njega sam htjela sljedećeg, jer ga nisam još uopće takla, a uzgajam ga 4 godine
možda sutra, krajem tjedna...
a čuj, kako kome sjeda. meni je taj prvi dosta dobar, neno kaže da je njemu super, pogotovo izgleda vukodlaka, maska i transformacija. film više ide na atmosferu nego na neku akciju. pogledaj ga sigurno, meni je jedan od boljih iz tog vremena.elrania wrote:k vragu sad za ovaj howling
njega sam htjela sljedećeg, jer ga nisam još uopće takla, a uzgajam ga 4 godinei sad me ovo malo odbilo od namjere.

o my god... kada se sjetim trećeg nastavka.Jane Doe wrote:nemoj gledat (vidi si trailere, sve bu ti jasno zakaj neSammy wrote: I naravno blesavi kraj koji me tjera da gledam nastavke, a sad koliko je to pametna ideja? - 4/10) ako te baš tjera, pogledaj 4. i eventualno 5., jer mi se čini da je 4. nastavak na 1. što se tiće same priče, ovo između su prevelike pizdarije. uglavnom, ak ti baš neda mira, ispregledaj prvo sve trailere (2.-6.) pa sam ocijeni, i iz njih se dovoljno vidi na kaj to liči.
a peti nastavak je bio s cirkusom nakaza (vukodlak, vampir i nakaze) ili je to bio šesti?Info wrote:A tek 4. nastavak, Australija![]()
i časne sestre ako se ne varam
a sorkačelrania wrote:k vragu sad za ovaj howling
njega sam htjela sljedećeg, jer ga nisam još uopće takla, a uzgajam ga 4 godinei sad me ovo malo odbilo od namjere.
Jane Doe wrote:The company of wolves
ovo se jučer gledalo i baš mi se svidio. onako horror bajka, baš super, volim takve filmove. kraj je odličan.
znam da se o ukusima ne raspravlja, ali zakaj ????Andrej wrote:Odgledao juče "Ginger Snaps Back: The Beginning (2004)"
Bože, koja rupa od filma

nisam, ali budem popravila...Scarface wrote:Jel iko gleda ova dva nova- BOY WHO CRIED WEREWOLF i RED WEREWOLF HUNTER? Prvi je Nickelodeonov, dakle, dječji, al meni dobar, dok je drugi proša malo ispod radara, al mi je isto bija zabavan.