Facebook?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Wheel Smith

Re: Facebook?

Post by Wheel Smith » 12 Jan 2011, 22:30

bilo bi fora

rapebook

i umjesto friends

victims
:supz: :supz:

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Jan 2011, 10:03

callac wrote:khm...dingač, don't bullshit a bullshiter... bio si na fejsu i otišao iz određenih razloga...isto si mogao i ostati koristeći hide opciju..a znao si odlazit i sa foruma... impulzivnost je u pitanju koja kasnije preraste u trajni osjećaj, ja kada se zasitim, ne posjećujem par dana, ali se ne "ispisujem" i odjavljujem.. :lol:
nemam ja kaj bullshitati, sve se zna... ;)
otišao sam s facea jer su mi se u tom jednom periodu života lagano zgadili ljudi + što me već onda počeo nervirati iz razloga koje sam više puta naveo u ovom topicu.
ista stvar je i s forumom, nije me bilo neko vrijeme zbog nikakve i dosadne atmosfere, dosta novih nepoznatih (koji su mi tada bili antipatični i nezanimljivi) i neaktivnosti ili odlaska meni dragih starih usera.

da se podsjetimo razloga deaktiviranja FB accounta:

- evo, kažeš "hide opcija", a to bi značilo da moram hideati više od pola "frendova", a onda wall gubi svaki smisao.
- poprilično sam asocijalna osoba (valjda...) i dosta mi je to malo ljudi s kojima sam dobar, ne treba mi više od toga.
- licemjerje - dobivam friend requestove od ljudi s kojima nikada nisam bio u dobrim, a kamoli prijateljskim odnosima. fuj...
- osjećam se ko pokemon kad me doda netko koga jedva ili uopće poznajem, a ima 300+ frendova. :lol:
- tagganje, no comment. ne voli se fotkati, a još manje da me ljudi gledaju na netu.
- dodaje me rodbina, a to ne želim. neke stvari se nemoraju znati i vidjeti.
- ovisnost, svaki odlazak na internet bi rezultirao otvaranjem dodatnog taga za FB, strašno...
- živciranje i facepalmanje skoro svaki put kad se spojim online i pročitam većinu novih postova (vidi prvu stavku) :mrgreen:
- to što smatram da je ta stranica vrlo pogodna razvitku raznoraznih drama, problema, krivih interpretacija i raznih problema uzrokovanih time.
- neki dan sam na radiju čuo da je "like" najpopularniji termin 2010. godine. :lol:

kad sve ovo zbrojim, dobijem jedan veliki masni razlog zašto nisam, i nadam se nikada više neću biti član FB-a.

svi koji me vole i trebaju, imaju moj broj mobitela i mogu me naći ovdje, na Gtalku i MSN-u. to je i više nego dovoljno.

eto. :D

elrania

Post by elrania » 13 Jan 2011, 10:23

isuse bože koje drame oko ničeg posebnog

Bub

Post by Bub » 13 Jan 2011, 11:01

Wendigo wrote:ista stvar je i s forumom, nije me bilo neko vrijeme zbog nikakve i dosadne atmosfere, dosta novih nepoznatih (koji su mi tada bili antipatični i nezanimljivi) i neaktivnosti ili odlaska meni dragih starih usera.
Šta god svi mislili, ali ja jednostavno moram odgovorit na ovo, jednostavno me boldano smeta. Da razjasnimo odmah nije mi namjera te uvrijedit ili svađati se, jer mi je takve stvari preko foruma apsurdno radit, a i nisam takav tip čovjeka. Ti si već preko nekoliko puta žališ na boldane stvari, mene osobno to smeta kao i vjerojatno nove forumaše. Forum nije tvoje vlasništvo, a čak i da je tu će uvjek dolaziti i odlaziti novi/stari ljudi, a neke ste i otjerali (ne govorim da si to bio ti) baš zbog ovakvih ili sličnih stvari...npr. Jane-inog muža i Andreja i to tvoje koliko si ti dugo ovdje, svaka ti čast, ali zar je to bitno?

Moram opet ponoviti jer ljudi ovako kad čitaju znaju se uvrijedit, znači nije mi to namjera, ali eto bez ljutne ako smijem reći da mi ti ovako kad čitam tvoje postove nekad zvučiš kao veliko gunđalo pogotovo kad govoriš o svojim godinama, a uopće nisi toliko star, shvaćam da mi svi imamo svoje probleme i ja sam osobno znam biti takav i svakakav, ali iznošenje ovih stvari je jako odbojno prema novim forumašima i dobrim ljudim koji bi htjeli provoditi vrijeme ovdje, pogotovo grupiranje ljudi koje mi je lame. Ne kužim, znači novi ljudi ne bi smjeli dolaziti na ovaj forum?

