Facebook?
- Asfodel
Re: Facebook?
I zaboravili su staviti one zbog čijih statusa znaš najsitniji dijelić njihova života (što su jeli, kad su zijevnuli, kad išli na wc..itd..) 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Zadro wrote:Sve ih imam
Mene su zaborvaili stavit na popis: "Frikovi koji svaki dan ciritaju neku seriju"
A daaaaaaaaaaaaaaaj.......
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
to ubiti sjekirom!Asfodel wrote:I zaboravili su staviti one zbog čijih statusa znaš najsitniji dijelić njihova života (što su jeli, kad su zijevnuli, kad išli na wc..itd..)
- callac
znaš šta još fali, a ja takvih imam mali milijun: ženske koje na profilima imaju slike svojih beba/djece i statusi su redom: weeeeeeeeee, izašao nam četvrti zubić, weeeeeeeeeee, kakili smo na tuti, weeeeeeeeeeee, prohodali smo, weeeeeeeeeeeee, rekli smo mama,tata.......and so on, and so on........ 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
Ghrall
He he, to mi inaće ide na živce, iritantno je do bola.callac wrote:znaš šta još fali, a ja takvih imam mali milijun: ženske koje na profilima imaju slike svojih beba/djece i statusi su redom: weeeeeeeeee, izašao nam četvrti zubić, weeeeeeeeeee, kakili smo na tuti, weeeeeeeeeeee, prohodali smo, weeeeeeeeeeeee, rekli smo mama,tata.......and so on, and so on........
- Decadentor
-
John_Ryder
e kako se zoveš da te dodamAšow wrote:Obrišite facebook?
-
John_Ryder
poslao sam ti rikvest,aj prihvati meAšow wrote:Brisač fejsbuka.
-
GreenHornet
WORD.Ghrall wrote:He he, to mi inaće ide na živce, iritantno je do bola.callac wrote:znaš šta još fali, a ja takvih imam mali milijun: ženske koje na profilima imaju slike svojih beba/djece i statusi su redom: weeeeeeeeee, izašao nam četvrti zubić, weeeeeeeeeee, kakili smo na tuti, weeeeeeeeeeee, prohodali smo, weeeeeeeeeeeee, rekli smo mama,tata.......and so on, and so on........
Takoder kad mlade udavace u svakom statusu spominju muža...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Ašow
John_Ryder wrote:poslao sam ti rikvest,aj prihvati meAšow wrote:Brisač fejsbuka.
- Sammy
inače mi nesmeta fejsbuk, al sacam popizdio zbog jedne drolje koja je stavila slike s nove godine..na svakoj slici pijan s flašom i pljugom
, buraz pokazo staroj, i sad mi je bas lijepo..

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
Wheel Smith
facebook je zakon ako se ukinu masu frendova neke stvari
poput postanja na wall nekih retrdiranih spotova itd...... i hide opcija zna bit nekad korisna
poput postanja na wall nekih retrdiranih spotova itd...... i hide opcija zna bit nekad korisna
:supz: :supz: