pa budu bile na onoj stranici ko i sve dosad.sandi wrote:daj ako uspijes doci do nekih fotografija i ako ti nije problem baci par dobrih ovdje...
moguće da će na yt završiti filmić bušenja.
pa budu bile na onoj stranici ko i sve dosad.sandi wrote:daj ako uspijes doci do nekih fotografija i ako ti nije problem baci par dobrih ovdje...
a vidjela sam. reko je da mu se irena sviđa, još odavno, pa sam ga nagovorila da joj pošalje zahtjev i sad su si frendići, pa valjda prati i parafiliju. morat ću mu naznačit koja si (e, ono, to ti je ona moja frendicaelrania wrote:neke su slike stavljene na fan page parafilije na fejsu!
@jane doe: ihihi, miska me lajkao![]()

Ako na prave mislim, onda brijem da oni nisu bračni par. Ta žena inače zna organizirati fetiš eventiće po Sloveniji i razne radionice na tu temu (tipa izrada odjeće od lateksa).. Ona je sredovječna i svi joj navodno zavide na krasnom robu, tak da brijem da odgovara opisu prema tim sličicama, ona odgovara, a bome i on odgovara opisu krasanelrania wrote: joj, meni su tak presimpatični ono dvoje koji su bili na stageu (bračni par). tip mi je bio prefora kad se skinuo u to. valjda bude bilo nekih boljih slika za sajt. znam da su njega i ženu naslikavali dosta