ah, torrent je bio zauzet...Aryx wrote:ccc tek si se sada bacio na hellsing ova kada ga je horror pohvaliojohn_constantine wrote:eh, mene čeka treći dio hellsing, ali u mkv formatu.A skida se konačno inferno.
![]()
![]()

ah, torrent je bio zauzet...Aryx wrote:ccc tek si se sada bacio na hellsing ova kada ga je horror pohvaliojohn_constantine wrote:eh, mene čeka treći dio hellsing, ali u mkv formatu.A skida se konačno inferno.
![]()
![]()
mogla bi koja razmjena past uskoro, ako nemaš ništa protivjohn_constantine wrote:ah, torrent je bio zauzet...Aryx wrote:ccc tek si se sada bacio na hellsing ova kada ga je horror pohvaliojohn_constantine wrote:eh, mene čeka treći dio hellsing, ali u mkv formatu.A skida se konačno inferno.
![]()
![]()
Evo, sada se skida street fighter 2, a iduće je kill bill unrated, ichi the killer untrated i bloodrayne.
pogledaj sada ong bak 2.elrania wrote:ong bak, tajlandski ratnik
wow... prezestok film
a ja htjela gledat giu iz dosade
dobro da se predomislih u zadnji tren... predobri uradci laktovima i koljenom...
odlican, odlican film...
a i prica je solidna
sad su mi prifalili mind, body and kickass moves...
a sto kazes na film iz '94?john_constantine wrote:Street fighter 2: animated movie
potpis na ovoVorador wrote:Od mjuzikla obavezno pogledajte The Rocky Horror Picture Show - fenomenalna stvar
Gledao sam remake Little Shopa ali kad sam bio ultramulac tako da se ne sjećam previše.elrania wrote:a sto kazes na film iz '94?john_constantine wrote:Street fighter 2: animated movievan damme, kylie minogue
stravicno ukoceno...
ot: gia
hm... ovo je bio valjda jedini film s a. jolie koji lici na nesto... cula sam price da je film stravicno tuzan. ne mogu rec da me dirnuo previse, ali nije los, no necu ga bas pamtiti kao jedan od boljih koje sam gledala
potpis na ovoVorador wrote:Od mjuzikla obavezno pogledajte The Rocky Horror Picture Show - fenomenalna stvar
btw, jel netko gledao little shop of horrors? kakav je? trebala sam ga vec imat u rukama, al pricekat ce jos neko vrijeme