Tattoo & Piercing
- Ašow
Re: Tattoo & Piercing
Uzeo bi nož i zabio joj ga između bicepsa i kosti.
Ostavljam vam mašti na volju što je tad u igri.
Ostavljam vam mašti na volju što je tad u igri.
- Asfodel
Umiremelrania wrote:vidim sad da onaj brane tip tetovira kod ane laco (badaku studio) i imaju ponudu tetovaža od 10cm za 200kn, al ide po motivima tokom mjeseca
pa ak netko želi tetovirati leteće penise, koji su motiv mjeseca, nek se javi, jer ih mogu dobiti vrlo povoljno!
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Decadentor
- Asfodel
Još sam prije smislila što za tetovirati iznad dupeta, al zaboravih reći.
Dakle, nema veze što mi je to najodbojnije mjesto za pošarati - kad već patim na ravnotežu i to, morat ću prijeći preko toga
Već sam rekla da mi je glupo da leđa budu nesmetrična ( kralježnica pošarana + gore ptičice. E pa ne može, siroti donji dio, mora i on dobiti nešto).
Tako da će sa svake strane ići jedno od lica Roya Lichtensteina (ona plavuša). S jedne strane plače, s druge je normalna.
Naravno, bez boje, bez točkica, samo krasne jednostavne crne linije
Bože što volim jednostavnost!
Lijepo će se uklopiti u ostatak.
Dakle, nema veze što mi je to najodbojnije mjesto za pošarati - kad već patim na ravnotežu i to, morat ću prijeći preko toga
Tako da će sa svake strane ići jedno od lica Roya Lichtensteina (ona plavuša). S jedne strane plače, s druge je normalna.
Naravno, bez boje, bez točkica, samo krasne jednostavne crne linije
- elrania
lol, počela sam to mjesto sebi gledat ko jedno od mogućih za jedan portret 
al treba mi još jedno lice na drugu stranu, no ne znam koje bih i glupo mi je trpat sam da se stavi pa malo vrtim to još.
i ne znam koliko će pasati s konačnom odlukom za leđa.
otprilike znam što bih, al vjerujem da će stilovi biti kontradiktorni.
i portret želim u boji.
no dobro, to je još daleko, jer je već 2. slika debelo u planu i rezervirano je mjesto pa ću se rađe tome posvetiti nakon ruke i pustiti ovo da malo odstoji.
a glede tog tvog, iskreno mi to dosta prazno zvuči, ako bi leđa tako po nekim komadima bila ispunjena linijama. velika je ploha i zgodnije mi je onda samo nešto od toga tamo smjestiti i pustiti donji dio da bude 'otvoren', a ne sve posvetiti linijama
al treba mi još jedno lice na drugu stranu, no ne znam koje bih i glupo mi je trpat sam da se stavi pa malo vrtim to još.
i ne znam koliko će pasati s konačnom odlukom za leđa.
otprilike znam što bih, al vjerujem da će stilovi biti kontradiktorni.
i portret želim u boji.
no dobro, to je još daleko, jer je već 2. slika debelo u planu i rezervirano je mjesto pa ću se rađe tome posvetiti nakon ruke i pustiti ovo da malo odstoji.
a glede tog tvog, iskreno mi to dosta prazno zvuči, ako bi leđa tako po nekim komadima bila ispunjena linijama. velika je ploha i zgodnije mi je onda samo nešto od toga tamo smjestiti i pustiti donji dio da bude 'otvoren', a ne sve posvetiti linijama
Last edited by elrania on 09 Feb 2011, 20:51, edited 1 time in total.
- Asfodel
Jel još uvijek hobotnica za leđa?
(ja to dolje možda prvo napravim, jer će manje koštati od onih cijelih leđa. Al opet, gdje je to. Prvo treba krilo ptice/zmaja produžit.. ) Ah
(ja to dolje možda prvo napravim, jer će manje koštati od onih cijelih leđa. Al opet, gdje je to. Prvo treba krilo ptice/zmaja produžit.. ) Ah
- elrania
ne. bila je diskusija da se hobotnica transformirala u ženu-hobotnicu koja je u old schoolu trebala na ruku, al kak jedan portret u v.vargas stilu ide tamo, ženu prebacujem na bedro.
- metallicat
- elrania
a joooj, odlično 
jedva čekam vidjet
ja čekam 19.2. da mogu s ponosom reć još mjesec dana

jedva čekam vidjet
ja čekam 19.2. da mogu s ponosom reć još mjesec dana
- metallicat
- Asfodel
Ovo editirano tek sad vidimelrania wrote:a glede tog tvog, iskreno mi to dosta prazno zvuči, ako bi leđa tako po nekim komadima bila ispunjena linijama. velika je ploha i zgodnije mi je onda samo nešto od toga tamo smjestiti i pustiti donji dio da bude 'otvoren', a ne sve posvetiti linijama
Nisam ljubitelj prepopunjenosti nekih dijelova tijela (većine zapravo). Mislim da sam već rekla da mi je velika želja očuvati prirodan izgled nekog dijela tijela, tako da moram ujediniti te dvije težnje. Da popunim cijela leđa, bilo bi mi ih nekako žao, jer njihova ljepota ima pravo prvenstva
@Cat - sretno u skorom nanošenju trajne šminke!
- elrania
nisam sad uopće shvatila što si htjela reć s ovim, ak to nadovežem na tvoje ono prvo rečeno.
iz ovog dobivam dojam da ipak ne bi radila ono na donjem dijelu - što mi zvuči ko bolja ideja.
iz ovog dobivam dojam da ipak ne bi radila ono na donjem dijelu - što mi zvuči ko bolja ideja.
- Asfodel
Ne, krivo si skužila ovo zadnje. Nvm.
- elrania