Slusho sam,i ne sjeda mi chisto zbog uopche stila,ali zanimljiv albumchich.Cannibalist wrote:Jesi li slušala novi album od Finntrolla?metallicat wrote:daCannibalist wrote:Jel iko od vas tu sluša Skyforger, Finntroll i tak dalje,...Folk-Black,Pagan metal ?evo skinula neki dan victory songs od ensiferuma
trollhammaren sam probala svirat ali samo jedan dijelić![]()
Ur Jordens Djup.
Meni je odličan, makar ima manje folkrolističnih instrumenata ali je dosta ozbiljan-odlučan.
Glazba.
- Freddy Krueger
Skoro sam jebo jucer.Skoro sam jebo danas.
Jebem skoro svaki dan...
Jebem skoro svaki dan...
- John_Tate's_bitch
- metallicat
skinula jučer, pa samo još da poslušamFreddy Krueger wrote:Slusho sam,i ne sjeda mi chisto zbog uopche stila,ali zanimljiv albumchich.Cannibalist wrote:Jesi li slušala novi album od Finntrolla?metallicat wrote: daevo skinula neki dan victory songs od ensiferuma
trollhammaren sam probala svirat ali samo jedan dijelić![]()
Ur Jordens Djup.
Meni je odličan, makar ima manje folkrolističnih instrumenata ali je dosta ozbiljan-odlučan.

-
Hec
metallicat wrote:skinula jučer, pa samo još da poslušamFreddy Krueger wrote:Slusho sam,i ne sjeda mi chisto zbog uopche stila,ali zanimljiv albumchich.Cannibalist wrote: Jesi li slušala novi album od Finntrolla?
Ur Jordens Djup.
Meni je odličan, makar ima manje folkrolističnih instrumenata ali je dosta ozbiljan-odlučan.![]()
![]()
Poslušaj pjesmu "Kvallning" do kraja.
"Six strings to cover fear..."
- john_constantine
- elrania
- metallicat
- elrania
eh, meni sve vise fali glazbeni iz srednje.. na kraju 4. sam bila valjda jedina koja je uopce pratila na tom satu i znala rijesiti slusni dio testametallicat wrote:još povijest glazbe ufff kad će
sad se samo nadam da cu imat dovoljno motivacije krenuti s ovim klavirom, jer vec zadnjih par god samo jadikujem kako bih htjela nauciti, a prelijena sam da pocnem
mljacjohn_constantine wrote:hellsing anime špica
to je bila jedna od rijetkih spica koje sam s uzitkom gledala i slusala
- metallicat
heh a ja ga nisam imaka pa niš nisam ni znala kad sam došla. a vjeruj mi kad počneš samo ćeš čekat kad će sljedeći satelrania wrote:eh, meni sve vise fali glazbeni iz srednje.. na kraju 4. sam bila valjda jedina koja je uopce pratila na tom satu i znala rijesiti slusni dio testametallicat wrote:još povijest glazbe ufff kad će
sad se samo nadam da cu imat dovoljno motivacije krenuti s ovim klavirom, jer vec zadnjih par god samo jadikujem kako bih htjela nauciti, a prelijena sam da pocnem

- Skorn
slusam uglavnom death industrial, power electronics \ power noise i dark \ black ambient muziku. nesto poput Aghast, projekte Mortiisa (Cintacele Diavolui, Vond, Fatamorgana), Pazuzu, Abruptum, Lustmord, In Slaughter Natives, Brighter Death Now, SPK, Throbbing Gristle, Atrax Morgue, Deathpile, Merzbow, Aube, Masonna, Prurient, C93 (rani radovi), TMLHBAC...
upravo preslusavam Lustmord - Carbon \ Core
upravo preslusavam Lustmord - Carbon \ Core
- metallicat
- elrania
preslusala
iritantni su mi nakon duzeg vremena
isto ko malice mizer... oba benda su od mane...
ma ne valjaju mi bas te azijske vokalne kreacije...
e, jedan od ok azijskih bendova su mi chthonic
trazih nesto od tih zanrova pa zahvaljujem na nabrajanju
iritantni su mi nakon duzeg vremena
isto ko malice mizer... oba benda su od mane...
ma ne valjaju mi bas te azijske vokalne kreacije...
e, jedan od ok azijskih bendova su mi chthonic
niceSkorn wrote:slusam uglavnom death industrial, power electronics \ power noise i dark \ black ambient muziku. nesto poput Aghast, projekte Mortiisa (Cintacele Diavolui, Vond, Fatamorgana), Pazuzu, Abruptum, Lustmord, In Slaughter Natives, Brighter Death Now, SPK, Throbbing Gristle, Atrax Morgue, Deathpile, Merzbow, Aube, Masonna, Prurient, C93 (rani radovi), TMLHBAC...
trazih nesto od tih zanrova pa zahvaljujem na nabrajanju