qe andrej, jebena je stvar kad ne koriste aftershave nakon struganja?
Zanimljive anegdote
- Ašow
Re: Zanimljive anegdote
jebena prica ahahahahahaa
- john_constantine
Baš mi kolega pričao jednu priču. U vrijeme kada nije bilo mobitela, bio je s prijateljem na tomboli. Prva nagrada pečeni odojak. Druga živi odojak. Treća sanduk piva. I odluči tako igrati iz zajebancije i gleda, osvojio je drugu nagradu. I tako je on držao naprijed svinjče, a prijatelj za zadnje noge i cijeloga su ga nosili po gradu u 3 ujutro do najbliže telefonske govornice radi prijevoza
I kada su konačno uspjeli nazvati nekoga, čekali su prijevoz i stavili odojka u prtljažnik. Dođu doma, otvore prtljažnik, a sve unutra posrano.
I stave ga u podrumu s kruhom i vodom. Predobro. 
Last edited by john_constantine on 17 Dec 2010, 20:10, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- metallicat
- Ašow
john_constantine wrote:Baš mi kolega pričao jednu priču. U vrijeme kada nije bilo mobitela, bio je s prijateljem na tomboli. Prva nagrada pečeni odojak. Druga živi odojak. Treća sanduk piva. I odluči tako igrati iz zajebancije i gleda, osvojio je drugu nagradu. I tako je on držao naprijed svinjče, a prijatelj za zadnje noge i cijeloga su ga nosili po gradu u 3 ujutro do najbliže telefonske govornice radi prijevoza![]()
I kada su konačno uspjeli nazvati nekoga, čekali su prijevoz i stavili odojka u prtljažnik. Dođu doma, otvore prtljažnik, a sve unutra posrano.
I stave ga u podrumu s kruhom i vodom. Predobro.
-
GreenHornet
Prijatelj koji se zove Oleg zove sluzbu za korisnike i javlja mu se lik "Oleg ovdje,kako vam mogu pomoci?"

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- maddjuro
to me podsjetilo na srednjoškolske dane kada je jedan kolega , pošto je bio zadnji tjedan polugodišta i nekih profesora nije bilo, iz dosade jer nas je bilo 10-ak u razredu zafrkavao mobitelom ljude, sjećam se da je bio zvao uredništvo Vidi.a ili buga i pitao koji to oni papir koriste za tiskanje izdanja jer njemu nema boljeg papira za Wc od toga njihovoga. isto smo tako s onih telefonskih govornica bili zvali neki random broj u ameici i zezali te 2 osobe , jer nam se bon začas potrošioGreenHornet wrote:Prijatelj koji se zove Oleg zove sluzbu za korisnike i javlja mu se lik "Oleg ovdje,kako vam mogu pomoci?"
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
he, to me podsjeti kada smo zajebavali kolegu s posla. Zovem na njegov mobitel i on po običaju izađe iz skladišta gdje se skupljamo. I predstavim se kao da zovemo iz ZOO. Krepao nam je majmun, pa trebamo zamjenu za njega. Vi ste naš najbolji kandidat.maddjuro wrote:to me podsjetilo na srednjoškolske dane kada je jedan kolega , pošto je bio zadnji tjedan polugodišta i nekih profesora nije bilo, iz dosade jer nas je bilo 10-ak u razredu zafrkavao mobitelom ljude, sjećam se da je bio zvao uredništvo Vidi.a ili buga i pitao koji to oni papir koriste za tiskanje izdanja jer njemu nema boljeg papira za Wc od toga njihovoga. isto smo tako s onih telefonskih govornica bili zvali neki random broj u ameici i zezali te 2 osobe , jer nam se bon začas potrošioGreenHornet wrote:Prijatelj koji se zove Oleg zove sluzbu za korisnike i javlja mu se lik "Oleg ovdje,kako vam mogu pomoci?"
Michel puši karu.
-
GreenHornet
...kad me drvo prekorilo zasto pisam po njemu...pa sam se minut-dva ispricavao na sto je drvo reklo "u redu,ali nemoj vise nikad"...
http://www.youtube.com/watch?v=zyAPTvNMN-w&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=zyAPTvNMN-w&feature=fvst
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- metallicat
joj šta mi se dogodilo noćas
svaku večer uzmem čaj sa sobom u krevet i pijem dok gledam seriju. kako sam se zadnjih par dana za radit dizala u 5.30 onda me valjda san dotukao. popila ja do pola čaj i tako držeć ga zaspala
kad me ono probudi nešto hladno i mokro. prolila sav taj čas po sebi, krevetu, jastuku, i potkušulja mi skroz bila mokra i kosa, ah. zanimljivo je što sam s čajem spavala čak sat
svaku večer uzmem čaj sa sobom u krevet i pijem dok gledam seriju. kako sam se zadnjih par dana za radit dizala u 5.30 onda me valjda san dotukao. popila ja do pola čaj i tako držeć ga zaspala

- Ašow
jebeno 
tak sam ja s cigaretom znao zaspat pa se opurit, al dobro XD
tak sam ja s cigaretom znao zaspat pa se opurit, al dobro XD
- Sammy
Ašow wrote:tak sam ja s cigaretom znao zaspat pa se opurit, al dobro XD
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Ašow
- callac
imam sreće da jednom zbog toga nisam izgorila i ja i cijeli stan...pijana sam zaspala s cigarom i ujutro se probudila na crnom zgorenom jastuku, cijela soba je smrdila po paljevini, a meni ništa!!! Onda sam ga pokupila i bacila da nitko ne skuži (to je bilo u srednjoj u podstanarskom stanu kod neke bakice) 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
- elrania
ja sam samo jednom zaspala, no kak mi je došao žar do prstiju, ugasio se i ostala mi je samo hrpetina pepela po ruci.
iako nije bilo niš, nema šance da zapalim više u pospanom stanju.
iako nije bilo niš, nema šance da zapalim više u pospanom stanju.