Ove tvoje rolade su najveći win.
Ne rolat soju.
ja ih obično samo skuham, iscijedim i zalim onim crnim umakom od soje i uz to rižu.HorrorHR wrote:prvi put ih jeo pred par tjedana kada smo ja i bolja polovica bili na odmaranju u sv.martinu gdje smo u paketu imali makrobiotičku večeru. svaki dan bi nam kuhar nešto ponudio da sredi i jeli smo soju i seitan pa par načina i mogu reći da je hrana bila odlična. rekao sam sebi zašto ne probati, čisto malo za promjenu.Wendigo wrote:najs najs, obožavam sojine medaljone.

+ i combo sa šampinjonima je super!Wendigo wrote:najs najs, obožavam sojine medaljone.
ja sam radio po ovom receptu - http://www.bbcgoodfood.com/recipes/3228 ... -con-carne , doslovno po prvi puta da sam išao 1:1 prema receptu (uz tu kockicu čokolade koja je spomenuta kao meksicka originalna varijanta), jedino nisam imao mažurana pa sam stavio zamjenu njegovu solidnu origano. ostalo mi je još i za zamrznuti...Wendigo wrote:chill con carne sam imao u planu raditi prije mjesec dana.
ostalo je na planu...

a ja bi curu s dugom crvenom kosom koja obožava horore, ali ne možeš sve.metallicat wrote:koji si ti car. ja bi takvog dečka
john_constantine wrote:a ja bi curu s dugom crvenom kosom koja obožava horore, ali ne možeš sve.metallicat wrote:koji si ti car. ja bi takvog dečka
Nisi jedinijohn_constantine wrote:a ja bi curu s dugom crvenom kosom koja obožava horore, ali ne možeš sve.metallicat wrote:koji si ti car. ja bi takvog dečka