Koji ste horror zadnji gledali?
- Info
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Ja to nisam vidio. Meni je njihova stara najbolje odigrala ulogu, pogotovo kada poludi
a sin kao sin, drogira se, vanzemaljci, ovo ono i nije me čudilo njegovo ponašanje. Jedino me malo kraj zbunio i to je to.

"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Asfodel
A ovo je tak slatkoDecadentor wrote:Dolina liža

Za Dead End
SpoilerShow
Scene sa sinom su bile wtfakaste, ali to sam si objašnjavala njegovim drogiranjem, iako sad kad razmišljam točno se sjećam da je u pitanju bila samo trava
Neka dobra očito 

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- hitman_4
Les Diaboliques(1955) - odličan francuski horror sa elementima trilera,krimića,drame. pogledao sam i rimejk koji je mnogo slabiji od originala(posebno kraj koji se dosta razlikuje od originala, zapravo je upropašten. stoga preskocite rimejk, samo ce upropastiti dojam.
9/10
SpoilerShow
interesantno da je glavna glumica Véra Clouzot koja tumaci ulogu žene u filmu umrla baš kao i u filmu od srćanog udara(u 46. godini života) 

Last edited by hitman_4 on 02 Mar 2015, 17:11, edited 1 time in total.

-
meni je film čisto superDecadentor wrote:Info wrote:Decadentor wrote:Dead End - Isuse bozekoja debilana od filma... zasto me neko nije upotorio da film ocajno pokusava bit neka crna komedija??,
nemam rjeci, neznam kako neko moze bit tako glup (likovi-film dijalozi) a tek reakcije
... iako sam vrsta osobe koja se moze smijat i na najgluplji humor, na odvratne zivotne situacijea(sam sebi
), na bolesnu ironiju ne ne ne ne jednmostavno nekuzim???
al ajd nek bude 5/10 samo zato sto nije bio dosadan (i skuzio sam u zadnje vrijeme da sam dosta filmova ocjenio totalno krivo) i tekst jer pun gresaka zato so mi se mrsko vracat do tv-a a tiokovnica mi je sa druge strane zida(a smajlice sam dodavo naknadno s misem)
![]()
iskreno, ovo je prvi negativan komentar na ovaj film. Taj film je pravo malo blago. Ima jednu od najboljih atmosfera ikada. Odličan horor
jeste li i malo obratili paznju na ponasanje i dijaloge???
- alecto
Rec i Rec2 - a nisu mi baš neš 

we are such stuff as dreams are made on
- Victor Crowley
Prophecy, ako se može nazvati horrorom.
- Andrej
Ginger Snaps Back: The Beginning (2004)
*2

We're all mad here...
- Asfodel
Serenity now..alecto wrote:Rec i Rec2 - a nisu mi baš neš
Serenity now...

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- remike2
hitman_4 wrote:Les Diaboliques(1955) - odličan francuski horror sa elementima trilera,krimića,drame.pogledao sam i rimejk,koji je naravno mnogo slabiji od originala,posebno kraj,koji se sasvim razlikuje od originala,zapravo je upropašten,stoga preskocite rimejk,samo ce upropastiti dojam.
9/10SpoilerShowinteresantno da je glavna glumica,Véra Clouzot,koja tumaci ulogu žene u filmu,umrla baš kao i u filmu, od srćanog udara(u 46. godini života)

Morat ću ga uskoro ponovo pogledati nakon dosta vremena, remek djelo žanra!
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- electric_eye
IT (1990) - 8/10
Dead End (2003) - 6/10
Dead End (2003) - 6/10
- Ašow
Mega Shark vs Crocosaurus (2010)
a jebem ti sve i film
a jebem ti sve i film
- alecto
Jest da sam luda od učenja, al ne kužim ovoAsfodel wrote:Serenity now..alecto wrote:Rec i Rec2 - a nisu mi baš neš
Serenity now...

ot: The Resident

edit: a trebalo mi je malo da se razbudim lol. Ukratko, slažem se s onim Ashevim postom na topicu za Rec. trešnja kamere itd itd. A Rec2 i SWATovci koji ne znaju pucat, isuse

we are such stuff as dreams are made on
- Info
Cabin Fever - ovo je jedan od najglupljih horora koje sam pogledao u zadnje vrijeme. Ne znam čemu poz. kritike ovome filmu. Katastrofa od glume do radnje. Cijelim filmom mi se spuštala ocjena 3.5/10
Population 436 - ma ovo je isto loše, ali ipak malo veća razina od Cabina fevera. Radnja dobra, mali gradić + misterij, ali realizacija loša. Čekam nešto da se desi, čekam, čekam i onda šok nasred pola filma
katastrofa. 5/10
Population 436 - ma ovo je isto loše, ali ipak malo veća razina od Cabina fevera. Radnja dobra, mali gradić + misterij, ali realizacija loša. Čekam nešto da se desi, čekam, čekam i onda šok nasred pola filma

"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- metallicat
omgAsfodel wrote:Serenity now..alecto wrote:Rec i Rec2 - a nisu mi baš neš
Serenity now...

toliko loš da nije dobar ili?Ašow wrote:Mega Shark vs Crocosaurus (2010)

- Bub
Tucker & Dale vs Evil (2010) - 7/10
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series