Koncerti
- metallicat
Re: Koncerti
ne slušam nile, samo bi se ovako ubacila. što bi trebalo imat veze dal su u prčiji od zemlje ili u nekoj drugoj? jer ako sviraju iz gušta i, ajmo bit patetični, ljubavi prema glazbi onda svaki put bi trebali odsvirat kako spada da ti fanovi nisu dali novac uzalud.

- Asfodel
Strašno
Što bi ubogi mali Hrvati možda trebali skinuti gaće i naguziti se pred uzvišenom gospodom od silne zahvalnosti?
Oni žive od tih karata.
Potpis.metallicat wrote:što bi trebalo imat veze dal su u prčiji od zemlje ili u nekoj drugoj? jer ako sviraju iz gušta i, ajmo bit patetični, ljubavi prema glazbi onda svaki put bi trebali odsvirat kako spada da ti fanovi nisu dali novac uzalud.
Što bi ubogi mali Hrvati možda trebali skinuti gaće i naguziti se pred uzvišenom gospodom od silne zahvalnosti?
Oni žive od tih karata.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Wendigo
@nihil: scarface ti dobro kaže. jebeš takvav bend koji dođe na stage i odsvira svoje, a da nisu pogledali publiku. nisu oni bogovi kojima se treba klanjati jer su se sjetili ubaciti i zagreb u plan turneje.
uostalom, viidš da u zadnje vrijeme svi dolaze svirati u ovaj naš mali kaos od države, doduše neki poput metalike i gnr su zakasnili kojih 15tak godina...
uostalom, viidš da u zadnje vrijeme svi dolaze svirati u ovaj naš mali kaos od države, doduše neki poput metalike i gnr su zakasnili kojih 15tak godina...
- nihil
ma kakva interakcija,bolje i da sute i odsvioraju nego kao vecina srat kako nikad nisu bili u lijepsoj zemlji,sa preljepim djevojkama i kako ce se sigurno vratiti cim prije..jej
neeka se ugledaju na band iz filma "from dusk will dawn"
neeka se ugledaju na band iz filma "from dusk will dawn"
dolor nil finis
- Wendigo
tako je!
treba biti opasan, blek true metal i poslati publiku u pizdu materinu pri ulasku na stage i na završetku koncerta i eventualno ih zaliti napalmom.
treba biti opasan, blek true metal i poslati publiku u pizdu materinu pri ulasku na stage i na završetku koncerta i eventualno ih zaliti napalmom.
- elrania
iako mi idu na jetra ta preseravanja na stageu od sličnih bendova, moram reć da mi se jako svidio vaderov i behemothov nastup i kak su svako malo neš svoje trkeljali i pozivali publiku na suradnju.
je da je debilno gledati hrpu ljudi kak vrište da žele palit kršćane i bacat ih lavovima, ali svaka čast njima na ufuranosti i želji da se približe ljudima.
a titi i tarantuli skidam kapu koliko su divni i krasni.
je da je debilno gledati hrpu ljudi kak vrište da žele palit kršćane i bacat ih lavovima, ali svaka čast njima na ufuranosti i želji da se približe ljudima.
a titi i tarantuli skidam kapu koliko su divni i krasni.
-
John_Ryder
ja sam oduševljen sa anathemom i sabatonom,anathema se baš trudila komunicirat i što bolje i više odsvirat,svaka čast svima,sabaton tj.lead singer se baš super zajebavao s nama i komunicirao,corey iz slipa je bio ok,dok metallica i U2 za te pare i ime slabo,ali logično,nisam razočaran sa niti jednim koncertom na kojem sam bio,ajd randy iz loga me razočaro,jedva da je znao di se nalazi,a blek metal ić "slušat" ni nema smisla jer je to samo nerazgovjetno deranje,bar u većini slučajeva
- Ašow
To je sranje kad bend nema kontakt s publikom.
Bob Dylan u vž-u kad je bio ga uopće nije imao. Došao je odraditi rutinski koncert.
Al ono, to je jedini put da sam tak nešt doživio, na nileu to nisam mogao dozivjeti jer sam bio izbačen prije vremena.
Al svi bendovi koje sam vidio od ungerground bendova pa sve do slipknota, sepulture itd. su imali super kontakt s publikom.
Bitchfitsi kad su svirali u čakovcu (tribute band misfitsima, samo žene u bendu) su isto imale super kontakt s publikom. Žao mi je što sam bio zaštitar tad, al pogo je bio prebolestan, ograde nije bilo, stagedivealo se masovno preko mene i kolege itd.
