Nije to ništa neobično za reći, moraš se više družiti s damamaBub wrote:Kraljice, baš me znaš nasmijati.Asfodel wrote:Bzvz sam se počešljala i obukla grudnjak![]()
Nema ništa gore, nego kad si doma i moraš obući grudnjak...To ti je to.
Nije to ništa neobično za reći, moraš se više družiti s damamaBub wrote:Kraljice, baš me znaš nasmijati.Asfodel wrote:Bzvz sam se počešljala i obukla grudnjak![]()
skoro.Asfodel wrote: Nema ništa gore, nego kad si doma i moraš obući grudnjak...To ti je to.
Ma no, jasno mi je sve, ali je ipak smiješno bilo to za pročitat.Asfodel wrote:Nije to ništa neobično za reći, moraš se više družiti s damamaBub wrote:Kraljice, baš me znaš nasmijati.Asfodel wrote:Bzvz sam se počešljala i obukla grudnjak![]()
![]()
Nema ništa gore, nego kad si doma i moraš obući grudnjak...To ti je to.
Odvratno!!elrania wrote:skoro.Asfodel wrote: Nema ništa gore, nego kad si doma i moraš obući grudnjak...To ti je to.
ima kad dečkov brat pozove nenadano 3-4 muška frenda u pol noći, a ti u gaćama i majici (bez grudnjaka) sjediš u kuhinji i svi onda uđu unutra i idu te upoznavat. vjerujem da takav prizor ostavlja impresivan prvi dojam.
nisam. druga soba je bratova, a kuhinja je spojena sa sobom gdje smo ja i bf.Ašow wrote: I elrania, mogla si otic u drugu sobu il ih oterat?