Kako se osjecate @ the moment? :o)

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Wendigo

Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)

Post by Wendigo » 03 Jan 2011, 14:19

Ašow wrote:
Wendigo wrote:hm, a kaj je ona uopće radila u disku sa 13 godina?
pa kužiš, to je najgori bed. Očekuješ da ima više i onda nastradaš.
Staneš na sidu ko u mediki.
yep, baš to..
"gledam" (tj. primjećujem) ove curice na kvartu koje idu u 8. razred ili 1. srednje i to izgleda kao da ima u najmanju ruku 18+...
ne govorim o oblaćenju i šminki, već kako su fizički razvijene u toj dobi (bokovi, sise itd.)

Asfodel

Post by Asfodel » 03 Jan 2011, 14:21

Ašowe, smiješ s djevojčicama 15, sve je ok zakonski :kokicarenje:
btw, šta fali s 13 u disku, tak sam i ja.. vjerojatno ste i vi, al ste sve zaboravili ccc :lol:

ont: preumorno, malo sjest i popit kafu konačnoo
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Jan 2011, 14:24

ja sam bio relativno mirno, dobro i povućeno dijete do cca 15. godine.
prvi put izašao sa 16, te pio alkohol i pušio cigarete. :lol:
sa 17 prvi put zapalio pušiku, and.. the rest is history... :mrgreen:

OT: spremno za ostvarenje "novogodišnje odluke".
Last edited by Wendigo on 03 Jan 2011, 14:25, edited 1 time in total.

elrania

Post by elrania » 03 Jan 2011, 14:25

Wendigo wrote:već kako su fizički razvijene u toj dobi (bokovi, sise itd.)
komotno sam ovo pročitala ko 'brkovi' :lol:

@asf: noup. ja sam tek negdje s 15 počela.

Bub

Post by Bub » 03 Jan 2011, 14:48

Wendigo wrote:već kako su fizički razvijene u toj dobi (bokovi, sise itd.)
Jep slažem se, ne možeš znati koliko imaju godina u današnje vrijeme. Kako moj lega jedan kaže "Prvo počnu rasti sise onda mliječni zubi". :zubifale:

callac

Post by callac » 03 Jan 2011, 14:51

hm, najveća razlika u godinama bila je sa jednim likom u srednjoj, ja 16, a on 33, onak, bilo mu je bed, ko da će me strgati pa je rukovao nježno :lol: .... nije bila veza u pitanju, samo večer sirovih strasti :lol: sad kad pogledam unatrag, pa nije on bio ne znam kako star, što sam bliže tim godinama, nekako više suosjećam :mrgreen:
a od mladih, najmlađe je bilo 15 godina, a ja 18, to nije tak velika razlika, ionako sam uvijek na starije bacala oko
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Jan 2011, 16:25

pa zar nije po novom zakonu dopušten seks s starijom od 14 godina? :zubifale:

danas nekako u bedu - jedan razgovor na poslu
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 03 Jan 2011, 16:57

Kako san već reka, preziren likove od 20 godina ili starije koji hodaju sa srednjoškolkama od 15-16. Gotovo svi su mi prijatelji takvi, i svi znaju kolko mi se to gadi. Ako ne možeš uvatit nešto svojih godina (maksimalno godinu-dvi mlađe) il nešto starije- jadan si. Naravno, velike veze tu ima i šta mi je sestra 4 godine mlađa, i na taj način projiciran svoje mišljenje, da nije tako, možda bi bija jadan i očajan ka i oni, ovako- nema šanse. Pa nek se sad vriđa ko oće.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Ghrall

Post by Ghrall » 03 Jan 2011, 17:03

Ma milf i gilf, to je to :lol:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 03 Jan 2011, 17:10

Wendigo wrote:hm, a kaj je ona uopće radila u disku sa 13 godina?
:
Strankinja...U nas se ljeti ne bi cudio da vidim djevojcicu iz 1.osnovne u discu,sve pustaju,samo da se plati karta... :roll:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Jan 2011, 17:16