Eto i da treći put ponovim pošto sam već imao neugodnih iskustava da ljudi ne shvate ono što mislim, znači ovo nije ništa zlonamjerno.

callac

Post by callac » 13 Jan 2011, 11:20

Uh, zar je moralo doć do ovoga...
neću ulazit u dubioze, ali ću samo Bubici objasniti da ako netko treba snosit krivicu zašto (možda) Andreja više nema, to bih bila ja.. da ne ispadne da si dajem na važnosti jer možda je i koincidencija, ali prema njemu su svi bili ok i bio je rado viđen i čitan forumaš. Svi ostali koji su bili potjerani prošli su kroz isto sito i rešeto kao svaki novi lik na forumu, ostaju i opstaju samo najjači :lol: I isto tako ima stvarno dosta starih koje ja znam i još starijih koji su haračili prije mog vremena, o kojima Dingo priča, koji su netragom nestali i nekima od nas nedostaju..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Bub

Post by Bub » 13 Jan 2011, 11:32

Ma Andrej je i prije počeo vrištiti na neke stvari, ali ih ne bih iznosio javno.
callac wrote:I isto tako ima stvarno dosta starih koje ja znam i još starijih koji su haračili prije mog vremena, o kojima Dingo priča, koji su netragom nestali i nekima od nas nedostaju..
Ma to je normalno i bilo bi suludo da nije tako, ali zbog toga govoriti da je forum dosadan i da su novi članovi antipatični/nezanimljivi, sorry ali meni to smeta i zato sam morao iznjeti moje mišljenje.

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Jan 2011, 12:07

jebemu, opet nesporazum...

@ elrania: ne razumijem, kakve drame? ovaj moj post je ogroman jer sam htio callac (i ostalima koji žele znati) "ukratko" objasniti ono što se vidi iz priloženog posta, jer mi je dosta recikliranja jedne te istih tema po 100. put. nadam se da je ovo gotovo sad, zauvijek.

@bub: ok, kada i kako sam ja izrazio da je forum moje vlasništvo, ili se tako ponašao? :lol:
za početak o "dosadnosti" foruma. da, bilo je tako jer se neko vrijeme nije imalo što za čitati osim što je tko jeo, kako se osjeća i sl. meni je to boring, sorry..
svjestan sam da će tu uvijek dolaziti novi useri. neki mi se svide, a neki, ne. to je potpuno normalno, nemogu ti svi odgovarati kao osobe.
inače, ni ti ni andrej, a ni muž od jane (kojega ni ne poznajem, pošto me u tom periodu nije bilo online) ne spadate u skupinu meni "mrskih" forumaša... doduše, ti si mi najnormalniji (u smislu da se ne svađaš, ne sereš po ničemu itd.) i najsimpatičniji od novih članova, ako ti to išta pomaže. sad ću ispasti patetičan, ali me boli ona stvar, barem sam iskren. :P
za ovo s andrejom i njegovim "izgonom" sa foruma nemam pojma, a i niti me zanima pošto nemam prste u tome.
ja jesam gunđalo, ponekad. imam neke svoje opravdane razloge/probleme koje ne moraju znati ni najbliže osobe, a kamoli forum i javnost generalno. svi mi imamo svoje mane, jebiga...
što se tiče mojih godina, tu se vidi da si novi forumaš (bez uvrede, molim) i da ne poznaš mene i moj specifičan smisao za humor, ironiju, sarkazam i sl. znam da nekima to ne leži i da sam im iritantan, ali što sad... svijet nije osunčana cvijetna livada puna ružičastih zečića gdje se svi međusobno vole i slažu, što i sam znaš... takvog sam karaktera i neću se mijenjati. nedao bog većeg zla od mog iskrivljenog smisla za humor.
nisam nikada rekao da novi ljudi nebi smjeli dolaziti na forum, otkud mi pravo za to?
stvar je u tome da sam ja navikao na forumarenje sa ovim malim krugom ljudi koje poznajem već 4 godine, neke online, a neke i RL, a to ne znači da novi useri ne prolaze kod mene, jedino moraju proći "skeniranje" koje će pokazati dali mi odgovaraju ili ne.
svi koji su normalni, ne svađaju se za svaku sitnicu, ne trollaju i općenito ne podižu temperaturu foruma na negativan način su dobrodošli, što se mene tiče.

