Facebook?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Scarface

Re: Facebook?

Post by Scarface » 13 Jan 2011, 17:43

Dragonrage wrote:
Scarface wrote:Nažalost, činjenica jest da je ovaj forum sve više ne-horror, a manje horror orijentiran. Ajde, valjda je to i normalno. Dva definitivno najveća filmofila i poznavatelja ode, ili ih nema ili su jednom tjedno tu. Naravno, govorin o Ashu i Dragonrageu, koji su ipak, bar za mene, uvik bili forum u užem smislu. Jbg, nek se sad vriđa ko oće, al to je istina. Meni se prvom ne da pisat o filmovima i sam san pridonija sve manjim filmofilskim raspravama, tako da sebe ne pravdan. Zašto nema Andreja, ne znan, iskreno, bija je najpozitivniji član, i šteta šta je otiša. Drugs je faca, i svaka mu čast, uopće ga ne krivin, Jane-in muž, bez ljutnje, i nije tip za forume kad ga je ona sitnica već otjerala. Novi članovi su meni super, al jedini baš aktivan je ionako Bub, koji je sasvim u redu. Zaključak je da forum prolazi neminovnu preobrazbu ka i ostali koje posjećujen, i normalno je da onaj početni žar jenjava, jer, budimo realni, koliko će nas "starih članova" doista ode bit za 5 godina?

Ja sam još uvijek tu...samo nisam više aktivan sa jednakim žarom kao nekada. Jednostavno mi se ne da ulaziti više u bilo kakve rasprave, pisat svoje (opširne) dojmove o filmovima i tome slično. Sad tu i tamo samo postam nešto o nekom nadolazećem filmu i to je to. I to nije samo na ovom forumu...aktivnost mi se svela samo na to na svim forumima koje još posjećujem. Vjerojatno da nisam na poslu spojen na internet od jutra do mraka, odnosno da mi nije dostupan...ne bih ni to radio.

Zašto je tome tako...ne znam...znam samo da sam izgubio volju...

Šteta stari, al razumin te skroz, zapravo se ista stvar i meni dogodila. Ode san jedino i jedino iz navike. I dalje gutan sve živo, i jednako volin i filmove, stripove, knjige i serije, al mi se više ne dijele dojmovi na forumima. Jednostavno me prestalo bit briga.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Bub

Post by Bub » 13 Jan 2011, 17:43

john_constantine wrote:Još da je moguće unajmiti na jedan dan kinodvoranu, pa da se gleda u kinu baš vrhunski filmovi kao evil dead 2 ili REC i slično...
Kad sam išao u srednju školu kod STUCA gdje je sad sagrađena ogromna zgrada, bila je velika zelena površina (trava) i tamo su znali stavljati big screen i puštati filmove vani na otvorenom. Poneseš dekicu, malo bambusa u ono vrijeme i uživancija. Koliko ljudi je samo dolazilo s dekicama i ležalo po travi i gledalo filmove, šteta što toga više nema.

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Jan 2011, 17:44

Ašow wrote:E, to bi stvarno bilo jebeno, da.
Kolega i ja smo nesto gledali koliko bi nas izaslo da pokušamo raditi projekcije ili da kupimo neko staro kino npr.
Kult bi bilo super posjedovati, al treba masna lova.
I lagano bi se radile konvencije i sve. Samo treba imat nekog tko ima nest tak.

