Nova DVD izdanja na kioscima

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Vorador

Post by Vorador » 06 Aug 2007, 14:05

HorrorHR wrote:Zašto uopće podržavate ta sranja hrvatska izdanja kupujući ih :?: :?: :?:

Mislim katastrofa pakiranja, lažne informacije, upitna kvaliteta transfera itd. su razlozi da se smeća ne kupuju... Je cijena popularna, ali opet...
Nisu sva izdanja takva. A opet i kad kupiš izvana isto nije skroz savršeno.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 Aug 2007, 14:08

Vorador wrote:
HorrorHR wrote:Zašto uopće podržavate ta sranja hrvatska izdanja kupujući ih :?: :?: :?:

Mislim katastrofa pakiranja, lažne informacije, upitna kvaliteta transfera itd. su razlozi da se smeća ne kupuju... Je cijena popularna, ali opet...
Nisu sva izdanja takva. A opet i kad kupiš izvana isto nije skroz savršeno.
I to kaj kažeš...

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 06 Aug 2007, 16:47

HorrorHR wrote:Ok neznam dali ste upućeni ali na nekim pumpama se može naći po 29 i 39 kuna:

Amytiville Horror (Mislim da je novi)
Feast

i....

šok nad šokovima...

The Prowler iliti Rosemary's Killer :shock: :shock: jedan od zadnjih filmova za koje bi mislio da će se naći kod nas na DVDu...
Eh da se toga dočepam to bi bio ulov (Feast i The Prowler) 8)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 06 Aug 2007, 16:51

Vorador wrote:Nisu sva izdanja takva. A opet i kad kupiš izvana isto nije skroz savršeno.
Al ako znaš kuće koje izbacuju dobro masterirane dvde nemožeš faliti.

Uostalom ja sam jedan od onih koji baš ne preferira kupovati dvde bez ikakvih extrasa - A to je kod nas standard.
Last edited by HorrorHR on 06 Aug 2007, 17:12, edited 1 time in total.

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Aug 2007, 16:52

dr_gonzo wrote:
HorrorHR wrote:Ok neznam dali ste upućeni ali na nekim pumpama se može naći po 29 i 39 kuna:

Amytiville Horror (Mislim da je novi)
Feast

i....

šok nad šokovima...

The Prowler iliti Rosemary's Killer :shock: :shock: jedan od zadnjih filmova za koje bi mislio da će se naći kod nas na DVDu...
Eh da se toga dočepam to bi bio ulov (Feast i The Prowler) 8)
Ah, ja bi htio prowler. :cry:
Michel puši karu.

Vorador

Post by Vorador » 06 Aug 2007, 20:37

HorrorHR wrote:
Vorador wrote:Nisu sva izdanja takva. A opet i kad kupiš izvana isto nije skroz savršeno.
Al ako znaš kuće koje izbacuju dobro masterirane dvde nemožeš faliti.

Uostalom ja sam jedan od onih koji baš ne preferira kupovati dvde bez ikakvih extrasa - A to je kod nas standard.

Pa ne bih baš rekao. Svakakva sranja se štancaju, to je istina ali ima stvarno mnogo Box Setova i Special Editiona koji su identični R1 i R2 izdanjima. Istina je također da su hr. distributeri skloni varanju kupaca i podvaljivanju svakakvih sranja, par puta sam i sam nasjeo ali, u globalu situacija i nije tako loša.

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Aug 2007, 22:01

je, također. Nabavio sam specijalno izdanje Najduži dan, ali samo film i ništa drugo, nema nikakvih dodataka. :evil:
Michel puši karu.

Vorador

Post by Vorador » 06 Aug 2007, 23:11

john_constantine wrote:je, također. Nabavio sam specijalno izdanje Najduži dan, ali samo film i ništa drugo, nema nikakvih dodataka. :evil:
Meni se to desilo sa Sedmoricom veličanstvenih. Jesi kupio to možda na onoj akciji 1 - 75 kn, 2-99 kn?

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Aug 2007, 11:56

Vorador wrote:
john_constantine wrote:je, također. Nabavio sam specijalno izdanje Najduži dan, ali samo film i ništa drugo, nema nikakvih dodataka. :evil:
Meni se to desilo sa Sedmoricom veličanstvenih. Jesi kupio to možda na onoj akciji 1 - 75 kn, 2-99 kn?
To Continetal voli napraviti...a i Blitz...recimo više ne možete kupiti dvostruko izdanje "Predatora" kod nas...ili dvostruko izdanje "Brzine", "Dobar, Loš, Zao", Butch Cassady & Sundance Kid, Aliene (sva četiri) i još neke naslove...
Jednostavno kao da im se ne da više tiskati ta izdanja ili nemaju više bonus diskova pa hite na tržište samo ovo jadno izdanje...misleći valjda da tko je htio kupiti to dvostruko, taj je do sada već i kupio :evil:

jigsaw

Post by jigsaw » 07 Aug 2007, 12:17

Dragonrage wrote:
Vorador wrote:
To Continetal voli napraviti...a i Blitz...recimo više ne možete kupiti dvostruko izdanje "Predatora" kod nas...ili dvostruko izdanje "Brzine", "Dobar, Loš, Zao", Butch Cassady & Sundance Kid, Aliene (sva četiri) i još neke naslove...
Jednostavno kao da im se ne da više tiskati ta izdanja ili nemaju više bonus diskova pa hite na tržište samo ovo jadno izdanje...misleći valjda da tko je htio kupiti to dvostruko, taj je do sada već i kupio :evil:
Dobro zboriš.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Aug 2007, 16:45

Vorador wrote:
Ne, algoritam u vž. :? :roll: Jebeno šugav izbor filmova.
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 22 Aug 2007, 09:59

Izašao Howl's Moving Castle, cijena 49 kn

metallicat

Post by metallicat » 31 Aug 2007, 17:21

vidjela sad na kiosku crow 1 i 2 special edition, neznam koliko para al mislim da ću kupit :D :wink:

skužih da to već znate, al neću brisat, ja tek danas to vidjela na kiosku :lol:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 31 Aug 2007, 18:07

hm, crow već imam, ali ako ima dodatke, razmisliti ću. :wink:

Dr. house za 49 kn. :D Obožavam tu seriju, ali jebo im sve po spisku, četvrta epizoda ne radi. :shock: :shock: :shock: :axe: :axe:
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 31 Aug 2007, 19:20

metallicat wrote:vidjela sad na kiosku crow 1 i 2 special edition, neznam koliko para al mislim da ću kupit :D :wink:
ako mislimo na isto, nije Crow 1 i 2 nego Crow 1 i 4 uz to da jedinica ima dosta dodataka (audio komentar i neke featurettes ako se ne varam), a četvorka ima samo trailer.

Post Reply