Koje su vam najsmješnije scene iz filmova?

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 06 Aug 2007, 21:05

Beyond Re-Animator - scena kad onaj dida junky misli da je to droga pa uzme injekciju i spuca se u venu :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Aug 2007, 21:59

AlabamaSmokeOne wrote:Beyond Re-Animator - scena kad onaj dida junky misli da je to droga pa uzme injekciju i spuca se u venu :lol:
I onda herbert kaže: ma dosta ti je. Pogledaj se kako izgledaš. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 07 Aug 2007, 00:38

dr_gonzo wrote:Najsmjeešniji film u zadnjih 17 godina mi je:

"Fear & Loathing in Las Vegas" (1998)
- najžešća scena mi je kad Johnny Deep (kao Raol Duke) pogodi velikim grepfrutom u glavu nadrogiranog Benicia Del Tora dok leži u robi u kadi :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
- kad Deep zamaše pivom pored glave Benicia Del Tora dok piče 175km/h na autoputu pa ovaj zapleše automobilom i viče: "Makni proklete ruke sa mog jebenog vrata!!!" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
- ili kad Benicio Del Tora uhvati srčani usred vožnje pa počne vikati: "-Treba mi lijek!!Arghh! Lijek!!", a sve to popraćeno licem Tobeya Spidermana koje odaje stravu :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ccc, nisi naveo scenu kad depp dolazi na recepciju pa se zgrci pod pult kad ga halovi pocinju hvatat

jedna od presmijesnih scena mi je iz army of darkness kad se stvori gomila malih ashova pa pocnu radit gluposti onom velikom
eh, i iz slither kada bill pokusava aktivirati bombu, te karate svecenik iz braindeada

Vorador

Post by Vorador » 07 Aug 2007, 01:03

Ne znam, ne mogu se sad baš sjetiti ali pala mi je na pamet ona scena iz East is East ( Istok je istočno) kad onom "umjetniku" na ,kraju filma, ispadne skulptura u obliku :lol: pipice :lol: na onu žensku , pa ga stara isčepira pred svima; a svi onako šokirani hahahha :rotflmao:

Vorador

Post by Vorador » 07 Aug 2007, 01:05

Ili kad Torentea napadnu cigani a on im baci komad mesa, koji je držao u jakni, a oni se pograbaju :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Aug 2007, 11:58

Vorador wrote:Ili kad Torentea napadnu cigani a on im baci komad mesa, koji je držao u jakni, a oni se pograbaju :lol:
Eh taj Torente ima prerkrvavih scena hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 08 Aug 2007, 17:06

Torrente je legenda, a odlične scene su:
- kad on i onaj očalinko sjede u zasjedi a Torrente predloži da si ubiju vrijeme masturbacijom
- kad Torrente obrazloži zašto nikad ne opere ruke poslije pišanja
- Torrentov sex od 30 sec. i izjava poslije toga
- José Luis Torrente: "-And i don't hit you because i know you like it!"

Old School (2003)
- Frank Ricard kad se skine gol i počne vikati: "- We're going streaking!!" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
- scena kad si Frank upuca strelicu u žilu kucavicu :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
- Frankovo skakanje kroz obruč u plamenu
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Vorador

Post by Vorador » 08 Aug 2007, 18:00

dr_gonzo wrote:Torrente je legenda, a odlične scene su:
- kad on i onaj očalinko sjede u zasjedi a Torrente predloži da si ubiju vrijeme masturbacijom
- kad Torrente obrazloži zašto nikad ne opere ruke poslije pišanja
- Torrentov sex od 30 sec. i izjava poslije toga
- José Luis Torrente: "-And i don't hit you because i know you like it!"

Old School (2003)
- Frank Ricard kad se skine gol i počne vikati: "- We're going streaking!!" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
- scena kad si Frank upuca strelicu u žilu kucavicu :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
- Frankovo skakanje kroz obruč u plamenu
Ali bez pederskiih stvarčica :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Aug 2007, 20:46

Dogma :lol: :lol: Najjače je već na početku, kada kaže da je bog imao smisla za humor kada je stvorio čudnovatog kljunača. :D
Michel puši karu.

jigsaw

Post by jigsaw » 09 Aug 2007, 22:09

john_constantine wrote:Dogma :lol: :lol: Najjače je već na početku, kada kaže da je bog imao smisla za humor kada je stvorio čudnovatog kljunača. :D
Joj, to je super... baš sam nedavno pogledao Dogmu i ostala mi u pamćenju ta scena...

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 09 Aug 2007, 22:23

Dr. Strangelove
scena kad vojnici vide "neprijatelje" kad idu prema njima pa pricaju nesto otprilike mudre li su te komunjare, vidi- imaju i vozila kao nasa...
ako je kome dobra ta scena :roll:

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Aug 2007, 23:12

Ma najluđi dio je onaj za nacističkom rukom koja pozdravlja i pokušava zadaviti vlasnika. :D
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 09 Aug 2007, 23:43

jedna scena iz filma Severance me danas posebno nasmijala samo ne znam dal da spoilam, ko ne želi čitat nek priskoči

Uglavnom lik i neka cura bježe pred manijakalnim ubojicama upadnu u neku kuću di se jedan debeli mazi sa dvi vrhunske žene i sve mu objasne i on iz nekog kofera uzme bazuku i opali u smjeru ovih pacijenata i svi računaju da će ih raznijeti kad ono rakete skrene u zrak i pogodi avion u letu, nevjerojatno, protuavionska... :D
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 14 Aug 2007, 21:19

Buža (1989) - najsmješniji hrvatski film svih vremena...prepun smješnih situacija
Naj scena: kad Vito kaže Peri: "- Čekakaj, čekaj...a koliko ti ono godina ima mali Miro?"

Špiro Guberina naj komičar svih vremena...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

metallicat

Post by metallicat » 15 Aug 2007, 11:48

selidba - kada dođe u novu kuću i vidi da nema ničeg, ni stepenica ni vrata :lol: :lol:
Image

Post Reply