Lost
- Aryx
Re: Lost
jos 3 epizode do kraja 5 sezone : p. Jos malo pa cu morat prec na neku drugu seriju heh
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
Wheel Smith
- john_constantine
15 epizoda. Napeto i zanimljivo.
A je li tko igrao onu igru Lost što je izašla prošle ili pretprošle godine? Znam samo da bila nešto posebno, ali jedva čekam i to odigrati kada završim s serijom.
A je li tko igrao onu igru Lost što je izašla prošle ili pretprošle godine? Znam samo da bila nešto posebno, ali jedva čekam i to odigrati kada završim s serijom.
Michel puši karu.
- metallicat
ja sam na 21.oj, još samo par do druge sezone.
17 ep mi je bila naj za sad. bome se puno tog izdogađalo. sve one pričice likova su mi super. toliko su dobre da bi se komotno mogao od svake priče napravit po film
za sad mi je najzanimljivija hurleyeva priča.
17 ep mi je bila naj za sad. bome se puno tog izdogađalo. sve one pričice likova su mi super. toliko su dobre da bi se komotno mogao od svake priče napravit po film

- john_constantine
ja sam tek na 16 epizodi.metallicat wrote:ja sam na 21.oj, još samo par do druge sezone.
17 ep mi je bila naj za sad. bome se puno tog izdogađalo. sve one pričice likova su mi super. toliko su dobre da bi se komotno mogao od svake priče napravit po filmza sad mi je najzanimljivija hurleyeva priča.
Michel puši karu.
- Aryx
Završio 5 sezonu te prvu ep. 6 sezone.
Jebote kako me Kate zivcira, najradje bi je sakom u glavu. uzasno... stalno nesto kenja, mjesa se u tudje poslove, soli pamet... grozno
Jebote kako me Kate zivcira, najradje bi je sakom u glavu. uzasno... stalno nesto kenja, mjesa se u tudje poslove, soli pamet... grozno
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
- john_constantine
he,he, fora priča s Hurleyom. A tek kada je razgovarao s pjevačem o tajnima. A ovaj "otvorim ti dušu, a ti meni viceve".

Michel puši karu.
- metallicat
mene i sad već živcira. ono daj odjebi višeAryx wrote:Završio 5 sezonu te prvu ep. 6 sezone.
za sad mi je još uvijek nadraži lik charlie, presimpatičan je
SpoilerShow
umro

- john_constantine
jesi li već na drugoj sezoni? 
ja sam sada na 19 epizodi...
ja sam sada na 19 epizodi...
SpoilerShow
Vjerujem da će konačno Locke i Boones naći način da uđu unutra u onu metalnu prostoriju, što god je... A i kada su spalili njegovu splav, nisam uopće mislio da je baš to Walt napravio. I konačno se doznalo otkud krv Korejcu, od prve scene sam mislio da je zapravo ubio nekoga...
Last edited by john_constantine on 22 Jan 2011, 17:32, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- metallicat
- john_constantine
SpoilerShow
Eh, baš mi je žao Boonea.
A baš me zanima kako će se sada radnja razvijati, kada pronađe Lockea, iako nije kriv za to što mu se dogodilo...
Michel puši karu.
- metallicat
SpoilerShow
ma vraga nije, da je odmah sve rekao, išli bi i drugi s njima itd itd...meni se uopće nije sviđao, ali isto mi ga žao. ajme brzo pogledaj, kraj prve je jeben, tj zadnje 2 ep 

- john_constantine
SpoilerShow
ma što kriv... Boone je sam kriv jer je znao da je avion nestabilan, ali je bio uzbuđen zbog prijamnika i survao se, umjesto da posluša i pobjegne van. A da je Locke rekao svima za to otkriće, onda bi svi podivljali ili što sve, pa bi teško mogao voditi račune oko "pronalaska". A i zašto bi drugima otkrivao ono što je sam pronašao? Neka si sami love veprove i traže hranu. Ionako ga je vlastita obitelj "sjebala" i uzela mu bubreg, pa ga razumijem što to otkriće želi zadržati samo za sebe.
Michel puši karu.