@mr awesome :supz:
je, da, Kult... Ma ionako je kino zatvoreno, ali iznajmili su za potrebe trash festivala. A Gaj je ionako za kurac, koliko je loš, ali neće nikad propasti s obzirom da je u gradskom vlasništvu.
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 13 Jan 2011, 17:50

Bilo bi to dobro kupiti.
Ne znam kakva je vlasnička struktura toga uopće, jer to je zgrada koja ima 4 poslovna prostora (pekara, banka i odvjetnicki ured, te birtiju) i kino.
Ne znam jesu li ti prostori u najmu ili su prodani.
--------
Last.fm

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Jan 2011, 18:45

Scarface wrote:
Dragonrage wrote:
Scarface wrote:Nažalost, činjenica jest da je ovaj forum sve više ne-horror, a manje horror orijentiran. Ajde, valjda je to i normalno. Dva definitivno najveća filmofila i poznavatelja ode, ili ih nema ili su jednom tjedno tu. Naravno, govorin o Ashu i Dragonrageu, koji su ipak, bar za mene, uvik bili forum u užem smislu. Jbg, nek se sad vriđa ko oće, al to je istina. Meni se prvom ne da pisat o filmovima i sam san pridonija sve manjim filmofilskim raspravama, tako da sebe ne pravdan. Zašto nema Andreja, ne znan, iskreno, bija je najpozitivniji član, i šteta šta je otiša. Drugs je faca, i svaka mu čast, uopće ga ne krivin, Jane-in muž, bez ljutnje, i nije tip za forume kad ga je ona sitnica već otjerala. Novi članovi su meni super, al jedini baš aktivan je ionako Bub, koji je sasvim u redu. Zaključak je da forum prolazi neminovnu preobrazbu ka i ostali koje posjećujen, i normalno je da onaj početni žar jenjava, jer, budimo realni, koliko će nas "starih članova" doista ode bit za 5 godina?

Ja sam još uvijek tu...samo nisam više aktivan sa jednakim žarom kao nekada. Jednostavno mi se ne da ulaziti više u bilo kakve rasprave, pisat svoje (opširne) dojmove o filmovima i tome slično. Sad tu i tamo samo postam nešto o nekom nadolazećem filmu i to je to. I to nije samo na ovom forumu...aktivnost mi se svela samo na to na svim forumima koje još posjećujem. Vjerojatno da nisam na poslu spojen na internet od jutra do mraka, odnosno da mi nije dostupan...ne bih ni to radio.

Zašto je tome tako...ne znam...znam samo da sam izgubio volju...

Šteta stari, al razumin te skroz, zapravo se ista stvar i meni dogodila. Ode san jedino i jedino iz navike. I dalje gutan sve živo, i jednako volin i filmove, stripove, knjige i serije, al mi se više ne dijele dojmovi na forumima. Jednostavno me prestalo bit briga.
tako je i kod mene, najviše me za forum veže navika, a komentirati filmove, serije i sl. mi se baš i neda više... mada i dalje volim sve što vole mladi (geekovi kao ja). :mrgreen:

btw, ovaj topic je postao "ajmo svi otvoriti dušu i reći što mislimo" lol. pada mi na pamet scena iz true blooda kad andy i jason razgovaraju u autu... :D
ali bolje i to nego da je "sve super", a međusobno si oštrimo noževe iza leđa.

filmofil

Post by filmofil » 13 Jan 2011, 19:35

treba ukinut ovaj podforum offtopic, ovo se pretvara u forum.hr
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Jan 2011, 19:57

filmofil wrote:treba ukinut ovaj podforum offtopic, ovo se pretvara u forum.hr
ma kada bi to napravili, onda bi na forumu ostalo samo 3 - 4 forumaša. :zubifale:
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 13 Jan 2011, 20:21

john_constantine wrote:
ma kada bi to napravili, onda bi na forumu ostalo samo 3 - 4 forumaša. :zubifale:
ma znam, to su moje puste želje...fale mi oni stari dani kad je cijeli taj potpuni offtopic bio sporedna stvar i pisalo se samo u last post wins temi uz tu i tam neku, a sad ovdje ima stalno 20 aktivnih tema dok se o filmovima piše svake prijestupne godine
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Jan 2011, 20:39

filmofil wrote:
john_constantine wrote:
ma znam, to su moje puste želje...fale mi oni stari dani kad je cijeli taj potpuni offtopic bio sporedna stvar i pisalo se samo u last post wins temi uz tu i tam neku, a sad ovdje ima stalno 20 aktivnih tema dok se o filmovima piše svake prijestupne godine
je, znam, i meni to smeta, ali što se može...
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 14 Jan 2011, 14:45

