Koliko Imate Godina
- Wendigo
Re: Koliko Imate Godina
ma dosta da ima pustiš nešto od type o negative. 
- Ašow
peter steele r.i.p.Wendigo wrote:ma dosta da ima pustiš nešto od type o negative.
- metallicat
ahaWendigo wrote:ma dosta da ima pustiš nešto od type o negative.
čist da se vratim na topic, 23

- Wendigo
yep.Ašow wrote:peter steele r.i.p.Wendigo wrote:ma dosta da ima pustiš nešto od type o negative.
OT: damn, ne znam kako ću ove godine proslaviti b-day. malo sam suh što se tiče love...
a trebao bih, pošto je jubilarni, mada mi se baš i ne slavi, niti mi se gleda većina ljudi koje bih kao trebao pozvati. mah...
nevjerojatno kako s godinama izgubiš interes za partijanje, druženje i sl. stvari i prijateljstva se razvodne.
valjda je to život, ko´ će ga znati..
- john_constantine
Nije život, već ono "lijenost"... Ok, shvaćam da ljudi završe u braku i imaju obaveze, djeca, muž i to. Ali to ne znači da su zatvoreni u kući. Ne kužim zašto ne bi neki njezin bliski prijatelj mogao doći, makar jedanput godišnje, kod njih. Pričati, popiti, zabaviti se. Makar zajedno ili samo žena ili muž. Slušam mnoge priče kako su isto imali prijatelje, a poslije su se udaljili (brak naročito i slično)...Wendigo wrote:yep.Ašow wrote:peter steele r.i.p.Wendigo wrote:ma dosta da ima pustiš nešto od type o negative.ode nam ljetos metal conan u vallhallu.
OT: damn, ne znam kako ću ove godine proslaviti b-day. malo sam suh što se tiče love...
a trebao bih, pošto je jubilarni, mada mi se baš i ne slavi, niti mi se gleda većina ljudi koje bih kao trebao pozvati. mah...
nevjerojatno kako s godinama izgubiš interes za partijanje, druženje i sl. stvari i prijateljstva se razvodne.
valjda je to život, ko´ će ga znati..
Možda više zato što sam većinom usamljen, ali previše ozbiljno shvaćam prijateljstva. Pa mi je do toga više stalo, pa me uvijek rastuže takvi primjeri...
A partijanje, ionako nikad nisam bio tip za takve stvari, pa se zadovoljim time par puta godišnje.
Vjerujem da čaki u braku može opstati dugogodišnja prijateljstva. Jedna djevojka mi je jedanput kazala da svatko mora imati bar jednog prijatelja, kada sam joj više puta izjavio da ne želim prijatelje (loša iskustva). I slažem se s time. Ponekad imaš problema kada ne možeš reći to mužu/ženi ili se želiš s nekim zabaviti ili razgovarati o nekim temama. Prijateljstvo je posebno, a to što pustiš da ti propadne prijateljstvo, to je nemar i onda se možeš samo pitati kakav si onda to prijatelj bio tolikih godina. Nije da sada mora biti kraj tebe tijekom trudnoće ili sličnih situacija, ali bar znaš da imaš nekoga tko će ti biti spreman pomoći. Pružiti sklonište ili smještaj, posjetiti te u bolnici prije operacije, podijeliti neke stvari ili za godišnji, ako netko ima vikendicu i slično. Moji bar imaju svoje prijatelje i jedanput mjesečno se druže, bilo kod sebe ili kod njih, ili na izletima.
Vjerojatno i je stvarno rijetko da prijateljstva potraju do smrti, ali ako se obadvije strane trude, naročito u bliskim prijateljstvima, zašto ne? Ja vjerujem u to... Osim toga, iz vlastitog iskustva znam, ali nikad ne bi više našao takvu osobu kao što je moja najbolja prijateljica, koja mi je poput sestre. Nikad.
Ali tako nitko ne čita što ja napišem.
Michel puši karu.
- nihil
mora se samo srati i umrijeti..nista visejohn_constantine wrote: Jedna djevojka mi je jedanput kazala da svatko mora imati bar jednog prijatelja
dolor nil finis
-
John_Ryder
i pišati.nihil wrote:mora se samo srati i umrijeti..nista visejohn_constantine wrote: Jedna djevojka mi je jedanput kazala da svatko mora imati bar jednog prijatelja
- Aryx
23 atm :\ prebrzo to nekak ide
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- dr_gonzo
- metallicat
- john_constantine