta ljudi razočaralo, unatoč tome što je riječ o dobrom filmu...metallicat wrote:ok, očekivala sam akcićma kako god, ostajem da nije neš
![]()
BTW već si danima vrtim ove dve stvari iz filma...prejebene su...
http://www.youtube.com/watch?v=4ildurwJPfQ
http://www.youtube.com/watch?v=wph-aQsHXn8
-
jeba
Upravo skinuo i idem pogledati...
- Bub
6/10
Dobar je film, ali ništa ekstra specijalno.
Dobar je film, ali ništa ekstra specijalno.
SpoilerShow
Ne znam kako vama, ali ja sam vrlo rano u filmu počeo sumnjati da je Billy Bob glavni.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Scarface
10/10
E ovo je, ljudi moji, kvalitetan revenge film, s vrlo pedantno karakteriziranim likovima, kojima ne manjka ni karizme ni dubine. Killer je jedan od fascinantijih likova iz filmske industrije, pravi primjer narcisizma izgrađenog na traumi. Da, film nema previše akcije, al i bolje, dinamika izmjene scena je zaslužna za veliku napetost unatoč manjku akcije. Sam kraj nije predvidiv, naravno da su mnogi sumnjali na glavnog krivca kad je ionako premalo likova u filmu i doslovno možeš birat između 2-3 za masterminda. No, poanta i nije u tome, već u prejebenoj izvedbi samog twista, i sve samo ne klišeiziranog kraja. Pogotovo me pozitivno iznenadila sudbina Killera.
Zaključak: jebeno dobar film, najbolja Rockova uloga i jedan od rijetkih modernih predstavnika žanra koji ne pati od ljigavih klišeja. Preporuka samo takva!
E ovo je, ljudi moji, kvalitetan revenge film, s vrlo pedantno karakteriziranim likovima, kojima ne manjka ni karizme ni dubine. Killer je jedan od fascinantijih likova iz filmske industrije, pravi primjer narcisizma izgrađenog na traumi. Da, film nema previše akcije, al i bolje, dinamika izmjene scena je zaslužna za veliku napetost unatoč manjku akcije. Sam kraj nije predvidiv, naravno da su mnogi sumnjali na glavnog krivca kad je ionako premalo likova u filmu i doslovno možeš birat između 2-3 za masterminda. No, poanta i nije u tome, već u prejebenoj izvedbi samog twista, i sve samo ne klišeiziranog kraja. Pogotovo me pozitivno iznenadila sudbina Killera.
Zaključak: jebeno dobar film, najbolja Rockova uloga i jedan od rijetkih modernih predstavnika žanra koji ne pati od ljigavih klišeja. Preporuka samo takva!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Bub
Slažem se s ovim što si napisao, film je dobar, ali mi nije sad baš za neko veliko pamćenje. Nije klišeiziran i Rock je stvarno dobro odglumio.
SpoilerShow
Meni je na kraju jako zasmetalo, ako se već ide na dramu i recimo neku realnost/ozbiljnost, nemoš mi onda u zadnjoj sceni pokazati kako dobiva metak u glavu i da ga je metalna pločica spasila, a on se ladno digao kao da ga je komarac ubo, bez ikakvih posljedica i osvetio se, nemoguće. Mislim shvaćam to u B filmovima s Michaelom Dudikoffom tamo to očekujem, ali u ovakvom filmu ne, klasično hollywoodsko preseravanje.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
cbv
Slazem se!Bub wrote:Slažem se s ovim što si napisao, film je dobar, ali mi nije sad baš za neko veliko pamćenje. Nije klišeiziran i Rock je stvarno dobro odglumio.
SpoilerShowMeni je na kraju jako zasmetalo, ako se već ide na dramu i recimo neku realnost/ozbiljnost, nemoš mi onda u zadnjoj sceni pokazati kako dobiva metak u glavu i da ga je metalna pločica spasila, a on se ladno digao kao da ga je komarac ubo, bez ikakvih posljedica i osvetio se, nemoguće. Mislim shvaćam to u B filmovima s Michaelom Dudikoffom tamo to očekujem, ali u ovakvom filmu ne, klasično hollywoodsko preseravanje.
-
jeba
daleko iznad očekivanja
vrlo gledljivo iako je twist pomalo očekivan
što se tiče revengea
vrlo gledljivo iako je twist pomalo očekivan
što se tiče revengea
- Jane Doe
moram se složit, odličan fimScarface wrote:10/10