Scarface wrote:Šteta stari, al razumin te skroz, zapravo se ista stvar i meni dogodila. Ode san jedino i jedino iz navike. I dalje gutan sve živo, i jednako volin i filmove, stripove, knjige i serije, al mi se više ne dijele dojmovi na forumima. Jednostavno me prestalo bit briga.
Mislim da me je najviše "oneraspoložilo" to što su offtopic teme postale aktivnije nego ove vezane uz film...i to što su se komentari sveli na +1, izgleda super, izgleda preloše, preskačem, gledam itd...onda se ni meni ne da pisati opširno...a boga mi ni komentirati takve komentare, jer se nema kaj ni komentirati...

callac

Post by callac » 14 Jan 2011, 16:52

Aj sad kad je većina iznjela svoje mišljenje da i ja doprinesem.. osobno mi ne smeta offtopic jer znam da kada ga otvorim sigurno ću pročitati barem tri/četiri promjene raspoloženja od elranije, consovo gunđanje u vezi posla, boykovo opijanje večer prije, ašow je opet uspio negdje ugurati link neke pjesme koja mu je super mada nema veze sa temom, ghost će prokomentirati dobru probu ili uspjeh na faksu....da sad ne nabrajam svakog pojedinačno, nadam se da polako shvaćate što želim reći! Svi mi imamo nešto svoje što pridonosi ovoj našoj maloj zajednici koja se nikada neće pretvoriti u forum hr, prvenstveno jer se toliko već poznajemo i ja dolazim ovako svaki dan jer mi iskreno nedostajete, ŽELIM pročitati kako se elranij osjeća i poslat joj :seksualische: da se osjeća bolje, nasmijati se Bubovom vicu koji c/p sa neke druge stranice, ali su redovito smješni itd,itd.. Sve počinje zajedničkim interesom i normalan je proces da se interisi vremenom mjenjaju, preoblikuju ili izgube, ali ostane neki osjećaj pripadnosti.
Koliko dugo ću se ja ovdje zadržati-iskreno, ne znam, za sada sam tu, lijepo mi je, i dalje gledam i filmove i serije, slušam glazbu i punim offtopic svojim frizurama, bojama za kosu i pokojom raspravom. Film koji pogledam ću prokomentirati, seriju koju pratim redovito recenziram, i ne smatram se ništa manje vrijednom o forumaša koji su izraziti filmofili ili su pročitali milijardu stripova..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Jan 2011, 16:54

Dragonrage wrote:
Scarface wrote:Šteta stari, al razumin te skroz, zapravo se ista stvar i meni dogodila. Ode san jedino i jedino iz navike. I dalje gutan sve živo, i jednako volin i filmove, stripove, knjige i serije, al mi se više ne dijele dojmovi na forumima. Jednostavno me prestalo bit briga.
Mislim da me je najviše "oneraspoložilo" to što su offtopic teme postale aktivnije nego ove vezane uz film...i to što su se komentari sveli na +1, izgleda super, izgleda preloše, preskačem, gledam itd...onda se ni meni ne da pisati opširno...a boga mi ni komentirati takve komentare, jer se nema kaj ni komentirati...
ma ja bi takve zatukao velikim kamenom. :mrgreen:
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 14 Jan 2011, 17:09

