nadam se da i ti imaš sjekiru ili kakvo već oružje
lijepo što se žene okupljaju, treba nas...
ja eto, baš volim kad dođu novi ljudi

Naravno, nitko nije more awesome od Scarfacea ili J.V. kako ga mi znamo, da sad ne pišem puno ime.Scarface wrote:Naravno da nisu, ne moš imat dvi awesome osobe u ovom malom gradu, pogotovo mog kalibra awesomenessa.
hvala draga, za ovo zbilja treba nazdravitelrania wrote:jane, 666 postova, moram čestitati!!![]()

vidim ghost si je doveo ekipicu s kojom može razgovarati kad je ovdje broj ljudi koje tolerira drastično paoPandemonium wrote:Naravno, nitko nije more awesome od Scarfacea ili J.V. kako ga mi znamo, da sad ne pišem puno ime.Scarface wrote:Naravno da nisu, ne moš imat dvi awesome osobe u ovom malom gradu, pogotovo mog kalibra awesomenessa.
takođerfilmofil wrote:kakva je ovo navala, ne volim nove ljude

chatterer wrote:pozdrav novima, nadam se da su normalni ovaj put
Nisan ja nikog doveja, jednostavno su došli privučeni mojom novootkrivenom superawesome aurom. A Pandemonium, puno ime se zna. Eto, da ponovimo, Jerko Vičić, Jer-ko Vi-čić. Da, Jerko. Iliti ga Jerry na engleski, jer je domaća inačica jednostavno pretužna i presramotna za taj jezik. Ime mi je slaba točka moje awesomenessti. Moja Ahilova peta, if you will.callac wrote:vidim ghost si je doveo ekipicu s kojom može razgovarati kad je ovdje broj ljudi koje tolerira drastično paoPandemonium wrote:Naravno, nitko nije more awesome od Scarfacea ili J.V. kako ga mi znamo, da sad ne pišem puno ime.Scarface wrote:Naravno da nisu, ne moš imat dvi awesome osobe u ovom malom gradu, pogotovo mog kalibra awesomenessa.
John_Ryder wrote:ghost je neki PIMP u trogirubaš awesome..