The Black Adder

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
jigsaw

The Black Adder

Post by jigsaw » 02 Jul 2007, 12:59

Znate li ovu seriju? Rowan Atkinson u ulozi grofa princa Edmunda, u drugoj sezoni vojvode, u trećoj sluge, i u četvrtoj sezoni vojnika.

Komentar?

A$H

Re: The Black Adder

Post by A$H » 02 Jul 2007, 15:03

jigsaw wrote:Znate li ovu seriju? Rowan Atkinson u ulozi grofa princa Edmunda, u drugoj sezoni vojvode, u trećoj sluge, i u četvrtoj sezoni vojnika.

Komentar?
sumnjam da postoji netko tko nezna...reprizirali su he 1oo puta na TV-u..imam je na DVD-ima..jako dobra serija i brutalan britanski humor..a tek kraj serijala....
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Jul 2007, 17:20

lol, da, kraj serije je najjači, naročito u prvom dijelu.
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 09 Aug 2007, 15:12

e ima li netko sve sezone na dvdima ? trejdo bi se , sry na malom offtopicu :))
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 Aug 2007, 15:25

Aryx wrote:e ima li netko sve sezone na dvdima ? trejdo bi se , sry na malom offtopicu :))
A$H wrote:sumnjam da postoji netko tko nezna...reprizirali su he 1oo puta na TV-u..imam je na DVD-ima..jako dobra serija i brutalan britanski humor..a tek kraj serijala....
:wink: 8) :D :D :D

maddjuro

Post by maddjuro » 09 Aug 2007, 22:03

imam je i ja
I may be an idiot, but i am no fool.

jigsaw

Post by jigsaw » 09 Aug 2007, 22:04

Djuro20 wrote:imam je i ja
ž

Same here :wink:

jigsaw

Post by jigsaw » 15 Oct 2008, 19:33

SNIMA SE 5. SEZONA!!!

Radnja nove sezone kultne humoristične serije 'Crna Guja' bit će smještena u šezdesete godine prošlog stoljeća, a glavni (anti)junak navući će na sebe poslovno odijelo - slavodobitno je izjavio producent Richard Curtis.
Edmunda Blackaddera u najnovijoj reinkarnaciji trebao bi odglumiti Rowan Atkinson, a navodno je potvrđeno da će se u seriji pojaviti i njegov vjerni pratitelj Baldrick.

Sitcom 'Crna Guja' snimljen je u razdoblju od 1983. do 1989. godine, a Rowan Atkinson je zahvaljujući tumačenju glavnog lika postao jedan od najpopularnijih svjetskih komičara.

No, mediji još uvijek čekaju da i on javno kaže svoje konačno 'da' ponovnom snimanju serije. Naime, ranije ove godine, Atkinson je odbacio bilo kakvu mogućnost okupljanja originalne glumačke postave 'Crne Guje'.

Producenti su navodno nagovorili i Hugha Laurieja, slavnog dr. Housea, da se priključi projektu iz kojega je nastala i njegova karijera.

Nova sezona 'Crne Guje' trebala bi se zvati ' Blackadder Exclusive: The Whole Rotten Saga and Blackadder's Most Cunning Moments'.

Freddy

Post by Freddy » 15 Oct 2008, 21:01

jebena serija,jebeni crni humor,i sviđaju mi se ta razdoblja
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

maddjuro

Post by maddjuro » 15 Oct 2008, 23:21

ako ste malo upoznati s povjesti, fore u sezoni 4 su još smješnije
I may be an idiot, but i am no fool.

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 16 Oct 2008, 01:07

jigsaw wrote:SNIMA SE 5. SEZONA!!!

Radnja nove sezone kultne humoristične serije 'Crna Guja' bit će smještena u šezdesete godine prošlog stoljeća, a glavni (anti)junak navući će na sebe poslovno odijelo - slavodobitno je izjavio producent Richard Curtis.
Edmunda Blackaddera u najnovijoj reinkarnaciji trebao bi odglumiti Rowan Atkinson, a navodno je potvrđeno da će se u seriji pojaviti i njegov vjerni pratitelj Baldrick.

Sitcom 'Crna Guja' snimljen je u razdoblju od 1983. do 1989. godine, a Rowan Atkinson je zahvaljujući tumačenju glavnog lika postao jedan od najpopularnijih svjetskih komičara.

No, mediji još uvijek čekaju da i on javno kaže svoje konačno 'da' ponovnom snimanju serije. Naime, ranije ove godine, Atkinson je odbacio bilo kakvu mogućnost okupljanja originalne glumačke postave 'Crne Guje'.

Producenti su navodno nagovorili i Hugha Laurieja, slavnog dr. Housea, da se priključi projektu iz kojega je nastala i njegova karijera.

Nova sezona 'Crne Guje' trebala bi se zvati ' Blackadder Exclusive: The Whole Rotten Saga and Blackadder's Most Cunning Moments'.
Nisam nesto presrecan. I onaj Blackadder Back and Forth sto je snimljen pre par godina mi je bio bezveze, samo su reciklirali stare fore. Neka ga ostave ovakvog kako jeste.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

Post Reply