ja sam ga htio izudarati u prvih nekoliko epizoda..Jane Doe wrote:Sawyer je baš prejeben lik, samo pusti da malo serija odmakne....
i ja sam imala isti dojam nakon tek par pregledanih epizoda.
Lost
- john_constantine
Re: Lost
ma ja bi takve zatukao velikim kamenom.Wendigo wrote:ja sam ga htio izudarati u prvih nekoliko epizoda..Jane Doe wrote:Sawyer je baš prejeben lik, samo pusti da malo serija odmakne....
Michel puši karu.
- metallicat
kužim ja vas, ali opet..
također moram napomenut da sam jučer malo nadrkana gledala seriju, pa me otpočetka sve živciralo
također moram napomenut da sam jučer malo nadrkana gledala seriju, pa me otpočetka sve živciralo

- Jane Doe
john_constantine wrote:ma ja bi takve zatukao velikim kamenom.Wendigo wrote:ja sam ga htio izudarati u prvih nekoliko epizoda..Jane Doe wrote:Sawyer je baš prejeben lik, samo pusti da malo serija odmakne....

- john_constantine
odlična epizoda o Sawyeru.
Ma sada me sve više zanima prošlost od drugih likova poput onog "Muhameda"... a jbg, zaboravio sam.
A izgleda da će se prva sezona pozabaviti prošlošću drugih likova, pa će onda tek krenuti ozbiljno istraživanje otoka i "teorije"?
Michel puši karu.
- Wendigo
bit ove serije su likovi i njihov život prije pada aviona. svaka epizoda ovih ranijih sezona se bavi nekim likom, paralelno sa istraživanjem otoka i ostalim elementima zbog kojih je lost super.
mrzim vas koji tek sad gledate..
mrzim vas koji tek sad gledate..
- metallicat
mene i dalje nervirajohn_constantine wrote:odlična epizoda o Sawyeru.![]()
sayidjohn_constantine wrote: Ma sada me sve više zanima prošlost od drugih likova poput onog "Muhameda"... a jbg, zaboravio sam.![]()
A izgleda da će se prva sezona pozabaviti prošlošću drugih likova, pa će onda tek krenuti ozbiljno istraživanje otoka i "teorije"?
@dingo:

- john_constantine
pa nisam rekao da mi je Sawyer postao manje iritatan.metallicat wrote:mene i dalje nervirajohn_constantine wrote:odlična epizoda o Sawyeru.![]()
sayidjohn_constantine wrote: Ma sada me sve više zanima prošlost od drugih likova poput onog "Muhameda"... a jbg, zaboravio sam.![]()
meni je i ovako dovoljno dobro, tematika koja je trenutno. danas ću valjda uspjet pogledat više od 1 ep
![]()
@dingo:![]()
A nadam se da će se i više govoriti o nekim detaljima iz prošlosti kao onaj Korejac, kakav je to posao zapravo radio i što mu se dogodilo onog "kobnog" dana...
SpoilerShow
Hi,hi, već vidim da će se onaj crnac smuljati s njegovom ženom. 
Michel puši karu.
- metallicat
- john_constantine
- metallicat