Scarface wrote:Kako san već reka, preziren likove od 20 godina ili starije koji hodaju sa srednjoškolkama od 15-16. Gotovo svi su mi prijatelji takvi, i svi znaju kolko mi se to gadi. Ako ne možeš uvatit nešto svojih godina (maksimalno godinu-dvi mlađe) il nešto starije- jadan si. Naravno, velike veze tu ima i šta mi je sestra 4 godine mlađa, i na taj način projiciran svoje mišljenje, da nije tako, možda bi bija jadan i očajan ka i oni, ovako- nema šanse. Pa nek se sad vriđa ko oće.
+ 1. Ma baš mi pada na pamet jedna priča na tu temu. Neki 30 godišnjak je hodao s srednjoškolkom, a onda je ova prešla na faks. I kako je lik branitelj, dobivao je veliku penziju, pa je dobro živio i nije trebao raditi i to. A ova ga je nagovarala na gluposti, kupio joj je auto (na njezino vlasništvo, naravno) i skupe stvari. Kasnije ga je nagovarala da kao branitelj ne bi trebao plaćati porez državi. I kada je došao veliki dug koji se dugo nakupio, onda ga je ta cura ostavila. A on je sada još i danas dužan.
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 03 Jan 2011, 17:46

Scarface wrote:Kako san već reka, preziren likove od 20 godina ili starije koji hodaju sa srednjoškolkama od 15-16. Gotovo svi su mi prijatelji takvi, i svi znaju kolko mi se to gadi. Ako ne možeš uvatit nešto svojih godina (maksimalno godinu-dvi mlađe) il nešto starije- jadan si. Naravno, velike veze tu ima i šta mi je sestra 4 godine mlađa, i na taj način projiciran svoje mišljenje, da nije tako, možda bi bija jadan i očajan ka i oni, ovako- nema šanse. Pa nek se sad vriđa ko oće.
ne mogu ići toliko daleko da kažem da prezirem, al dijelim negativni stav u vezi toga.

Bub

Post by Bub » 03 Jan 2011, 17:49

Ma ispod 18 nema šansone, sam sebi bi se zgadio, mada mi je i ova od 18 bilo prvi puta tolika razlika od 8god i mogu samo reći da jednostavno to nije to...seks je čak bio i odličan (iznenađen sam bio) , ali sve ostalo bljaaak. Tema zajedničkih smo imali nula, a ponašanje me u nekim trenucima toliko odbijalo, al' opet pretrpio sam ipak poslije slijedi... :facepalm: :zubifale: Da ne kažem da smo jednom pogledali film neku glupu komediju, njoj je to bio vrhunac komedije, ja jedva čekao da završi.

Sad kad razmislim, ipak ovi što su me zajebavali su imali pravo, mada sam ja kad smo se upoznali mislio da nema manje od 20god :? svakodnevno su me pilili po mozgu. U biti što želim reći nije to to na nekoj mentalnoj osnovi, drugo je to recimo da je 28 i 36 god recimo, ovako nema od toga ništa.

OT: Još uvijek lijeno.

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Jan 2011, 18:02

elrania wrote:
ne mogu ići toliko daleko da kažem da prezirem, al dijelim negativni stav u vezi toga.
ja imam negativan stav samo u slučaju da starija osoba iskorištava mlađu kao seksualni objekt, ili zdravo seljački; komad mesa, a to je česta pojava, na žalost...

ne vidim problem u velikoj dobnoj razlici ako se pojedinci slažu što se tiče stavova, razmišljanja, seksa i svega ostaloga što parove čini kompatibilnima. postoje mlade osobe koje su iznimno zrele za svoje godine i mogu itekako parirati starijim partnerima u smislu gore navedenoga. uostalom, ako se zaista vole i međusobno cijene, opet ne vidim ništa što bi predstavljalo problem ili zgražanje okoline, a pogotovo nekakva "norma" u obliku brojke - dobne razlike.

naravno, mlađa polovica mora biti punoljetna.

elrania

Post by elrania » 03 Jan 2011, 18:22

zrele za svoje godine, da, ali zrele za godine partnera...?
smatram da koliko god osoba sa svojih 18 il 19 godina bila zrela, da je još ipak balava kad je se smjesti u vezu s nekim tko je npr. 10 god stariji. svjestan si i sam razlika u ophođenju i interesima i namjerama s kojima tko ulazi u veze i koliko se prevrtljivost jedne strane sudara sa željama i očekivanjima druge.

slažem oko onog dijela s iskorištavanjem i nažalost, često tako i bude - i sama sam imala takav primjer u familiji koji je neslavno završio.
lijepo je reć ovo 'zaista se vole i međusobno cijene', no ne mogu si zamisliti takav odnos.
muškarac u pravilu poseže za mlađom curom, jer ga fiziološke potrebe na to tjeraju, a žensko za starijim muškarcem, jer joj može više toga ponuditi. pa sad...meni je ta prava ljubav tu dosta upitna stvar.

Post Reply