Da...ali Grindhouse...odnosno Planet Terror i Machete su nebo i zemlja...kao da su ih režirali dva različita redatelja. Sve ono zbog čega je Terror IMO genijalan film, sve to Machete jednostavno nema. Prvih 3 minute filma i uvodna špica su u rangu sa Terrorom, genijalni, i da je takav bio cijeli film...ja bih bio najsretniji čovjek na svijetu. Ali ovako imam osjećaj kao je te 3 minute režirao Rodriguez a sve ostalo taj neki lik koji je bio ko-redatelj...chatterer wrote:evo vidiš, to pokušavam i reći, ja sam recimo dobio što sam tražio i zato sam zadovoljan.Dragonrage wrote: Stari moj...nema kod mene baš nikakvog filozofiranja i traženja mana. Ako pročitaš moje postove s početka ovog topica, vidio bi da sam se ja ovom filmu neizmjerno veselio, i da recimo znaš u kakvim sve filmovima uživam, uvjerio bi se da meni zaista ne treba mnogo za zabavu, i od ovog filma sam očekivao upravo to...zabavu u obliku krvoločnog meksikanca koji jebe mater svima koji mu stanu na put...ali to jednostavno nisam dobio...čak ni u tragovima...
Ako si uživao gledati Grindhouse, onda shvaćaš moj dojam o Machete;
mogu razumjeti da nisi zadovoljan, možda čak i osjećaš ono što ja osjećam nakon Expendablesa, u tom slučaju mi je sve jasno.
A kaj se Expendablesa tiče...oni su meni ispunili aposlutno sve očekivano i "obećano"...uživao sam u svakoj minuti tog filma, vratio me skroz u djetinstvo, zabavio...ma nemam prigovora...očekivao sam slično i od Machetea...ali ne mogu Expendablese nikako uspređivati s ovim razočaranjem...