Što ste zadnje kupili?

Skupljanje figurica, bizarnosti i sve što ne spada pod filmove.
Post Reply
maddjuro

Re: Što ste zadnje kupili?

Post by maddjuro » 09 Feb 2011, 23:46

Image
Image
Image
Image
I may be an idiot, but i am no fool.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 10 Feb 2011, 10:16

Nove stvari u kolekciji, od kojih su neke iznimno rijetke...

Image Image

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Feb 2011, 16:40

Crank 2 i Plaćenici. Konačno nakon tjedan dana zajebavanja... samo ima jedan problem. Film se zove plaćenici, da. I glumi Dolph Lundren, ali nije Expendables, nego nekakvo sranje s njim koji se isto zove. :facepalm:
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 11 Feb 2011, 16:56

john_constantine wrote:Crank 2 i Plaćenici. Konačno nakon tjedan dana zajebavanja... samo ima jedan problem. Film se zove plaćenici, da. I glumi Dolph Lundren, ali nije Expendables, nego nekakvo sranje s njim koji se isto zove. :facepalm:

:lol:

crank 2 do jaja
al ovo je smijeh XDDD
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Feb 2011, 17:12

ma je... vidim da je riječ o krivom dvd - u, a mene bilo sram reći da neću, s obzirom da sam već tri puta došao tamo... :oops: A 65 kn, nije tako loše. A i planirao sam pogledati sve filmove Dolpha Lundrena. Samo ću na kraju morati kupiti ono šugavo papirnato izdanje u konzumu... :skrujufakju:
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 11 Feb 2011, 21:23

zašto ne im reć?? pa nisi ti kriv što oni neznaju što prodaju. pa mislim kupit nešto a nisi ni htio :roll: budale su, a ti drugi put reci, pa makar čekao još koji dan. da si s amazona naručio već bi ti stiglo :lol:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Feb 2011, 22:01

metallicat wrote:zašto ne im reć?? pa nisi ti kriv što oni neznaju što prodaju. pa mislim kupit nešto a nisi ni htio :roll: budale su, a ti drugi put reci, pa makar čekao još koji dan. da si s amazona naručio već bi ti stiglo :lol:
ma tako imam jedan original od Stevena Seagala, David Bradleya i sada Dolph Lundrena. Samo mi fali neki original od Jeana Claudea Van Damea. :mrgreen: Mislim, možda i je njegov loš film, ali neka, bar imam taj njegov film. :rock: Onaj prodavač u Tisak media jer bar znao na koji film mislim, ali izgleda da ne dobivaju tako brzo nova izdanja kao algoritam, jbg...

I jebem ti njihov prijevod. Ne znam kako su od naslova "diamond dogs" uspjeli prevesti "plaćenici". :facepalm:
Image
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 11 Feb 2011, 22:46

Sorry Cons, ali this is hilarious, ne tebi nego njima. :facepalm:

elrania

Post by elrania » 12 Feb 2011, 11:39

john_constantine wrote:
I jebem ti njihov prijevod. Ne znam kako su od naslova "diamond dogs" uspjeli prevesti "plaćenici". :facepalm:
nije neki super prijevod, al svakako je bolje od doslovnog koje bi bilo malo posprdno za čut u hrvatskoj verziji (paris hilton asocijacije i sl).

copycat

Post by copycat » 15 Feb 2011, 10:18

elrania wrote:
john_constantine wrote:
nije neki super prijevod, al svakako je bolje od doslovnog koje bi bilo malo posprdno za čut u hrvatskoj verziji (paris hilton asocijacije i sl).

ma veci dio titlova za filmova su loše prevođeni...
Diamon dogs.. ja bih prevela kao Čelični psi ili žilavi psi...

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Feb 2011, 17:27

Je... kao Shallow grave. To su preveli kao Sasvim malo ubojstvo. I svaki put kada je najavljen film pod tim nazivom, reklamiraju ga kao tu dobru crnu komediju od Danya Boylea. A dobijemo solidni bezvezni film koji je isto preveden kao taj Boyleov... Kužim da je neke filmske naslove teško prevoditi, ali kvragu, valjda bi se bar pazilo da nema već isti naslov... :facepalm:

Eh, titlovi... kada si me već podsjetila. Imao sam VHS verziju Batmana, ono snimano na HRT - u, i kvalitetni dijalozi i to. I kako sam puno puta gledao taj film, znao sam te titlove napamet. I zadnji put gledam, i onda su počeli koristiti razne "riječi" kao guglali ste u zatvoru i slične pizdarije, baš su me iznervirale sve te fraze kojima su se obilno iskoristili...
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 15 Feb 2011, 17:50

copycat wrote:
ma veci dio titlova za filmova su loše prevođeni...
Diamon dogs.. ja bih prevela kao Čelični psi ili žilavi psi...
ja narjađe ne bih ništa sa psima; bolje je možda samo taženje sinonima u jednoj riječi.
ovakav ok naziv na engleskom nije zahvalan za pohrvaćenje bez da ne izgleda klimavo. baš nam je nekulerski jezik...

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Feb 2011, 18:00

Ma bolje "Psi rata"... Ionako bi to trebala biti aluzija na plaćenike. Makar mi se čini da ima već taj istoimeni film s Al Bundyem.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 20 Feb 2011, 23:40

sad konačno imam cjeli set

(slika posuđena s neta jer mi se neda slikati)
SpoilerShow
Image
I may be an idiot, but i am no fool.

metallicat

Post by metallicat » 03 Mar 2011, 19:18

ja bi :( Image :heart: :heart:
Image

Post Reply