evo ti primjer callac, došla je na forum prije manje od 2 godine, a u roku od kojih par tjedana mi je postala RL frendica i jedan od najdražih forumaša.
toliko o mojoj negostoljubivosti i zatvorenosti. :lol:

nadam se da je sada sve jasno ili barem jasnije i da neće biti potrebe za ovakvim silovanjem tastature s moje strane.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 13 Jan 2011, 12:18

recimo drugsa više nema na forumu jer mu svi idete na kurac i čovjek je otišao :lol: barem mi je to rekao na msn-u,a što je to s andrejom bilo,pa on je sa svima bio ok i zezao se uvijek,no dobro,a za fejs,pa brate ostaviš ljude s kojima se družiš i druge pobrišeš,ja sam na fejsu pred 3-4 godine imao po 500-600 ljudi,i s ajmo reć odrastanjem se taj popis snižavao,tako da sad imam 200 ljudi,malo obitelji,i ostali su frendovi,poznanici,i to će se vjerovatno smanjit,tako da ću past ispod 100 ljudi na fejsu jer budimo realni ako imaš posao,u vezi si,nemaš vremena za toliko frendova nit se družit ,ić na kavice sa svima bla bla,što sam stariji to me manje zanimaju kafići,klubovi i tulumarenja, i "prijateljstva" polako nestaju,jbg da želim skupljat pokemone,sad bih imao 1000 ljudi na fejsu,ali to bi bilo jadno jer nemam 16 godina i više mi to nije kul,imam oko desetak ljudi s kojima se baš družim i čujem stalno i to je to,wendiga potpuno razumijem jer je i meni došlo 2343423 puta da "izbrišem" fejs,ali od kad se preko fejs dogovaram i pričam,račun za mob mi je mjesečno max. 80 kn,prije sam dao i po 200+ kn,tako da ima neke koristi i od fejsa pa ga neću brisat :kokicarenje:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Scarface

Post by Scarface » 13 Jan 2011, 12:34

Nažalost, činjenica jest da je ovaj forum sve više ne-horror, a manje horror orijentiran. Ajde, valjda je to i normalno. Dva definitivno najveća filmofila i poznavatelja ode, ili ih nema ili su jednom tjedno tu. Naravno, govorin o Ashu i Dragonrageu, koji su ipak, bar za mene, uvik bili forum u užem smislu. Jbg, nek se sad vriđa ko oće, al to je istina. Meni se prvom ne da pisat o filmovima i sam san pridonija sve manjim filmofilskim raspravama, tako da sebe ne pravdan. Zašto nema Andreja, ne znan, iskreno, bija je najpozitivniji član, i šteta šta je otiša. Drugs je faca, i svaka mu čast, uopće ga ne krivin, Jane-in muž, bez ljutnje, i nije tip za forume kad ga je ona sitnica već otjerala. Novi članovi su meni super, al jedini baš aktivan je ionako Bub, koji je sasvim u redu. Zaključak je da forum prolazi neminovnu preobrazbu ka i ostali koje posjećujen, i normalno je da onaj početni žar jenjava, jer, budimo realni, koliko će nas "starih članova" doista ode bit za 5 godina?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Jan 2011, 12:44

Scarface wrote:Nažalost, činjenica jest da je ovaj forum sve više ne-horror, a manje horror orijentiran. Ajde, valjda je to i normalno. Dva definitivno najveća filmofila i poznavatelja ode, ili ih nema ili su jednom tjedno tu. Naravno, govorin o Ashu i Dragonrageu, koji su ipak, bar za mene, uvik bili forum u užem smislu. Jbg, nek se sad vriđa ko oće, al to je istina. Meni se prvom ne da pisat o filmovima i sam san pridonija sve manjim filmofilskim raspravama, tako da sebe ne pravdan. Zašto nema Andreja, ne znan, iskreno, bija je najpozitivniji član, i šteta šta je otiša. Drugs je faca, i svaka mu čast, uopće ga ne krivin, Jane-in muž, bez ljutnje, i nije tip za forume kad ga je ona sitnica već otjerala. Novi članovi su meni super, al jedini baš aktivan je ionako Bub, koji je sasvim u redu. Zaključak je da forum prolazi neminovnu preobrazbu ka i ostali koje posjećujen, i normalno je da onaj početni žar jenjava, jer, budimo realni, koliko će nas "starih članova" doista ode bit za 5 godina?
same here, vjerujem da bih bio aktivniji na tom području da ljudi više razgovaraju o starim 80´s horrorima.

Bub

Post by Bub » 13 Jan 2011, 13:30

@Dingo sve pet i drago mi je što nisi jedan od onih koji se odmah osjećaju napadnuto, ako im se nešto u normali kaže, te kontriraju ili počnu vrijeđati. Hvala ti i na lijepim riječima "The feeling is mutual". Ovo sve što si napisao stoji i ja to potpisujem, nije mi bila namjera analizirati tebe ni nikoga drugog, nego mi je javno iznošenje tih stvari zasmetalo. Da ti i ja budem iskren, da sam se i ja našao u tome bolilo bi me lijevo jaje, jer kako si i rekao "svijet nije osunčana cvijetna livada..." i kome se ne sviđam nek me ne čita, tako i ja radim, svađe su loše samo po sebi pogotovo na forumima gdje to nema nikakvog učinka. Imam i ja svojih mana kojih nekad nisam svjestan i volim kad me netko uputi u to i da mi kritiku, znam što moram popravit.

