...Vicevi...
- Scarface
Re: ...Vicevi...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- cactus
Dođe Mujo kod vidovnjakinje i pozvoni na vrata. Čuje se sa druge strane "tko je?" Kaže mujo u sebi- J....m te vidovitu i ode.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- Wendigo
lolAsfodel wrote:
- Wendigo
- Asfodel
- alecto
- Decadentor
- Asfodel
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Decadentor
- boyko
haha istina 
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- john_constantine
Tip prvi put u nudističkoj koloniji. Šeće po kampu, malo razgleda i odjednom vidi predivnu sisatu plavušu. Nenaviknut na golotinju takvog nivoa digne mu se u sekundi. Plavuša priđe i pita:
Zvao si me?
Njemu neugodno i odgovara da nije. Ona nastavlja:
Kad se nekome ovdje digne to znači da me zvao;
Zatim ga odvede do ležaljki, divlje se puknu i ona ode dalje. Sav sretan, on nastavi sa svojim razgledavanjem, pa vidi saunu i uđe unutra. Uživajući u toplini saune previše se opustio i sočno prdne. Čuvši to obrati mu se ogromni dlakavi lik:
Zvao si me?
Ovaj mu zbunjeno odgovori da nije, ali gorila nastavi: Ovdje imamo pravilo da kad netko prdne, to znači da me zvao. Zgrabi zbunjenog tipa, okrene ga i pošteno naguzi.
Ovaj zaključi da mu je bilo dosta, ode na recepciju i kaže da otkazuje odmor te da odmah želi svoj novac natrag. Začuđena recepcionarka ga upita:
Ovdje ste samo jedan dan, zar vam se naš kamp nimalo ne sviđa?
A on odgovara:
Gospođice, ja imam 58 godina. Digne mi se dvaput mjesečno, ali zato prdnem barem petnaest puta dnevno. Ovo mjesto definitivno nije za mene!!!
Zvao si me?
Njemu neugodno i odgovara da nije. Ona nastavlja:
Kad se nekome ovdje digne to znači da me zvao;
Zatim ga odvede do ležaljki, divlje se puknu i ona ode dalje. Sav sretan, on nastavi sa svojim razgledavanjem, pa vidi saunu i uđe unutra. Uživajući u toplini saune previše se opustio i sočno prdne. Čuvši to obrati mu se ogromni dlakavi lik:
Zvao si me?
Ovaj mu zbunjeno odgovori da nije, ali gorila nastavi: Ovdje imamo pravilo da kad netko prdne, to znači da me zvao. Zgrabi zbunjenog tipa, okrene ga i pošteno naguzi.
Ovaj zaključi da mu je bilo dosta, ode na recepciju i kaže da otkazuje odmor te da odmah želi svoj novac natrag. Začuđena recepcionarka ga upita:
Ovdje ste samo jedan dan, zar vam se naš kamp nimalo ne sviđa?
A on odgovara:
Gospođice, ja imam 58 godina. Digne mi se dvaput mjesečno, ali zato prdnem barem petnaest puta dnevno. Ovo mjesto definitivno nije za mene!!!
Michel puši karu.
- alecto
- Bub
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- jigsaw
True, true