Kućni ljubimci - objavite slike

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
nihil

Re: Kućni ljubimci - objavite slike

Post by nihil » 04 Jan 2011, 19:20

10 godina nije malo...cijene se razlikuju od veta do veta tako da ako mozes,raspitaj se kod ostalih...

moze bit bilo sta,a to ti jedino moze vet reci..sretno ;)
dolor nil finis

metallicat

Post by metallicat » 04 Jan 2011, 19:27

nije malo god, ali sve češće čujem da psi imaju epilepsiju, dok je to prije bilo rjeđe. u mom susjedstvu već ima 3 i to koji su mladi :? to je sve od te gmo hrane, i okoline općenito.
Image

nihil

Post by nihil » 04 Jan 2011, 19:30

ne znam bas dali je od gmo hrane..nadam se da nisi vegetarijanka koja psa hrani vege hranom(da,ima i takvih pacijenata)
dolor nil finis

metallicat

Post by metallicat » 04 Jan 2011, 19:31

ma nisam nisam heh. a neznam, sve je to danas drukčije, pa i sami psi. dobiješ ih već bolesne :?
Image

nihil

Post by nihil » 04 Jan 2011, 19:35

prije ce bit da je to tako jer nas vecina ima raznorazne mjesance da niti ol majti sejnt ne zna sta se sve krizalo :zubifale:
dolor nil finis

Asfodel

Post by Asfodel » 07 Jan 2011, 15:28

@Jane - zaboravila sam onda pitati... jel na onom mačjem sajmu bilo Maine Coon? Iako lako da ne, jer bi ti vjerojatno spomenula :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Jane Doe

Post by Jane Doe » 08 Jan 2011, 11:11

Asfodel wrote:@Jane - zaboravila sam onda pitati... jel na onom mačjem sajmu bilo Maine Coon? Iako lako da ne, jer bi ti vjerojatno spomenula :lol:
bilo je, i to više komada, što odraslih što mačića. spomenula sam to, valjda ti je promaklo. čak je jedan mačak i na slici
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 08 Jan 2011, 11:22

kupila sam nekakav pijesak u dm-u, 10 l, nekakav jako lagan ( s obzirom na količinu koja je).
Image
skroz je bijeli i ne gruda se, nego u kratkom vremenu natrag pobijeli, kao da nitko ni nije mokrio u pijesak. imam ga već par dana, skoro pa tjedan, i još se ništa ne osjeti ni ne vidi, a obje idu u njega :shock:
budemo vidjeli dokle će ić tako, za sad se ćini fora, netreba ga čistit - čisti se sam :zubifale:
inaće uzimam onaj obični od 6 l i jako je dobar i što se tiće grudanja i ni miris se ne osjeti ni ništa.
Image
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Jan 2011, 14:19

Jane Doe wrote:
Asfodel wrote:@Jane - zaboravila sam onda pitati... jel na onom mačjem sajmu bilo Maine Coon? Iako lako da ne, jer bi ti vjerojatno spomenula :lol:
bilo je, i to više komada, što odraslih što mačića. spomenula sam to, valjda ti je promaklo. čak je jedan mačak i na slici
Joooj ne sjećam se uopće, a mislila sam ma ne da mi se tražit tko zna gdje su ti postovi.
A ono stranu iza. :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Jane Doe

Post by Jane Doe » 08 Jan 2011, 14:43

@asfi, nije bed :wink:

inaće, mačkoljubci, kakav vi pijesak koristite, što ste sve isprobali, kaj vam valja kaj nevalja ??
ja, osim ovih iz dm-a, znam uzet i Oscar 10kg, isto odličan.
one silikonske kuglice nisam probala, nekak mi to izgleda sumnjivo, moje bi se sigurno igrale s tim, umjesto da obavljaju u njega :lol:
ima nekakav novi biorazgradivi koji se može bacat i u wc, 6 l dođe nekih 50 kuna. neki ljudi koji imaju 3 mačke kažu da im je to najbolji pijesak, da se totalno isplati jer im traje mjesec dana :shock:
ja u to baš ne vjerujem. ono, 6 litara pijeska da traje mjesec dana za 3 mačke, ma čisto sumnjam (kao što i čisto sumnjam da ću ga ikad kupit :zubifale: )
20 kuna za 6 litara pijeska je sasvim pristojno, a i pijesak je sasvim pristojan (u dm-u, najobičniji i najbolji)
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jan 2011, 14:47

ne znam točno naziv kakav pijesak nabavljamo, ali nama je dobar nakon više "proizvođača". Mi jednostavno ručno čistimo i onda u kanticu, pa u smeće. Znam da je onaj prvi pijesak bio prilično loš čim je loše upijao pišalinu pretvarajući ih u velike grudi... A jedan previše sitan, pa je grdo čistiti za sobom...
Michel puši karu.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 08 Jan 2011, 14:56

tak i sama čistim, lijepo protresem posudu pa sve to lijepo izađe na površinu, pa lopaticom pokupim zgudani pijesak i ostalo i u vrećicu pa u smeće.
neznam, meni je nakako najbolji onaj najobičniji, bitno je da se lijepo stisnu grude i da se ne rasipavaju. presitni nikako ne valja, em praši dok ga nasipavaš, em se ne gruda kak treba i imaš blato umjesto grude :x
kod nas u zooshopu rijetko kad ima onaj Oscar što sam spomenula ( koji mi valja i nije skup), tako da sam se prebacila skroz na dm-ov, jeftin i dobar, više od pijeska ni ne tražim.
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jan 2011, 15:12

evo, pogledao, zove se "natusan".

A da li imate doma kakve grebalice za mačke? Naša ima naviku grebati kauč otraga i slično, pa sam prije godinu otišao u zoo shop i tražim grebalicu. A ona mi je dala nekakvu dasku omotanu užetom ili nečime. I da bi mačka sama trebala naučiti grebati, ali neke nauče, neke ne. Naravno, grebalica nema nikakvu svrhu...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 08 Jan 2011, 15:35

Upravo doveli novu ženku psića, izgleda da je bila napuštena, i sad se baš upoznaje s ostatkom životinjskog carstva. :mrgreen:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

boyko

Post by boyko » 08 Jan 2011, 15:37

imam problem sa svojim mačorom. svako jutro oko 9 sati,dolazi mi u sobu i grize mi noge xD naravno zbudi me i ja nisam sretan :mrgreen:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Post Reply