Nije ugodno oku kad pročita tako šta pogotovo novim forumašima, a i mislim da to nema potrebe za javnim iznošenjem, to je više privatne prirode. Druga stvar je dosadnost foruma koje ima malo malo, ali ovdje nema baš puno aktivnih ljudi kao na drugim forumima, tako da. Što se tiče iskrivljenog humora i sarkazma, obožavam ga i ja osobno volim sve okretat na šalu, pa bolje da se sprdamo nego nešto drugo, ali sorry ovo mi nije zvučalo tako i otkad sam ja ovdje više puta si napomenio ono gore što sam boldao. Znam da nisi ništa loše mislio s time, ali bode u oči i ni jednom nisam htio ništa odgovoriti na to, ali ovaj put sam nekako morao reagirati.

Andrej nije izgonjen, nego je sam otišao zbog nekih razloga...znao se tu i tamo javit...mada je kupio motor, pa se nadam da se nije polupao. 8)

Drugs je simpatična osoba, ali u nekim situacijama zna biti nasrtan i bockat i kad mu se nešto normalno kaže uvrijedljiv, primjer ona stvar s Ašowom i njegovo mamom...totalna nepotrebna stvar za izjavljivanje bilo gdje, jest da su oni to izgladili, ali frustracije prije toga koje je imao...vidi se da treba još iskustva. Mada mi je žao što je otišao i što nismo otišli još na onu cugu koju smo dogovarali, ali kad sam dosta kratak s vremenom.

Da eto što Scar kaže ja isto baš ne diskutiram u zadnje vrijeme o filmovima, jer ne stignem čak ni pogledat ni jedan, tu i tamo. Počeo sam iz hobija učit 3D modeliranje, animaciju i efekte, tako da ne stignem skoro ništa u ono malo vremena što imam poslije posla.

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Jan 2011, 13:51

ajd, baš mi je drago da smo se sporazumjeli i da je ovako završilo.

istina, znam se ja nekada zaletjeti, jezik bude brži od mozga (jbga... ljudi su podložni slabostima i griješe) i reći svašta, pa je ok da onaj tko to primjeti komentira i da mi do znanja da sam eventualno pretjerao, nego da zaista "radim sranja" naokolo, a da nisam svjestan toga. :lol:

što se tiče drugsa, bio je zanimljiv tip, ali nikada mi nije "sjeo" do kraja zbog svoje naprasite naravi i povremenog izigravanja superiornog pametnjakovića. doduše, nisam imao problema s njim poput nekih forumaša, pa neka ostane na ovome, nemam kaj dalje pisati ili komentirati ga.

Asfodel

Post by Asfodel » 13 Jan 2011, 15:53

Ajd, fino saznala sam i novih stvari :lol: (Andrej npr.) Ostale osobe i pojave i uvrijeđenosti ne bih komentirala, to su uglavnom sve normalne stvari, možda su samo neke pretjerivanja. Malo mi Boby(flips) nedostaje zbog nekih filmskih rasprava koje ne mogu voditi baš sa svima ovdje
U svakom slučaju, Dingo ne da nije guđalo, nego mi je osobno najdobroćudnija osoba koju je ovaj forum vidio :) al ja sam stara, tako da.. ipak imam mrvicu drukčiji pogled.

I Dingo, potpuno razumijem sve za fejs, slično su postupili neki meni dragi ljudi..pa i zbog banalnijih i bezveznijih stvari (primjer, vlastiti prijatelji su im se zgadili zbog narcis sindroma i drugih stvari zbog kojih su postali neprepoznatljivi). Fejs je kao novac, on ne kvari ljude, samo skida maske. :lol:

Aj sori što i ja blebećem na tu temu, neću više :mrgreen:
:poklopac mode off:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

John_Ryder

Post by John_Ryder » 13 Jan 2011, 15:55

da,boby-a nema već duže vrijeme,šteta,ima veliko znanje o filmovima,čak sam ga i upoznao u purgeraju :lol: ,i one njegove sestre nema,ona koja je stavljala slike od one debele :facepalm: ,asha nema,to je isto velika šteta,jer em ima znanje em je zajebant,takvih ljudi nikad dosta,onda još onaj mairosu...
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

metallicat

Post by metallicat » 13 Jan 2011, 16:06

John_Ryder wrote:da,boby-a, asha, mairosu...
+ gosp., jigsaw, film tv..nemogu se sjetit više, bar ovih koji su duže bili.
Image

Post Reply