Kako se osjecate @ the moment? :o)
- Scarface
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
Umorno nakon 4-satnih probi. Nismo svirali 6 dana zbog ispita meni, pa su mi odma naredili da se moramo ubit od napora danas. Lako njima drkat po žicama. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Sammy
nice 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- elrania
pospano i imam poveći upitnik nad glavom
- Bub
Oh yeah!!
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- remike2
Sammy wrote:nice
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Jane Doe
još uvijek 37,2, tj. temperatura koju nemreš skinut s andolom. i baš lijepo od nje da me zadesila za vikend pa moram cijeli vikend bit sjebana, a u pon doktoru po antibiotik
zašto, reciomo, nije došla u četvrtak, pa da to riješim preko vikenda, a ne, to nebi bilo zanimljivo, jer ovako se bolje zabavljam
zašto, reciomo, nije došla u četvrtak, pa da to riješim preko vikenda, a ne, to nebi bilo zanimljivo, jer ovako se bolje zabavljam

- elrania
zašto za tako malu (ne)temperaturu antibiotik?
- metallicat
ma zašto uopće antibiotik
?
ljudi to uzimaju zdravo za gotovo, kao i doktori. i vjerovatno je nešto virusno pa ti ni neće pomoć..
ljudi to uzimaju zdravo za gotovo, kao i doktori. i vjerovatno je nešto virusno pa ti ni neće pomoć..

- Jane Doe
ma već znam napamet. tak je bilo zadnjih 2-3 puta. imam 37,2 - 37,5 i nikako dolje andolima. i ležim i pijem čaj i zamorana sam i limun i sve i mogu tako par dana i niš bolje. nos začepljen, a u glavi kao da ronim grlo boli i non stop iskašljavam i pušem nos.
i odem doktoru na kraju i dobijem antibiotike i prođe sve za 2 dana.
a ni sama nevolim antibiotik i to što ga daju za svako malo. bojim se da jednog dana, kad će mi stvarno trebat, neće ni djelovat kolko asm ga se nagutala u životu....
a neznam kak ovo riješit, ima ko kave ideje
i odem doktoru na kraju i dobijem antibiotike i prođe sve za 2 dana.
a ni sama nevolim antibiotik i to što ga daju za svako malo. bojim se da jednog dana, kad će mi stvarno trebat, neće ni djelovat kolko asm ga se nagutala u životu....
a neznam kak ovo riješit, ima ko kave ideje

- elrania
hm, al ak si pokupila temp onako kako si rekla, onda nema smisla uzeti to, jer nema bakterijske infekcije i ant. je beskoristan.
rađe se nagutaj hrpe čaja da imaš što više tekućine za oslobađati, ko što već radiš i uzmi neki lupocet ili caffetin cold.
osobno andol nisam nikada dobila od stare. možda ona zna nešto što ja ne znam pa mi rađe da neš drugo
a kak veliš, ovo prije se +/-tj dana razvlačilo - možda je temperaturi jednostavno bilo vrijeme da ode i nema veze s antibioticima.
rađe se nagutaj hrpe čaja da imaš što više tekućine za oslobađati, ko što već radiš i uzmi neki lupocet ili caffetin cold.
osobno andol nisam nikada dobila od stare. možda ona zna nešto što ja ne znam pa mi rađe da neš drugo
a kak veliš, ovo prije se +/-tj dana razvlačilo - možda je temperaturi jednostavno bilo vrijeme da ode i nema veze s antibioticima.
- metallicat
probaj lekadol il neku sličan. otuširaj se (tako ja skidam temp) mlakom vodom, stavljaj obloge od rakije, ako ne bar ledene vode na zapešća - ruke i noge. ti antibiotici ti uništavaju i one bakt u crijevima, a to nije dobro..

- Jane Doe
a znam da nisu dobri + što mrzim ić doktoru u ovo doba kad su čekaone pune ljudi bolesnijih od mene.
niš, nelit ću se čajem, a trenutno imam andol 300, tako da ću to sad iskoristit, jebiga.
pa čemo vidjet do ponedjeljka kak će bit....
niš, nelit ću se čajem, a trenutno imam andol 300, tako da ću to sad iskoristit, jebiga.
pa čemo vidjet do ponedjeljka kak će bit....

- metallicat
probaj bar gore neš od navedenog..ako ćeš pit biljni čaj, nemoj stavljat šećer.

- callac
Jane, temperatura ispod 38 se ne skida, pa čak se ne piju ni pizdarije poput andola koji je sveta vodica među lijekovima i ničem ne služi osim što razrijeđuje krv... Vikend je, odmaraj, znam da tlaka jer je vani divno vrijeme a ti vučeš najgoru moguću temperaturu za imati (ja ju uvijek imam toliku kad god sam bolesna)
čajevi-kamilica, šipak koji su zapravo klasična infuzija da nadomjestiš tekućinu, suzdržavaj se od ostalih jer će te samo razbuditi i uznemiriti.
Ili još najbolje, skuhaj neku pileću juhicu (ne iz vrećice) i krkaj se s njom cijeli dan. Ubaciš seriju/film, pod deku i uživaj! Do pon. si kao nova!
čajevi-kamilica, šipak koji su zapravo klasična infuzija da nadomjestiš tekućinu, suzdržavaj se od ostalih jer će te samo razbuditi i uznemiriti.
Ili još najbolje, skuhaj neku pileću juhicu (ne iz vrećice) i krkaj se s njom cijeli dan. Ubaciš seriju/film, pod deku i uživaj! Do pon. si kao nova!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
već minutu mi nešto cvili u uhu... a nemam niti slušni aparat. Ne znam koliko je to normalno?
Michel puši karu.