Kad su prije 3 godine fubar i jesus crost dosli u vž npr. hvatali smo pjevača sa stagea i nosili ga, isto se dogodilo i na abortedu i na emethu, avulsedu, bolesnom grinju itd. zadnji puta u županji na sawa gigu kad je another breath svirao sam to doživio, al smo digli i gitaristu, a pjevač je svima davao mikrofon.
itd itd.
kontakt mora postojati, jer ak ga nema, sve ode u kurac. Istina je da neka trema postoji kad ti stojiš na stageu pred masom, ali samo se opustiš. JEr na kraju zbog te mase postojiš i došao si tu gdje jesi.
Bob Dylan u vž-u kad je bio ga uopće nije imao. Došao je odraditi rutinski koncert.
Al ono, to je jedini put da sam tak nešt doživio, na nileu to nisam mogao dozivjeti jer sam bio izbačen prije vremena.
Al svi bendovi koje sam vidio od ungerground bendova pa sve do slipknota, sepulture itd. su imali super kontakt s publikom.
Bitchfitsi kad su svirali u čakovcu (tribute band misfitsima, samo žene u bendu) su isto imale super kontakt s publikom. Žao mi je što sam bio zaštitar tad, al pogo je bio prebolestan, ograde nije bilo, stagedivealo se masovno preko mene i kolege itd.
Kad su prije 3 godine fubar i jesus crost dosli u vž npr. hvatali smo pjevača sa stagea i nosili ga, isto se dogodilo i na abortedu i na emethu, avulsedu, bolesnom grinju itd. zadnji puta u županji na sawa gigu kad je another breath svirao sam to doživio, al smo digli i gitaristu, a pjevač je svima davao mikrofon.
itd itd.
kontakt mora postojati, jer ak ga nema, sve ode u kurac. Istina je da neka trema postoji kad ti stojiš na stageu pred masom, ali samo se opustiš. JEr na kraju zbog te mase postojiš i došao si tu gdje jesi.
- nihil
samo na izlasku - "fuck u everybody & good night"Wendigo wrote:tako je!
poslati publiku u pizdu materinu pri ulasku na stage
istina,ali ako bend nije sposoban ostvariti kontakt sa publikom bolje da cuti i odsvira svoje tj neka svede koncert na ono sto je najbitnije,a to je muzikaAšow wrote:To je sranje kad bend nema kontakt s publikom.
dolor nil finis
- Scarface
E vidiš tu se varaš. Bit koncerta nije sama glazba, to je bit studijske verzije i albuma. Bend MORA bit sposoban ostvarit kontakt s publikom, live presence je sama duša benda, ono šta ga čini onim šta jest, ono šta pokazuje njegov karakter i ono šta iz njega isijava. Bend na koncertu mora prenijet dio svoje energije publici, svojim fanovima, i potrudit se da i oni sami osjete tu poruku koju bend odašilje svakom pismom. Dok si doma, slušaš glazbu, čitaš lyricse, razmišljaš o njima, nadahnjuju te, ali kad bend ideš vidit uživo, onda očekuješ i prezentaciju istoga, a ne samo demonstraciju vještina i odsviranog, jer to može obavit bilo koji tribute bend. Konkrento, Nile je muzički obavija fenomenalan posao, ali ni po čemu se nisu razlikovali od dobro uvježbanog garažnog benda koji skida obrade Nile-a. Ni po čemu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
John_Ryder
A šta bi onda rekli za tool koji se pokupio jer je netko zapalio cigaretu 
- Scarface
Kolko san ja čuja, nije se pokupija nego stavija masku na lice koju nije tija skidat dok se cigarete ne ugase. Dobro, za njih se zna da su čudaci, nisu moj đir i zato mi ni ne pada na pamet ić na njihove koncerte.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
Meni je tak žao što sam ih propustio tad kad su bili kod nas.
Imo kartu free :\
- Wendigo
same here, jedino što ja nisam imao kartu.Ašow wrote:Meni je tak žao što sam ih propustio tad kad su bili kod nas.
- Ašow
Ista stvar i sa Nine inch nailsima.
Nikad nisu kod nas dosli, ali beč, budimpešta i random mjesta po italiji su bila u igri.
al mos se ti jebat.
Nikad nisu kod nas dosli, ali beč, budimpešta i random mjesta po italiji su bila u igri.
al mos se ti jebat.