callac wrote:Aj sad kad je većina iznjela svoje mišljenje da i ja doprinesem.. osobno mi ne smeta offtopic jer znam da kada ga otvorim sigurno ću pročitati barem tri/četiri promjene raspoloženja od elranije, consovo gunđanje u vezi posla, boykovo opijanje večer prije, ašow je opet uspio negdje ugurati link neke pjesme koja mu je super mada nema veze sa temom, ghost će prokomentirati dobru probu ili uspjeh na faksu....da sad ne nabrajam svakog pojedinačno, nadam se da polako shvaćate što želim reći! Svi mi imamo nešto svoje što pridonosi ovoj našoj maloj zajednici koja se nikada neće pretvoriti u forum hr, prvenstveno jer se toliko već poznajemo i ja dolazim ovako svaki dan jer mi iskreno nedostajete, ŽELIM pročitati kako se elranij osjeća i poslat joj :seksualische: da se osjeća bolje, nasmijati se Bubovom vicu koji c/p sa neke druge stranice, ali su redovito smješni itd,itd.. Sve počinje zajedničkim interesom i normalan je proces da se interisi vremenom mjenjaju, preoblikuju ili izgube, ali ostane neki osjećaj pripadnosti.
Koliko dugo ću se ja ovdje zadržati-iskreno, ne znam, za sada sam tu, lijepo mi je, i dalje gledam i filmove i serije, slušam glazbu i punim offtopic svojim frizurama, bojama za kosu i pokojom raspravom. Film koji pogledam ću prokomentirati, seriju koju pratim redovito recenziram, i ne smatram se ništa manje vrijednom o forumaša koji su izraziti filmofili ili su pročitali milijardu stripova..
e, pa upravo to...

istina je da smo pretjerali s offtopicom, a ovo je filmski forum. ljudi se zapričaju, isto kao i u RL, jbg...
meni osobno paše malo rasprava sa strane, pošto ne gledam toliko filmova i nisam "u toku" jer sam dosta izbirljiva ukusa i pogledam neki noviji film svake prijestupne. što mi se svidi pogledam, ako me to isto oduševi, potrudim se napisati jasnu i argumentiranu recenziju, i smatram da sam time obavio svoju osnovnu forumašku dužnost.
Last edited by Wendigo on 14 Jan 2011, 17:14, edited 1 time in total.

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Jan 2011, 17:11

Wendigo wrote:
callac wrote:Aj sad kad je većina iznjela svoje mišljenje da i ja doprinesem.. osobno mi ne smeta offtopic jer znam da kada ga otvorim sigurno ću pročitati barem tri/četiri promjene raspoloženja od elranije, consovo gunđanje u vezi posla, boykovo opijanje večer prije, ašow je opet uspio negdje ugurati link neke pjesme koja mu je super mada nema veze sa temom, ghost će prokomentirati dobru probu ili uspjeh na faksu....da sad ne nabrajam svakog pojedinačno, nadam se da polako shvaćate što želim reći! Svi mi imamo nešto svoje što pridonosi ovoj našoj maloj zajednici koja se nikada neće pretvoriti u forum hr, prvenstveno jer se toliko već poznajemo i ja dolazim ovako svaki dan jer mi iskreno nedostajete, ŽELIM pročitati kako se elranij osjeća i poslat joj :seksualische: da se osjeća bolje, nasmijati se Bubovom vicu koji c/p sa neke druge stranice, ali su redovito smješni itd,itd.. Sve počinje zajedničkim interesom i normalan je proces da se interisi vremenom mjenjaju, preoblikuju ili izgube, ali ostane neki osjećaj pripadnosti.
e, pa upravo to...

istina je da smo pretjerali s offtopicom, a ovo je filmski forum. ljudi se zapričaju, isto kao i u RL, jbg...
meni osobno paše malo rasprava sa strane, pošto ne gledam toliko filmova i nisam "u toku" jer sam dosta izbirljiva ukusa i pogledam neki noviji film svake prijestupne.
i takve bi zatukao velikim kamenom. :zubifale: Ma kvragu, ja bi vjerojatno cijeli "otok" zatukao kamenom. :supz: :zubifale:
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Jan 2011, 17:13

Offtpic UOPĆE ne bi bio problem i razlog za gunđanje da se ljudima da pisati o filmovima. Ne vidim problem u sužiotu ta dva dijela foruma.
Komentirajte filmove i nećete ni skužiti da vas off kao živcira.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Post Reply