Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- elrania
- Dragonrage
- A$H
išššš...šicccc...ona ja mojaDragonrage wrote:My kind of girl heheheelrania wrote:trebah ranije na vlak, al da ne idem po vrucini odlucih se skrasiti u stanu i pogledati face off po tko zna koji put
2. po redu najdrazi akcijski...ma obozavam ga
jos zaokruzim vecer hridom i taman![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Captain America koje čudo od filma,pravi film za gledanje u društvu...zabava zagarantirana..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Aryx
jel bas teski trash ili ? tipa die u ficking zombie bastards ?A$H wrote:išššš...šicccc...ona ja mojaDragonrage wrote:My kind of girl heheheelrania wrote:trebah ranije na vlak, al da ne idem po vrucini odlucih se skrasiti u stanu i pogledati face off po tko zna koji put
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Captain America koje čudo od filma,pravi film za gledanje u društvu...zabava zagarantirana..

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- elrania
lolA$H wrote:išššš...šicccc...ona ja mojaDragonrage wrote:My kind of girl heheheelrania wrote:trebah ranije na vlak, al da ne idem po vrucini odlucih se skrasiti u stanu i pogledati face off po tko zna koji put
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ja se zalila kak me nitko nece

ot: krece hrid *toplina oko srceka*
ovaj sam film prvi put gledala za jednu novu god... '99. j amislim.. no, nebitno... i odusevio me
iza njega su vrtili mortal kombat: annihilation... kako je to bio kul film tada

sad uvidam koji je to jebeni shrot od filma, al ga i dalje jako volim...vise manje zato sto sam odrasla na toj igri
hm, mogla bih i to odvrtiti veceras...
al dobro, da se vratim na hrid... postava u filmu je fantasticna, a cage+connery kombinacija mi spada medu jedne od najdrazih filmiskih parova
jos samo da nadem taj dvd...
- john_constantine
- elrania
tajana?john_constantine wrote:npr. ona scena borbe s tajanom i onom ninža ratnicom.

mislis na onu borbu sa sonyom i mileenom?
pa mileena je kitanin klon koju je shao kahn napravio... ona je kao neki evil twin... i u filmu salje sve te evil charactere na njih... (a ni borba nije losa...)
ma u tom filmu je najzesca ona sa scorpionom i mladim bratom od sub zeroa... a nije ni onaj sonyin flip za bacit
- john_constantine
Ah da, sonya.elrania wrote:tajana?john_constantine wrote:npr. ona scena borbe s tajanom i onom ninža ratnicom.![]()
mislis na onu borbu sa sonyom i mileenom?
pa mileena je kitanin klon koju je shao kahn napravio... ona je kao neki evil twin
ma u tom filmu je najzesca borba scorpiona i mladeg brata od sub zeroa... a nije ni onaj sonyin flip za bacit

Michel puši karu.
- elrania
- john_constantine
ali je bila vrlo, vrlo, vrlo,vrlo.... ma skužila si - seksi.elrania wrote:to stoji ...john_constantine wrote:Ali christopher lambert je dobio lošu zamjenu.![]()
mnogima se ne svida sonya iz drugog nastavka, dok eje meni pak puno zesca ona nego ona prva
prva je bila presoft... nije mi uopce djelovala ratoborno

Michel puši karu.
- elrania
- A$H
nije baš toliko strašan..Aryx wrote:jel bas teski trash ili ? tipa die u ficking zombie bastards ?A$H wrote:išššš...šicccc...ona ja mojaDragonrage wrote: My kind of girl hehehe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- AlabamaSmokeOne
Battery - traje minutu i radi se o tome kako baterija kad ju ostavite samu moze napraviti nered u sobi..bezveze
Bunny - crtic od 5-6 minuta o nekom starom zeki koji si hoce napraviti rucak, ali ga stalno izludjuje neka muha koja mu leti po kuci..zabavno
Baloon - crtic od 3-4 minute o nekoj dzukeli koja lovi balon
Bunny - crtic od 5-6 minuta o nekom starom zeki koji si hoce napraviti rucak, ali ga stalno izludjuje neka muha koja mu leti po kuci..zabavno
Baloon - crtic od 3-4 minute o nekoj dzukeli koja lovi balon